0 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde (1,349 puan) tarafından
benim eşimi buradan tanıdınız artık dün hiçte beklemedigim bir teklifle geldi bana doğum günün yaklasıyor o gün izin alacağım ya kardeşimi götürelim yanımızda ya çocukları annemgile bırakıp gezelim birseyler yapalım dedi çocukları bırakmak içimden gelmiyor pek guvenmiyorum bağırıp kızarlar diye gorumcemi gotursek biraz ergen ve bilirsiniz kendisini öne atma huyları oluyor bu dönemde sinir olacağım birşeyler yapar mı diye düşünüyorum şöyle ki eşim tek erkek ve genelde gittiğimiz yerlere hep beraber gidiyoruz ve genelde çocuklara o değil ben bakıyorum eşime de çocuklarla birşey anlamayız diyor kararsız kaldım 

5 Cevaplar

+2 oy
(2,201 puan) tarafından
Ne çocuğumu bırakırım ne yanıma birini alırım uzun yolculuk değil bişey değil çocuklarla birlikte zaman geçirmeye alışması gerekiyor planlar direk çocukları devre dışı bırakarak kurulmamalı 
(1,349 puan) tarafından
teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,920 puan) tarafından
Ben cocugumu yanimda götürürüm yanimada kimseyi almazdim oyun alani olan restoranlara gidersiniz cocuklar orda oynar sizde yemeğinizi yersiniz dogum gununu oyle kutlarsiniz kimseyide yaninizda tasimamis olursunuz
(1,349 puan) tarafından
teşekkür ederim
0 oy
(3,692 puan) tarafından
Canım çocuklar her daim olacak planını cocuklar varken yapmalı çocukları dahil etmeden plan yapmamalı ki alışması lazım her zamanda birileri bakamaz zaten sizin kadar iyide bakamaz çocukların oynayacağı bir uere gidebilirsiniz hem uzaktan onları izlersiniz hemde çocuklar egkenmisis olurlar  yani çocuksuz plan yapmak doğru değil 
(1,349 puan) tarafından
teşekkür ederim
0 oy
(4,381 puan) tarafından
Eslerin basbasa vakit gecirmesi taraftariyim. 1 2 saatlik biseyse tolere edebilirsiniz. Yani cumbur cemaat gitmektense tek gitmeyi tercih ederim. Ama uzun bi plansa sadece cocuklarimi alir planimi yaparim.
(1,349 puan) tarafından
teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Çocuklar ve siz gidin 
(1,349 puan) tarafından
teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 281 göst.
0 oy
7 cevap 243 göst.
3 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gri Kedi (2,688 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 201 göst.
+2 oy
9 cevap 301 göst.

410,343 soru

12,340,700 cevap

39,654 kullanıcı

Kategoriler

...