0 oy
402 göst.
önce Diğer kategorisinde (604 puan) tarafından
Mahkemeye 20 gun kaldi bu koca demeye bin sahit varlık beni kışkırtmak icin elinden geleni yapiyor mesajla konuşmayla cevap vermiyorum mesajina cevap verdigimde de hep sakin cevap veriyorum kisa ve net hem beni bayiltacak derecede vurdu hem ozur dilemedi dun gece cocuklari sorma bahanesiyle konusmaya calisiyot bide diyoki kadin dovmek oyle olmaz acta bak internetten bi kadin nasıl dövülür diyo  bir aydir ayriyiz bir gram pismanligi ozuru yok olsada affetmem ama şu cirkeflige yarabbim... Bugun de buyuk oglum babami ozledim dedi arattirdim cocuk babasina baba bana bulusunca döner ismarlarmisin diyo oda paran varmi diyo cocuga yok diyo dedenin verdigi harcligi naptin diyo sakin harcama onu biriktir zamani gelince uzerini ben tamamlayip tablet alcam diye cocugu dolduruyo ya ******** sen zaten adam olsan baba olsan babanin verdigi harcliga guvenmezsin sen bostan korkuluğu musun kac yildir hep kayinpederimin verdigi harclikla cocuklara kendime biseyler yapiyodum bakmayin ha calismayan biri degil calisir ama cimri hep biriktirdi bankasi para dolu pisligin.. Aklinca cocugu dolduruyo ya senin babanin verdigi 500 lemi geciniyorum ben bir aydir Allahin belasi o kadar pişmanım ki keske daha once bosanacagim diye ciktigimda hic donmeseydim buna degil 9 yil 9 dk ayirmak harammis gercekten bir bosanayim diye dua ediyorum 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (984 puan) tarafından
Allah kurtarsın bir an önce cnm
önce (191 puan) tarafından
Kalan ömrün geçen ömründen güzel olsun bacım
önce (604 puan) tarafından
Amiiiinnnn kizlar amiinnnnn
-Reklam-
+1 oy
önce (814 puan) tarafından
İnsanoğlu geleceğe umutla bakmasa nasil yaşardı bilemeyiz hayır bildikleriniz de şer şer bildikleriniz hayır vardır denmedimi.?Sen sadce direndin denedin çabaladım olmadı hakdan hayırlısı 
+1 oy
önce (253 puan) tarafından
Allah kurtarsın bacım, arkana bile bakma
+1 oy
önce (16,134 puan) tarafından
Bu şiddetle alakalı dediği şeyi silmeyin üstü kapalı tehdittir bu. Allah kurtarsın canım 
Hepsini ss aliyorum canim zaten olurda cekismeliye donerse diye
+1 oy
önce (768 puan) tarafından
Allah tez vakitte hayırlısıyla kurtarsın, senin ve çocuklarının da yolunu, rızkını açık etsin 
Amiiin canim sagolasin Allah herkese ic huzuru versin mutluluk versin sizlerin yuvalari daim olsun inşallah
0 oy
önce (4,836 puan) tarafından
Iyyy benim bile midem bulandı eşinden.
Sorma insan gercekten ayrilirken taniyormus
0 oy
önce (188 puan) tarafından
Canım kayinbabanin verdiği parayı harca kesinlikle harca sakın izin verme alsın o parayı eklesin üstüne falan. 
Harcamayip ne yapayim onu da cocuklarima harcadim zaten bir tavuk bir paket bez bir islak mendil aldim bitti gitti bile

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 586 göst.
28 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Baht2434 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,183 göst.
0 oy
20 cevap 751 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Emine S (16,865 puan) tarafından soruldu

401,533 soru

12,018,422 cevap

36,222 kullanıcı