+1 oy
663 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından
Hanımlar mrb bizimkilerde dogumhanede dede beklemez sonradan görmeye gelir gibi bi kafa var siz dogumhanedeyken sizi esiniz dısında kimler bekledi? Yaninizda kimler vardi

68 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ay açma yaralarımı.annem vardı keşke hiç olmasaydı vardı ama yoktu hiç bakmadı bana sabaha kadar bebeğe ben baktım 

Yetmezmiş gibi sen iyi olamiyon bugün 5 günün şimdiye dikiş mı kalır daha 9 günlük bile değildim gönderdim 
tarafından
Ben dikişsiz doğum yaptım catim geniş daha neler karnın tüm yirilmis bak benimkinde bir tane varmı
-Reklam-
+1 oy
(83 puan) tarafından

Ohoo kim yoktu ki. 

Gece tuttu sancım. Eşimle gittik hastaneye. Yolda eşim annemleri kaynanamları görümcelerimi aradı biz doğuruyoruz diye :D geri eşim çantayı almaya eve gitti gelirken annemi kız kardeşimi de getirmiş.arkadaşlarımız duydu hemen geldi.  Ben doğuma girdim çıktım odaya alındım kaynanamlar 7 görümcem eltilerim benim dayımlar yengemler akrabalar akın ettiler hastaneye. Bide içeri giren zılgıtla giriyor resmen Allah'ım 

Hatta başhekim geldi yanımıza bu kadar misafir çok fazla doğum katını ve otopark alanını tutmuş durumdasınız demişti :D

+1 oy
tarafından
7 sulaleye haber vermiş benim ruh hastası kocam oysa özellikle söylemiştim doğuma giderken kimseyi istemiyorum doğurup odaya çıkıp toparlanayim gerekirse cami hoparlöründen anons et bi stat dolusu insan gelsin diye ama nerdeee dogumhaneye girdiğim an herkesi aramış 
+1 oy
tarafından
Annem kaynanam kayınpederim eşim doğumdan sonra da babam kız kardeşim kaynım eltim falan gelmişti benim ani doğum oldu o yüzden kayınpederim vardı ani olmasaydı kaynana kayınpederim de olmazdı 
+1 oy
(435 puan) tarafından
En son doğumum 4 ay önce oldu sözde yatışa gittim ama acil sezaryan hazırlığı yapıldı duyan koştu hastaneye Eşim ,kızlarım, annem, teyzem, yengem, eşimin arkadaşı ve eşi ,görümcemin kızı kim yoktuki :)
+1 oy
(3,133 puan) tarafından
Eşim ikisinede yetişemedi ikincini doğumda tek başınaydım bir gün önce yatış yapıldı refakatçi yasaktı hemşirede doğuma girmeden iki saat önce sana deriz eşine ve annene dersin dedi ama öyle olmadı beni sabah hemen hazırlayıp doğuma aldılar tek başına  girdim 
+1 oy
(1,648 puan) tarafından

Annem babam yengem dayım kaynanam kayinbabam eltim kaynım komşum aklımda kalanlar bunlar :D

+1 oy
(27 puan) tarafından
Annem ablam kardeslerim kaynanam kayinbabam gorumcem eşi cocuklari. Eşim 
+1 oy
(844 puan) tarafından
İlk doğumda ıkı tarafta hep vardı ama bahçede bekletıyorlar burda. İkinci de tek gittim eşim yarım saat sonra geldi Bi bardak su verenim bile yoktu doğumdan sonra 
+1 oy
(5,751 puan) tarafından

Canım kız kardeşim vardı hepsinde Allah ondan razı olsun<3

0 oy
(2,938 puan) tarafından
Son ana kadar eşimle annem vardı onlar çıktı doğum yaptirdilar
0 oy
(13,568 puan) tarafından
Dogum başlayana kadar annem yanımdaydı eşim kapıda doğumdan sonra k.validemi aldı geldi eşim babam sonradan geldi. Odada tek odada tek olduğum için isteyen girebilirdi ama tek erkek babam ve esimdi
0 oy
(615 puan) tarafından
Eşim hariç annem, babam, kardeşim, babannem gelmişti memleketten. Gurbetteyiz de. Gece de annemle eşim kalmıştı yanımda
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Annem dayım teyzem kuzenler kuzenlerim eşi falan herkes vardı kan lazımdı herkes hastaneye gelmişti sonra kızım yoğun bakıma başka hastaneye  gittiğinde kuzenler kızıma bakmaya gitti diğerleri benim yanim kaldı eşimin tarafindan hiç kimse gelmedi aramadilar bile kızıma süt götürecektir hastaneye arabalarını vermediler otobüste buza sararak 2 saat e eşim götürdü 
0 oy
(410 puan) tarafından
İlk sezeryanimda kaynanam ve eşim vardı.. ikincisinde  üç tane ablam kaynanam eşim hepsi vardı bu üçüncüsnde kim olur bilemem 
0 oy
(2,818 puan) tarafından
Ilk dogumumda annem babam esim ve kaynanam vardi  ikincide annem yengem ve esim vardi
0 oy
(2,056 puan) tarafından
Eşim, annem , teyzem, babam,eltim ,kaynım, kayinvalidem , kayınpederim, eşimin amcası, yengesi ve 2 de kuzeni. Aksama doğru hepsi gitti eşim annem kaldı sadece. Ertesi gün öğlen çıktık zaten. Dogumhanenin içinde değil dışarıda kapıda beklediler. 
0 oy
(4,589 puan) tarafından
İlkinde kayınvalidem görümcem eniştem çocukları eşik.vsrdi ikinci de sadece görümcem benleydi diğer tayfa evde bebiş bakiyordu
0 oy
(647 puan) tarafından
Eşim ve annem vardı sadece 
0 oy
(281 puan) tarafından
Hiç kimse eltim dışında eşim şehir dışında calisiyo gel dedim doğumuna daha bir hafta var dedi kaynanam ben gelicem dedi ben izin vermedim kızıma baksın yeter dedim o benden iyi bakar kızıma eltim geldi başka kimse yoktu 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 861 göst.
24 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 276 göst.
26 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde kediterbiyecisi (1,502 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 311 göst.
1 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gunes1997 (3,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 851 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,714 puan) tarafından soruldu

408,400 soru

12,269,945 cevap

37,571 kullanıcı

Kategoriler

...