Kızlar 2 kızım var biri 2 buçuk yaşında biri 7 son 1 yıldır gerçekten çok yoruluyorum biriyle konuşurken bile konuşamam ya ağlarlar ya düşer ya bişe yine de evimin işini çocuları mis gibi büyütmeye çalışırım kocamın ütüsü kahvaltısı elimden geleni yaparım ama yetemem gurbette tek başımayım akşama kadar beynim dönüyo zaten.
Her sene memlekete gelince kalırım biraz yine geldik kız kardeşimimdr düğünü var. Kocam bana gittikten sonra o kadar ilgisiz oldu ki sebebini soruyorum ben 1 yıldır ilgilenmiyomuşum bütün ilgim çocuklara kaymış iyide ben keyfimden çocukla ilgilenmiyorum ki mecburum burda beni görenler Allah yardımm etsin sana diyo hele küçük yapışık ağlak zırlak bunalıyorum. Benden ilgi bekliyormuş o yüzden her zaman sevgi dolu Günaydın mesajları merak etmelerini bilerek çekti goya oda ilgi vermeyecek bana. 3 hafta oldu ben güzel güzel yazarım yakışıklı kocam falan derim o soğuk soğuk cevap verir benim hayatım çocuklar olmuş diyo onu ne kadar sevdiğimi falan anlattım ama artık içim doluyor ağlayasım geliyo kaldığım süre içinde ne ailemle normal keyiflice oturdum ne içtiğim çaydan bişe anladım anlayacağınız ağzımdan burnumdan getirdi. Yine sabah günaydın dedik sonra artık sıkıldım ne kadar sürecek dedim nasıl oluyomış ilgilenmemek dedi bana dersmi verdin yani dedi sinirlendim engelleyelim birbirimizi o zaman dedim madem zoraki yazıyorsun dedim bana ok yazmış. Engelledim ne aradı ne sordu şimdi kaynana da kalıyorum kaynanam da çok anlayışlı biri ona anlatsam mı o görüyor hatta kayınbaba bile bunlar seni çok yoruyo diye görüyorlar. Yani o beni aramaz biliyorum inadı inat umru olmaz yani çok daraldım içim çok sıkılıyo ağlayasım geliyor birini anlatmak istiyorum 3 haftadır içime ata ata yoruldum