+2 oy
1,182 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Eşim bugün maaş alacak . Ben Konya da olduğumdan dolayı paylaşıyoruz maaşı . Kredi kartı borcumuz oluyor sağolsun annem babam  bir kısmını yatırdı bir kısmınıda biz hallediyoruz iyi kötü ❤️ eşim biliyorsunuz öğrenciydi mezun oldu hazıranda  KPSS ye girecek dua edin iyi bir puan alsın ❤️ o kadar iyi kötü her şeyi yaşadık çok zorluklardan geçtik maddi olarak ta manevi olarak ta ama hiç yıkılmadık hala da bir sınavın içindeyiz eşim bize her zaman sahip çıktı az önce bu konuşmalar olunca öyle ağladım ki kızlar Allah ıma şükürler olsun dedim böyle bir hayat için nasıl bir sevap işledim diye dua ettim Rabbim herkesin yuvasına huzur sağlık mutluluk versin gerçekten altınlarımız olmayabilir ev araba bunların hepsi gelip geçici önemli olan huzur sağlık çocuklarımız eşlerimiz en büyük altınlarımız ❤️

image

27 Cevaplar

+1 oy
(10,891 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Cekemeyenlar çanak taksın ohhhhh 
tarafından
Postun en anlamlı cevabı Budurrrrr :* :*
(10,891 puan) tarafından
Belerek yazdim zaten gülüm
tarafından
Bildim :P ❤️
-Reklam-
+5 oy
(2,526 puan) tarafından
Yani bunun neresine ağladın anlamadım 
(1,710 puan) tarafından
Kiz Havin:):)
tarafından
Yani öyle şeyler oluyor ki hayatta dünya da insan isyan etmeye kalkışıyor bazen maddi manevi sonra böyle küçük ufacık güzellikler insanı duygulandırıyor yaşadıklarımız aklıma geliyor böyle ufacık şeyler mutluluk gözyaşı döktürüyor insana ❤️
tarafından
Aynısını yazacaktım gerek kalmadı:⁠-⁠)
tarafından
Havincigim, herkes sizin gibi üzüntüden ağlamıyor. Ufacık şeylere bile aglayabiliyor insan. Mutluluktan hiç ağladın mi sen?
(3,356 puan) tarafından
Havin şey bekledi, eşim beni ağlattı çünkü vurdu,kırdı,aldatttı… :) ama malesef insanlar bazen mutluluktan ağlamanın ne demek olduğunu bilmiyor.
(2,526 puan) tarafından
Meryem hanım sizi ve ilginç yorumlarınızı kendinizle başbaşa bırakıyorum
(5,365 puan) tarafından
Aradaki muhabbetin mutluluğunu görmeyen anlayamaz
tarafından
Beni ilginç yorumlarım ile başbaşa bırakmak istedin sanırım. Tam olarak çevirisi bu :) teşekkürler öğretmen hanım .
tarafından
Neden arkadaş olanlar hemen araya giriyorsunuz İdil hanım gayet kibarca yazdı cevabını cekıldı niye hemen savunayım da aferın alayım derdı:⁠-⁠)
tarafından
Yani bence kimse aferin alayım derdinde değil burada benim gibi onlarda fikirlerini beyan etmiş sadece
(3,356 puan) tarafından
İdil bana bi aferin çek yavrum:D arkadaş oluruz belki. Ya saçmalamayın fikrimizi belirttik hemen olumsuzluk aramayın.
tarafından
Valla görüyorum yorumlarını ama tanımıyorum kız tanışmış olduk jdndndn arkadaş olduk :p
0 oy
(1,487 puan) tarafından
O kadar alışmışız ki kötü şeyler okumaya kötü şeyler duymaya Allah'ım diyorum bu kız Bunun Neresinde ağladı diyorum Tekrar tekrar okuyorum Rabbim mutluluğunuzu daim etsin Rabbim sizi tüm kötülüklerden korusun
tarafından
Amin canım bütün güzel duaların aynısı seninle de olsun Allah ın izniyle ❤️
0 oy
tarafından
Ev , araba , altın ne ki ... Huzur olmadıktan sonra? Az çok hikayenizi biliyorum. Rabbim yardımcın olsun canım. Kalpleriniz daima bir olsun
tarafından
Gerçekten öyle meryemcim ❤️ amin canım ❤️
0 oy
(2,096 puan) tarafından
Allah bozmasın canım mutlu olun hep ♥️ 

Bişey dikkatimi çekti neden adı ile kayıtlı eşin ☺️
tarafından
Ben kızmıştım bir kere hdhshhs sonra değiştirmiştim öyle kalmış kız :D birdaha da değiştirmedim bilmem ki
Amin canım ❤️
(2,096 puan) tarafından
Ahahah ah biz kadınlar ☺️♥️
tarafından
Valla öyle :p ❤️
0 oy
(292 puan) tarafından
Kiz paraya kadar soğuk gitmişsin parayı duyunca aşkım aşkım :))

Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah gönlünüze göre versin 
tarafından
Yok canım yukarıda ki konuşmalar da var gerçekten öyle görünmüş kız hiç dikkat etmemiştim hahah :D
Amin canım hepimizin ❤️
0 oy
(4,468 puan) tarafından
Bazen ufacık cümleler bile çok mutlu eder insanı, huzurunuz bozulmasın inşallah.
tarafından
Öyle gerçekten böyle şeyler okuyunca insanın yaşadıkları film şeridi gibi geçiyor sonra ufacık şeyde akıyor gözden öutluluk ya :). Amin canım ❤️
0 oy
(17,102 puan) tarafından
Hersey yoluna girer canm Allah huzur versin en önemlisi o 
tarafından
Gerçekten öyle tosbikim ya Allah hepimize mutluluk huzur sağlık nasip eğlesin ❤️
0 oy
(670 puan) tarafından
Benim esimde öyle valla hep bize harcar sağ olsunlar Allah onları başımızdan eksik etmesin bugün oda maaş alacak pazartesi memlekete gidecem çarşıya gidip eksiklerimizi tamamlayacaz inşallah 
tarafından
Amin canım valla bizde oğlanla çıkacağız bugün kendi kişisel ihtiyaçlarımız için en sevdiğim gün :D❤️
(670 puan) tarafından
Rabbim atandıkları günleri de görmeyi nasip etsin inşallah:))
tarafından
Ayy amin canım amin :)
0 oy
(3,398 puan) tarafından
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım ama eşin niye adıyla kayıtlı onu merak ettim 
(3,398 puan) tarafından
Öyle canım bende direk engelleiyirum kızınca :)
tarafından
Hahah birde o var değil mi sanki akşam eve gelmiyorlar :D
(3,398 puan) tarafından
Sorma öyle valla kız bir halsizim adetim de gecikti testte yaptım negatif havadan herhalde şimdi kalkıp mutfak toplayacam
tarafından
Büyük ihtimal havadan olabilir çünkü aşırı sıcak ve stresleniyor insan gelmeyince iyice gecikiyor
(3,398 puan) tarafından
Valla bilemdim canım ya sinirlerim bozuldu benim
0 oy
(2,510 puan) tarafından

Bu duyguyu çok iyi biliyorum bende eşimle evlendiğimde hiç çeyiz yapmadık düğün yapmadık sadece nişan yaptık çünkü daha atanmamisti eşim balayı falan ona bile gidemedik adam akıllı gezemedik ama sabrettim o hep mahçuptu ama dedim ona Allah büyüktür huzurumuz olsun yeter dedik o bana ben ona destek oldum elhamdülillah o günlerin çoğu geride kaldı insanın huzuru olsun kurban olduğum Allah elbet rızkı verir, RABBİM SEVGİNİZİ AŞKINIZI HUZURUNUZU DAİM ETSİN İNŞALLAH, VE İNŞALLAH KPSS'DEN GÜZEL BİR PUANLA ATANIR AMİN AMİN AMİN....<3

tarafından
Bizde öyle inan hiçbirişeyimiz olmadan evlendik sadece Nikah yaptık nişan yaptık evde yaptım ben kına gecesi filan balayı zaten hakketire ama her şey yoluna girdikçe böyle oldukça mutlu oluyor insan çok sağol canım benim ❤️❤️❤️
(2,510 puan) tarafından
Eşyalar geçici Sevgi saygı baki kalsın yeter gülüm bu günlerimizede çok şükür vallahi ve ne demek rica ederim ❤️
0 oy
(1,893 puan) tarafından

Rabbim geçim huzur versin elbette hayırlı eş ve evlat altından değerlidir mutluluğunuz daim olsun:)<3

