0 oy
433 göst.
Aile kategorisinde (119 puan) tarafından

Kızlar evlendiğim zaman eşimle balayına gitmedik. Dedim ki borç olur o olur şu olur. Belki evliliğimizin ilerleyen zamanlarında beraber gideriz dedim. 

Oğlum 6 aylıkken eşimin kendi ailesiyle izmire gittik. Yani birde dayısının yazlığında kaldık. Ben tesettürlüyüm tepeden tırnağa. Bekar bana namahrem olan iki tane Kaynım var dayısı aynı şekilde. Neyse sesimi çıkarmadım. Bir şekilde yaptık geldik. Sonra ki sene Mersin’e gittik ev kiraladılar yine annesi babası kardeşleri hep birlikte gittik. Ona da tamam dedim. Bu sene gelmiş yine izmire gidelim diyor? Kimle gidecez babamlarla diyor. Bende gelmek istemiyorum dedim. Sen kendi tarafına git bende kendi tarafıma gideyim dedim. Şey ya o öyle olur mu sen orda ben orda diyip duruyor. Tartıştık bizde. Hayır ben senin ailenle her sene tatil yapmak zorundamıyım? Niye bir sene de baş başa tatil yapamıyoruz dedim. Şey imkan yok diyor. Babamla ortak gidicez işte diyor. Masraflar ortak olacak diyor. E o zaman yürü git dedim daha yol orda. Ay valla sinirimden kendimi yiyorum ya. Ama yok hata bende. Taviz tavizi doğuruyor işte böyle :(

18 Cevaplar

+3 oy
(4,467 puan) tarafından
Bunun senin için tatil olmadığını, rahat rahat giyinemediğini, oturup kalkamadığını anlat. Tatili sadece sen yapıyorsun diye belirt. Ben tatil yapamıyorum bu ortamda de.
-Reklam-
0 oy
(3,386 puan) tarafından
Bu adamların anne baba sevgisi bitmiyor her tatilde illa onlar olacak valla haklısın canim bizimkide yıllık izinde çıkalım annemlere köye gidelim diyor bende oraya gitmek istemiyorum al kızını git dedim 
(119 puan) tarafından
Ya canım bir çekiyorsun iki çekiyorsun artık tamam dur diyorsun. Ya ben gelmek istemiyorum. Gittiğim zaman da yüzüm asık duruyorum. Bunu yaşatacağına hiç götürme
(3,386 puan) tarafından
Bende öyleyim canım uzun beş karış oturuyorum benim kaynanamdan değil ama skintim gorumcemlerden görümceler herşeye karışıyor bende durmam laf yetiştirin eşimde laf söyler gorumcemlere onlar olmayınca bir sıkıntı yok
0 oy
(5,503 puan) tarafından
Başta gelmiş hata ben anne babası değilde kaynım golle gitmiştik daha da gitmedim sonra
0 oy
(647 puan) tarafından
Eşimin bir arkadaşı birlikte villa tutmak istedi sırf bu yüzden asla dedim. Kendileri istedikleri gibi gezecek yeyip içecek ama ben grand tuvalet giyinip duracağım o sıcakta. En başta masraf olmasın diye balayına gitmeyerek ilk hatayı yapmışsınız. Benim gördüğüm anlayışlı kadın her zaman nasılsa bir şey demez diyerek daha fazla eziliyor. 
(119 puan) tarafından
Maalesef canım aynen bende hatamın farkındayım. Ne yaşatıyorlarsa zaten zamanında sesimi çıkartmadığımdan yaşatıyorlar
0 oy
tarafından
Eşin bu konuda düşüncesizlik ediyor. Yerinde olsam gitmem
(119 puan) tarafından
Gitmiycem canım zaten. Kendi memleketime gidicem. Zaten bizim ki kendi memleketine tayin istiyor. Oraya gidince o konu olsun bu konu olsun herşeyi adam akıllı konuşucam. Ha illa giderim derse boşansın öyle gitsin
tarafından
Konuşularak halledilir illaki. Umarım o da uzlaşmak için çabalar.
0 oy
(180 puan) tarafından
Keşke en başta balayına gitseydin neden gitmedin ki sen onu düşünmüşsün o seni dusunmuyo şimdi
(119 puan) tarafından
Acıma, acınacak hale düşersin sözünün canlı versiyonuyum canım
0 oy
(983 puan) tarafından
Ne o tatile giderim ne de o işkenceyi çekerim şortumu giyerim evde otururum 
0 oy
(2,276 puan) tarafından
Hayir yanlis anlama butcen uymayanilir normam bisey hayat sartlari ortada.ama yani 2gun olsn ama sizin olsn baskasini neden takiyorsnki bide butun sulaleni.canm benm sizinki tatil degilki akraba ziyareti.esin tatil anlayisinj bilmiyor sanirim.hoc olmadi bunglov falan tutun ama tek olun yanj.ben olsam ona bile razi olurdm yeterki tek gidiym
0 oy
(9,611 puan) tarafından
Valla canım su an villa tatili yapan biri olarak yazıyorum sadece cekırdek ailemle geldim kızım eşimle tesettürlüyüm inan öyle rahatım ki. Hasema yerine mayo giyiyorum sacım acık. Eşinin seni de anlaması lazım. Tesettür sıcak tatil yerlerinde büyük sorun oluyor :( ben bunalıyorum 
0 oy
(2,815 puan) tarafından
Valla bizim de oyleydi bu sene dedim onlarla gitmek istemiyorum diye eşim ayarladı tek gittik 

