0 oy
309 göst.
Diğer kategorisinde (1,442 puan) tarafından

Beyaz görünen yerler kepek gibi yapışık kızlar 1 ay oluyor benim gibi olupta geçenler varmı ya da bilenler yardımcı olabilir mi. Kaşınmıyor ama durulasamda napsam gitmiyor şampuanım pantene hep onla yıkarım su kireçli ondanmı oluyor acaba birde her sene kına yakardım şimdi yakmadığım için olmuş olabilirmi yardımcı olur musunız?

image

7 Cevaplar

0 oy
(1,442 puan) tarafından

En İyi Cevap
1 aydırlı böyle soyuluyor kendiliğinden dökülmede biraz var özellikle ön kısımlar böyle arka kısımlarda yok böyle birşey saçımı bir ara boyadım o da yapmış olabilir mi?
(50 puan) tarafından
Egzama gibi duruyor. Eltiminde vardi 3 sene falan çekti herşeyi kullandi en son cildiyeye gitti ordan bi şampuan verdiler 2 kere kullandi geçti ama sürekli kullanmasi lazimmis yoksa tekrarlarmis. Bu arada onunkide boyadan sonra oldu
(1,442 puan) tarafından
Bende boyadım canım ondan demekki randevu aldım ama hala bekliyorum o sırada size sorayım dedim belki çözüm önerileriniz vardır diye inşallah geçer ya psikolojim bozuldu
(50 puan) tarafından
Eczanede satılan keterol du sanırım ismi bir şampuan vardi onu da alabilirsin iyi geisti eltime hatta sağlık ocağında reçete olarak da yazıyorlarmiş ama kesinlikle bir cildiye görün derim
-Reklam-
0 oy
(5,453 puan) tarafından
kaşınma yoksa  egzama değil şampuanı değiştir cnm egzama kaşıntılı birşey benimde vardı şampuanı degistirdim  geçti 
(3,549 puan) tarafından
Sürekli kaşınır mı canım
Saçta egzama
Benimde var ama öyle kaşıntı olmuyor
Sadece kabuk gibi oluyor
(5,453 puan) tarafından
sürekli kaşıntı oluyor  ve kaşıntı yerinde kabuklanma  kızarıklık  oluyor
0 oy
(7,775 puan) tarafından
Pantene İsrail mali bu vesile ile değiştirmiş olursun geçmiş olsun 
(1,442 puan) tarafından
Şampuanla alakası yok hep onu kullanıyorum savaştan öncede yani başka şampuan saçıma gelmiyor katkı katmışta saçım böyle olduysa bilmiyorum ama israil malı diye hep kullandığım şampuanı değiştiremem farklısına geçsem bu seferde saçım daha kötü olucak doktor devam et bu şampuana derse edicem ama doğal içerikli iyi gelecek varsa daha iyisi neden olmasın
(5,455 puan) tarafından
İsviçre çıkışlı amerikan malı.
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Kaşıntı yoksa egzama değildir. Benimde saçım öyleydi. Urban kullanıyordum. Ama saçımda boya filan yok. Sulardan kaynaklı olabilir. Güzellik uzmanı ile görüştüm saçlarımı gösterdim dp çam terabenti şampuanını önerdi 2 ay oldu değiştirmeden kullanıyorum. İlk 3 yıkamada düzeldi. Bir de sıcak su ile yıkama deriyi tahriş ediyor. Her zaman ilk eğilerek saçlarımı kafamı eğerek soğuğa yakın ılık su ile yıkıyorum sonra vücudumu yıkamaya geçiyorum. Yaz ayı olduğu için saç dipleri hep nemli zaten.
(1,442 puan) tarafından
Canım ılık suyla baya duruluyorum ama senin dediğin şekil yapayım birde inşallah geçer ya başka şampuanda saçım öyle bir saçki gelmiyor kıvırcık birde keçe gibi oluyor pantene iyiydi aslında ama bakayım bi doktora görüneyim o ne diyicek bana
0 oy
(2,372 puan) tarafından
Eczaneden kenozol şampuan alın ilk kullanımda şıp diye kesiyor bende yaşıyorum bunu ara ara çok pahalı bir şampuan değil
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Market şampuanları kafada saç birakmaz, iyi sampuanlara da para yetişmiyor ama ben iyisini birkaç kez kullanmaya başladım dökülme de durdu kepek de durdu.oncelikle cildiyeye gidersin ona göre bir şeyler kullanirsin
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Egzama olmuş hastaneye gitmezsen daha çok yayılır kendiliğinden iyileşmez. 

İlgili sorular

0 oy
47 cevap 1,039 göst.
11 Mart 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 130 göst.
0 oy
3 cevap 135 göst.
7 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Muallime3455 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 333 göst.

411,406 soru