tarafından
Amin canım ❤️❤️❤️
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Kotu bişe yaptı sandım eşin ya başlık yanılttı  böyle erkekler cogalmali ne güzel mutlulugunz daim olsun inşallah Allah bozmasın 
tarafından
İnşallah çoğalırlar Allah herkesin yuvasına huzur mutluluk sağlık nasip etsin amin canım ❤️
0 oy
(5,703 puan) tarafından
Allah yuvanızdaki huzuru daim eylesin canım. Benim eşimde ayni bin isterim 2 bin atar .Allah yokluklarini vermesin.
tarafından
Amin canım ne mutlu bize ❤️
0 oy
(4,750 puan) tarafından
Evlilik bana göre budur idilim benim de yok evim arabam altınım gümüşüm ama aksam eşim eve geldimi sofraya bir oturyoruz ki çocuklarımla gulusme sesleri kaşık sesleri ohhh diyorum işte hayat bu 
tarafından
Ayy abla valla aslında hayat bize güzel be ❤️
(4,750 puan) tarafından
Valla hmde ne güzel üç gündür ise başladım eşim yazık hakkını helal et diye diye bı hal oldu adam benim bunu yapmaya hakkım yok sana diye dedim sen ne için çalışıyorsun sizin için diyor tamam bnde bizim için biseyler yapiyrm dedim
0 oy
(1,972 puan) tarafından
MaşAllah size. Rabbim nazarlardan korusun. Siz yeterki birbirinizi tüketmeyin. Herşey olur. Ev araba huzur vermiyor. Bizde severek evlendik ,inan onlar yokken daha huzurluyduk. Şimdi onlar var biz birbirimizi yiyoruz,çocuk yetiştirme vs ile
tarafından
Amin canım ❤️ olsun onlarda bir geçiş dönemidir eminim
(1,972 puan) tarafından
Umarım cnm
0 oy
(13,404 puan) tarafından
Rabbim huzurunuzu daha da arttırsın canım inşallah maddiyat elbette önemli ama en önemlisi huzur. Benim anne babamın evine icra geldiğini bilirim ben çocukluğumda. Şuan Allaha çok şükür her şeyleri var. Allah sağlık verdikten sonra çalışıp her şey yerine gelir ama sağlık ve huzur olmadimi ne yaparsan yap ne kadar malın olursa olsun inan hiç bi anlamı yok 
tarafından
Benim aileminde öyle inan evden ne eşyalar gitti neler yaşadık neler annem babam kazıdı tırnaklarıyla şimdi gül gibi geçiniyorlar gelirleri yüksek annem lise mezunu olmasına rağmen fabrikada finans müdürlüğü yapıyor kendini geliştirdi pes etmediler bizde örnek alıyoruz her şey için çabalıyoruz huzur sağlık mutluluk kalıcı her zaman ❤️ en önemlisi şükür
0 oy
(1,962 puan) tarafından

Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah  hep böyle sevgi ile kalın  Allah gönlüne göre versin canım <3

tarafından
Amin canım çok teşekkür ederiz ❤️
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Kocanı ismiyle kaydetme samimiyeti en sevdiğim:) 

Rabbım.esirgesin inşallah. 
tarafından
Haha valla bir ara kızmıştım değiştirdim öyle kaldı bir daha da değiştirmedim :D
Amin canım :)
0 oy
tarafından
yeniden gösterildi
İdil canım aynı şeyleri bizde yaşadık .yeri geldi 100 TL ile bir hafta idare ettik çok borç ödedik.esimle hep yan yana olduk elhamdülillah 3 yıl oldu biz evleneli.borcumuz yeni bitti eşim maaşı alınca direk bana atar.Senin Allah razı olsun annen ailen varmış bize kimse destek olmadı. Bizde kimseden bir şey almadık.bizim için en önemli şey huzurumuzdu her şey gelip geçti inan ki o kadar çok borç ödedik ki 3 yıl içinde gece gündüz hep çalıştık.Benim çoğu eşyamı ikinci el ama benim işimi görüyor eşim de hep diyor ne istiyorsan al hiç bir şeyde hevesin kalmasın diyor ben yok diyorum hiç bir şeyde hevesim yok.Simdi para biriktirecegiz inşallah bana araba alacak.gecen annesiyle konuşmuş.ben ağlarken eşim yanımdaydı o borcumuz var diye gece gündüz çalıştı tek ses etmedi ben ömrümün sonuna kadar çalışsam az ona demiş.Araba alacağım ona demiş her şeyin en iyisini hak ediyor demiş.bende çok duygulandım hatta 3 yıl önce böyle olacaksınız deseler gerçekten inanmazdım çok şükür bin şükür en en önemlisi aile huzur ve mutluluk para mal mülk inan ki gelip geçiyor.Esim bana hep hakkını helal et der.bende derim inan ki yine aynı zorlukları yaşasam yine seninle evlenirdim hatta cennette bile beraber olmak istiyorum sana diye.Duygulanmamak elde değil inan ki ben seni buradan takip ediyorum inşallah kpss yi kazanır eşin memur olur istediğiniz hayatı yaşarsınız canım dualarım sizinle 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 631 göst.
7 Ocak 2023 Aile kategorisinde Papatyasever (3,237 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 531 göst.
18 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Deniz. 01 (2,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,001 göst.
18 Nisan 2022 Aile kategorisinde Asenaumay (2,183 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 767 göst.