Birlikte tadı çıkmıyor zaten istediğin şekilde hareket edemiyorsun istediğin yere gidemiyorsun
0 oy
(605 puan) tarafından
Her zaman aileyle tatil olmaz tabiki.cok haklısın tepkini vermezsen de böyle devam eder gider. 
0 oy
(2,549 puan) tarafından
Eşinin düşüncesizliği tatil yaparken karı koca birlikte karar verir sen denize yada havuza giremezsin hava sıcak başını acıp kısa kollu giyemezsin herkes tatil yapar sen yapamazsın benee gitmek istemezdim haklısın 
0 oy
(3,934 puan) tarafından
Sen donla rahat rahat gezerken ben ne yapıcam yine de. Ha hep beraber bi eve toplanıp misafircilik oynamışsınız ha sülaleyle bi yazlığa villaya vs toplanmışsınız. Erkekler keyifte kadınlar ne yaparsa yapsın oh. 
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Gitmezdim net tavrimi da koyardım ne o öyle ya 
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Hiç gitme daha iyi o ne insan tatil yapacaksa tadını çıkarmalı ben kafam gözüm kapalı sıcakta yanacaksam, bi ayağımı uzatıp koltukta yatamaycaksam bide ev kiralayıp o evin işini gücünü yapacaksam ne anladım o işten kendi evimde daha rahat ederim gitmem
0 oy
(7,569 puan) tarafından
Benim eşimde aynı. Kaynanamların yazlığı var ayvalikta. Balayına bile oraya gittim masraf olmasın dedim bizde gelelim demişler eşim neyse ki balayına baş başa gidelim demiş. 2 sene de onlarla gittik. Bu sene için gitmicem dedim tamam demişti ama kayınpederim vefat etti iş kazasında tabi kaynanam gitmez diye düşündüm ama ne mümkün gitmek istedi. Eşim dedi yalnız bırakmayalım bu senede gidelim peki dedim gittik 2 hafta kaldık döndük bu sondu benim için daha da gitmem. Eşimde aynısını söylüyor başka yere gitsek masraf olur diyor ee yazlığa gitsek kaynanam anlayışlı değil bizle geliyor hiç demez baş başa tatil yapın diye. Bitti benim için. Eşim de öyle zorlamaz zaten isterse kendi gider seneye onunla. 
(119 puan) tarafından
Valla daha kabul etmem ki yeter 2 sefer hep beraber doluştuk gittik daha gidemem valla. Anca bekar Kaynım var iki tane onlar evlenir öyle giderim o da tabi her sene değil
0 oy
(5,325 puan) tarafından
Ayy en sevmedigim sey. 

Evde 2 kisinin yemegiyle temizligiyle ugrasirken bi de oraya git 10 kisiyle ugras. Bunun neresi tatil. Bi de su yaz sicaginda İzmir 'de yancaksin. Kabul etme sakin. Evde otururum daha iyi de. 

Ben ailesiyle birlikte gunubirlik bile bi yere gitmiyorum. 1 kez gittik onda da esime cevabi verdim. Kendisi eglendi ,yuzdu,dinlendi. Ben yemek ,bulasik bilmem ne. Yok kiz boyle tatil mi olur.
(119 puan) tarafından
Seni oraya tatile felan değil hizmet etmeye götürüyorlar maalesef. Adı tatil işte
0 oy
(1,279 puan) tarafından
7 yıldır evliyim canım 3 kere tatile gittim biri balayı biri arkadaslarimizla son gitigimiz kaynanamlarla Mersin'e bende kapaliyim gram keyif alamadım kayinbabam yaşlı ve aşırı sinirli 

Bu sene eşim yine babamgille gidelim masraf ortak olur diyo asla dedim gidelim sana Ajda bilezik alıcam diyo o ama asla dedim o bikere olur

Bana dediki aynı ev ama ayrı odalarda olacak dedi tamam dedim bı gittik 1 oda 4 yatak konulmuş aynı odada yattık bende tesetturluyum ondan sonra asla dedim güvenmem 
(119 puan) tarafından
Düşüncesizlik başka hiç bişey değil gerçekten. Sen iyi kabul etmişsin o durumu valla. Ben Mersin’e gittim ama gittiğimiz yer 3 oda 1 salondu. Klimalı odayı hemen eşimle ben kaptım valla. :D
(1,279 puan) tarafından
Canım işte bişey diyemedim ama bidaha olurmu büyük konusmak istemiyorum asla
(119 puan) tarafından
İnşaAllah olmaz. Allah yardımcın olsun

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 415 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde yag_murr (617 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 614 göst.
26 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Muge (131 puan) tarafından soruldu
0 oy