+1 oy
1,092 göst.
Diğer kategorisinde (381 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar 2 kızım var biri 2 buçuk yaşında biri 7 son 1 yıldır gerçekten çok yoruluyorum biriyle konuşurken bile konuşamam ya ağlarlar ya düşer ya bişe yine de evimin işini çocuları mis gibi büyütmeye çalışırım kocamın ütüsü kahvaltısı elimden geleni yaparım ama yetemem gurbette tek başımayım akşama kadar beynim dönüyo zaten. 

Her sene memlekete gelince kalırım biraz yine geldik kız kardeşimimdr düğünü var. Kocam bana gittikten sonra o kadar ilgisiz oldu ki sebebini soruyorum ben 1 yıldır ilgilenmiyomuşum bütün ilgim çocuklara kaymış iyide ben keyfimden çocukla ilgilenmiyorum ki mecburum burda beni görenler Allah yardımm etsin sana  diyo hele küçük yapışık ağlak zırlak bunalıyorum. Benden ilgi bekliyormuş o yüzden her zaman sevgi dolu Günaydın mesajları merak etmelerini bilerek çekti goya oda ilgi vermeyecek bana. 3 hafta oldu ben güzel güzel yazarım yakışıklı kocam falan derim o soğuk soğuk cevap verir benim hayatım çocuklar olmuş diyo onu ne kadar sevdiğimi falan anlattım ama artık içim doluyor ağlayasım geliyo kaldığım süre içinde ne ailemle normal keyiflice oturdum ne içtiğim çaydan bişe anladım anlayacağınız ağzımdan burnumdan getirdi. Yine sabah günaydın dedik sonra artık sıkıldım ne kadar sürecek dedim nasıl oluyomış ilgilenmemek dedi bana dersmi verdin yani dedi sinirlendim engelleyelim birbirimizi o zaman dedim madem zoraki yazıyorsun dedim bana ok yazmış. Engelledim ne aradı ne sordu şimdi kaynana da kalıyorum kaynanam da çok anlayışlı biri ona anlatsam mı o görüyor hatta kayınbaba bile bunlar seni çok yoruyo diye görüyorlar. Yani o beni aramaz biliyorum inadı inat umru olmaz yani çok daraldım içim çok sıkılıyo ağlayasım geliyor birini anlatmak istiyorum 3 haftadır içime ata ata yoruldum 

24 Cevaplar

+7 oy
(626 puan) tarafından
Engeli kaldırma geri adım atma sana tek tavsiyem bu
tarafından
Kesinlikle benimde yolum her zaman bu yöndedir. Haksız ve hatalıysam ayağına kapanirim ama böyle bir durumda asla geri adım atmam o evede gitmem gelip alana muhtaç olana kadar. Bide erkekler genelde böyle durumlarda kendine bir uğraş buluyor . İyi veya kötü Allah bilir.
(626 puan) tarafından
Öyle ya da böyle kürkçü dükkanına geri dönecek. Ama o geri dönmeden kadın tarafı ilk adımı atarsa hiç değeri kalmaz
-Reklam-
+1 oy
(1,496 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun şimdi kimseye deme ve sakın sakın arama sen ilgi verdiğin için böyle yapıyor ilgisiz kal bak nasıl peşinden koşar ama bence senin tek hatan ilk adımı senin atman öyle yaptığın için nasıl olsa aynısını yapar diyor emin senden 
+1 oy
(40 puan) tarafından
Madem ilgisizmissin . Çocukları üstüne at . Çocuklara da deki babanız sizinle oynamak istiyormuş de onları üstüne at gitsin bir saat bı baksn bakalım.. ben öyle yapıyorum kendm yoruluyorsam oda yorulsin ki gözü rahat rahat kaymasin .. işten gelir üstüne atarim 7 aylık benim bebeim .7 aydır böyle . Kziin seni çok özlemis diyorm . Umrumda olmaz o çalışıyorsa bende calisiyorm evde.. eşim bana şuan diyemez benle ilgilenmiuorsin diye .çünkü onun da ilgi bekleyecek zamanı kalmiuor iyi mi yapuyorm bilmuyorm ben böyle yapiyorm 
+1 oy
(2,508 puan) tarafından
Aman boşver ne hali varsa görsün engelide kaldır ama sen arama boşver elbet kendi arayacak kaçan kovalanır hesabı yapıyor 
+1 oy
(467 puan) tarafından
Bahane arıyor gibi ya 
+1 oy
(18,644 puan) tarafından
Eşinin totosu kalkmış resmen. İlgi istiyosa adam akıllı soyleseymis. 
+1 oy
(76 puan) tarafından
1. Si üstüne düşme bırak ne halt ediyorsa etsin. Baktığın onun çocukları bu bencillik resmen. 

