Kızlar evlendiğim zaman eşimle balayına gitmedik. Dedim ki borç olur o olur şu olur. Belki evliliğimizin ilerleyen zamanlarında beraber gideriz dedim.
Oğlum 6 aylıkken eşimin kendi ailesiyle izmire gittik. Yani birde dayısının yazlığında kaldık. Ben tesettürlüyüm tepeden tırnağa. Bekar bana namahrem olan iki tane Kaynım var dayısı aynı şekilde. Neyse sesimi çıkarmadım. Bir şekilde yaptık geldik. Sonra ki sene Mersin’e gittik ev kiraladılar yine annesi babası kardeşleri hep birlikte gittik. Ona da tamam dedim. Bu sene gelmiş yine izmire gidelim diyor? Kimle gidecez babamlarla diyor. Bende gelmek istemiyorum dedim. Sen kendi tarafına git bende kendi tarafıma gideyim dedim. Şey ya o öyle olur mu sen orda ben orda diyip duruyor. Tartıştık bizde. Hayır ben senin ailenle her sene tatil yapmak zorundamıyım? Niye bir sene de baş başa tatil yapamıyoruz dedim. Şey imkan yok diyor. Babamla ortak gidicez işte diyor. Masraflar ortak olacak diyor. E o zaman yürü git dedim daha yol orda. Ay valla sinirimden kendimi yiyorum ya. Ama yok hata bende. Taviz tavizi doğuruyor işte böyle
1,490,061 soru
24,352,873 cevap
346,557 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın