0 oy
1,282 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (2,024 puan) tarafından

Saçımda beyaz gördüm inanamadım ya bembeyaz kar gibi koparmadım görmek istemiyorum dipten kestim ve gözüm doldu görünce…

Yaşlanıyorum ben… 😭😭

94 doğumluyum 😔😔

-

40 Cevaplar

+2 oy
tarafından

31 yaşındasın.  Daha 20 yaşında olanların bile beyaz saci var 

(2,024 puan) tarafından

Ya ama onların ki ırsi oluyor benimki yaşlanma belirtisi :(

(10,456 puan) tarafından

Benim saçlar şu an gri resmen hemen hemen hepsi beyazladı 25 yaşındayım üzülmek yerine aksine çok seviyorum 

(27,840 puan) tarafından

Kız 20 yasindayim saclarimin ileride bir kısmı eyaz ben o zaman ne yapiyim sjsj

-Reklam-
+2 oy
(4,298 puan) tarafından

Benim 12 yaşından beri saçımın sağ kısmında dört beş tel beyaz saç var bu kafaya takılacak bir durum değil ki canısi, insanın bedeni yaşlanır ama asıl olan ruhu genç tutabilmektir ❤️☺️

(2,024 puan) tarafından

Beybi seninki genetik bi durum oluyo ama benim ki yaşlanma belirtisi :(

(4,298 puan) tarafından

Herkes elbet bir gün yaşlanacak ama sen sanırım daha 31 yaşındasın dimi, bence hala çok gençsin belki çok stres yaptığından dolayı saçın beyazlamıştir

+1 oy
(7,011 puan) tarafından

Kiz masallah. Ben 91 liyim 10 senedir var bende. 

Uzulme her yasin ayri bi guzelligi vardir. En guzel cagindasin :)

0 oy
(6,204 puan) tarafından

Ben bu duyguya, yeğenlerim kendi aralarında plan yapıp, bizi(ablam ve ben) dahil etmeyince yaşamıştım 😅 Hala da atlatamadım. 

0 oy
(1,071 puan) tarafından

Benim 25 yaşında beyazlamaya başladı şimdi 32 yaşındayım yarısından fazlası beyaz. Bu yıl çok beyazladı. Ama farkındayım özüldüğümde çok beyaz oldu. 🥺😟

0 oy
(3,766 puan) tarafından

Sus sus bende aynı durumdayım kardeşim geçen gün abla saçında beyaz var deyince çok kötü oldum hâlâ atlatamadim 🥲 sürekli boyuyorum ama bir yıldır boyatmadim yine boyatayim görmek istemiyorum beyazzzzz

0 oy
(9,762 puan) tarafından

Keşke bende de bir tel olaydı, 😀

0 oy
(297 puan) tarafından

Yaşlanmak demeyelim de yaşanmışlıklar beyazlatir saçı diyelim çünkü bende 94lüyüm 20 yaşında başladı saçlarıma aklar düşmeye 

0 oy
(1,573 puan) tarafından

Bacım 99lu olarak 26 yaşındayım geçen çıkmış bir tane benimde şok oldum üzüldüm 

0 oy
(14,432 puan) tarafından

95 doğumluyum önde koca bir tutam beyazım var. 20 lerin başında gördüm ilk beyazımi 

0 oy
(39,772 puan) tarafından

99 luyum. 10 gün önce 26 oldum. Bende bile var ve bu benim hoşuma gidiyor nedense. Üzülmüyorum ben.

0 oy
(570 puan) tarafından

Ben 94 lu saçımı yılardır boyarim o beyazlar kafamın yarısı kadar oldu ilk başta bende senin gibi düşünüyordum sonra dedim ki benim kendime verdiğim sıkıntı

0 oy
(6,390 puan) tarafından

22 23 yaşımdan beri var o zaman 2 3 tane vardi. Simdi 29 um rahat 8 9 tane vardır. 

0 oy
(208 puan) tarafından

Kızım 4.5 yaşında saçında bir tel beyaz var bu kadar takma 

(208 puan) tarafından

Irsi olduğunu nerden çıkardın? Bende veya eşimde yok 

(2,024 puan) tarafından

Sadece anne babadan gen almaz ki cocuklar senin anneannen ve dedenden bile gen aliyor 

(208 puan) tarafından

Alt tarafı bir tel saç nenem dedem ne alaka 😄😄

(2,024 puan) tarafından

Oyle ama 😅 benlerimiz dogum lekesi filanda öyle genetik 

(287 puan) tarafından

Nenen deden alaka tabiki çünki genetik miras. Ama o yaşta anca nişan ben gibi şeyler olur bence veya çocuk egzemalı olup krem kullanmışsa ilaçlar da yapar 

0 oy
(13,016 puan) tarafından

Bende 94 doğumluyum saçımın yizde 70 beyaz o zaman ben kendimi asayim

0 oy
(45,512 puan) tarafından

Kızıma hamileyken beyazlamaya başladı hep kopardım o kadar üzdü ki beni karnımda saçıma aklar düştü 🥹 şimdi yine hamileyim çok şükür rutin dışında sıkıntı yok saçlarımda beyazda yok sıkıntı stresten hep 

0 oy
(1,546 puan) tarafından

Ben 24 yaşımdayım beyaz var canım

0 oy
(6,878 puan) tarafından

Herkese o ırsi benimki yaşlanma belirtisi demişsin. 31 yaşında bi ayağın çukura mı girmeye başladı yani yapma😄 Genç bi yaş 31.

(2,024 puan) tarafından

Ahhahahhahhsh 😂😂😂😂 

0 oy
(381 puan) tarafından

98 doğumluyum .saçımın ön taraf komple beyazlamış sayılmayacak kadar var artmis baya 

0 oy
tarafından

Üzülme kizzz yaşım 34 ve 15 yaşımdan beri saçlarım bembeyaz ben oyle mutluyum inanki 4 yıldır boya bile sürmedim yeni yeni heves ediyorum gidip boyatayim diyorum daha önceden çok hevesliydim sürekli boyardim ama hamilelik falan derken saldım 😁

İlgili sorular

0 oy
47 cevap 2,033 göst.
11 Mart 2024 Diğer kategorisinde Mevah (2,608 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 288 göst.
0 oy
6 cevap 349 göst.
10 Kasım 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 152 göst.
18 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Defne06 (48 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,513,814 soru

24,687,819 cevap

368,158 kullanıcı

...