2. De kaynanam anlayışlı demişsin. Konuyu ona anlat anne halimi görüyorsun benim bir yanlışım mi var konuş oglunla kendine çeki düzen versin yoksa ben dönmeyeceğim de. BOmbayi bırak kaynanana
(76 puan) tarafından
:) annelere bol destek lazım hepimiz anneyiz.. mutlu  ol keyfine bak sen
(492 puan) tarafından
Karşıdaki oğlu yine oğlunu tutar belki kabaca anlatabilirsin
(492 puan) tarafından
Yani detayına girmeden
(381 puan) tarafından
Öyle yaptım canım anlattım ne kadar saçma millet çocuğuma bakmıyor diye şikayet eder buda bakıyon diye mi sana konuşuyo ben ona derim dur canını sıkma sen dedi hala engelli bende açmadım
(76 puan) tarafından
Kaynananın elini opesim geldi :)
+1 oy
(1,869 puan) tarafından
Afedersin wcye bile koro halinde gidiyorum, oda çok az. Yani neyin ilgisi bu. Bahane arıyor. Seni daha çok bunaltmak istemiyorum ama gözünü dört aç
+1 oy
(2,361 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun sen iki çocuğum var zannediyorsun ama üç tane varmış haberin yok eşin çocuk tan farksız 
+1 oy
(599 puan) tarafından
Kocan bir tane yardımcı tutsun şikayetçiyse canım. Sende yemek temizlik düşünmez kocanla ilgilenirsin. Bence ne kadar iyi olursa olsun anlatma 
+1 oy
(3,328 puan) tarafından
Canım sen sürekli ilgi gösterdiğin için simarmis o ilgini azaltki kendine gelsin o ne öyle ya çocuk gibi kadın her şeyle ilgilenmek zorunda erkekler hep ilgi bekleyecek valla çok şey istiyor bunlarda 
+1 oy
(1,443 puan) tarafından
Bu erkekler biz kadinlardan dört dörtlük olmayı beklemeyi bıraksalar hiç sorun cikmiycak ama nerdeeeeee
+1 oy
(1,443 puan) tarafından
Bence kaynana anltma 
+1 oy
(3,056 puan) tarafından
Geri evine donuceksin bence zehir etme kendine bırak onlar biraz çocuklar abaksin sende keyfine vah az kafani dinle acil 
0 oy
(1,299 puan) tarafından
Dünyanın en iyi kayınvalidesi bile olsa kocan onun oğlu unutma ve anlatma
0 oy
(2,731 puan) tarafından
Baska bisey var sanki bahane etmis bu durumu
0 oy
(1,788 puan) tarafından
Engeli kaldir ama bişey yazma erkekler ustlerinedustun mu daha çok kuduryrlar
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Amaann çocuklarla ilgilenmesen ilgilenmedi derler ilgilensen çok ilgilendi.. tabiki ilgileneceksin sonuçta çocukların onlar senin eşinde sana destek olacağına köstek olmasın.. engeli de kaldırma sakın taviz verme . 
0 oy
(539 puan) tarafından
Senin kocan m a l bacim bildigin m a l bir insan bukadarmi anlayissiz olur sendede varmi biraz s a l a k l i k bacim niye ugrasiosuna ailenlee mutlu ol gül oyna allah askina ya bosver onu senin morelini bozup keyfini kacirmak istiyor niye taviz veriyorsun kendi senle ilgilense biraz yükünü hafifletir allah razi olsun eşimden 3 yasinda oglum 10 aylik kizim engelli yaşlı kaynanam var hepsine ben bakiyorum adam üc senedir ütüsüz tişört le gidio sabah bazen hazirliom bazen uyya kaliyorum bazen aksam yemegi yetişmiyor bazen oturuo sinirimden ağlıyorum eşimin dedigi tek şey tamam hanım ben senin hakkini nasil oderim hem bebelerime hem anama bakiyon der yemek hazirlama ben gelince yaparim der  bazen aksam evi süpürür temizler benimlede ilgilenir bende onunla ilgilenirim hic sikayet etmez hafta sonu oglumu alir gezdirir getirir  bazen yatakları toplar hayat müşterek yani hep bana hep bana olmazki 
0 oy
(988 puan) tarafından
ne kadar anlayışsız bi eş.biraz çocukları alayım kadın dinlensin diyeceğne daha da ilgi bekliyomuş.o ne kadar ilgilemdi acaba senle bi gün olsun sen otur yoruldun yemek yapayım mı dedi ayaklarını omzunu uzat ovayım mı dedi anneliği ne kadar kolay sanıyolar.Geri adım atma tabiki o umurdamıyosa sende umursama başlarım böyle kocaya da.bunlara bubkdr değer vermemdk lazım verince noluyo

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 391 göst.
15 Nisan 2022 Diğer kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 329 göst.
20 Mart 2020 Aile kategorisinde Prensesmr (290 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,177 göst.
20 Nisan 2024 Aile kategorisinde kardelennnnn (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,225 göst.