Eşimle ailelerden uzaktayız. Benim ailem daha yakın 2 saat mesafede başka ilde. Annem ne zaman gitsem illa para verir. Ben çalışırken bile verirdi zorla. Almazsam gizlice koyar mesaj atar biz yola çıkınca şuraya koydum diye. Veya gittiğimizde illa mama bez alır babam. Bize geldiğinde kızımın eşyalarının arasına, çekmecesine falan koyar. Neyse bu aralar sıkışığız biraz annemlerde biliyor. Temmuzda zam var o zamana kadar zor geçindiğimizi biliyorlar. Neyse 5 senedir evliyiz hiçbir şey istemedim kendim ama bu ay kızımın bir emziği kayboldu diğeri düştüğü için dişi kesmiş çok kötü olmuş koptu kopacak. Kızımda emziksiz uyumaz asla. Avent emzige alıştığı için başka emzik istemiyor. İlk defa anneme mesaj attım dedim ki siz sipariş etseniz karttan biz maaş yatınca versek olur mu. Hatta o gün çok zoruma gitti oturdum ağladım. Kızım için olmasa istemezdim. O günde annem dedi ki bizde sürpriz yapacaktık size gelicez ordan alırız. Neyse geldiler ama getirmedikleri kalmamış kızıma büyük boy mama, Prima bez bir paket memleketten meyve sebze bir büyük paket peynir, fanta, kızım yemediği halde kocaman paket cicibebe. O kadar utandım ki. Neyse o gün çıktık sağolsun emziği aldılar babamla iki tanede zıbın çorapta aldılar. Sonra bir dahaki ay kuzenimin düğünü var babam hep torunumun elbisesini ben alıcam diyordu gelmişken onu da beğenin alalım dedi. Tek torun kızım Onu da aldılar. Babam gitmeden bin lira bana harçlık vermiş annem verdi. Annem ayrıca 10 Euro bırakmış sonra mesaj attı. Çok kötü hissettim ya. Bugünde kargo geldi kız kardeşim büyük boy mama söylemiş internetten o geldi :( Kendisi çalışıyor bu arada başka şehirde. Arada kardeşim de para atar, geçen bayram çantama gizlice koymuş kızınca da sana atmıyorum yeğenime atıyorum diyor. Kendimi çok mahçup hissediyorum. Bu arada sıkışık olmasak da alıyorlar hep illa bir şeyler hepsi sağ olsun ama bu aralar çok kafama taktım ilk defa bir şey istedim annemlerden ondan galiba :(