0 oy
192 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (78 puan) tarafından
Arkadaşlar  ben ilk defa agda yapmak istiyorum şimdiye kadar jiletle temizliyordum agda zarali diyorlar cok kararsizim yapsami yapmasami diye sizler memnumusunuz zararini gordunuzmu nasil yapayim ilk agdayi

9 Cevaplar

0 oy
(5,477 puan) tarafından
Ben yıllardır yapıyorum bir sorun yaşamadım ama siz jilet kullanmissiniz bu zamana kadar kıl kökleri kalinlastigi için zorlanabilirsiniz kuaförde aldırın alışana kadar bence agdayi cekemezseniz kurur orda
-Reklam-
0 oy
(882 puan) tarafından
Yıllardır jilet yapıyorsan ağda yapma bence alması ayrı dert tüylerin tekrar çıkarken ayrı dert
(78 puan) tarafından
Oylemi cok istiyordum agdalamayi ama durduk yere bašima iş acarim diye korkuyorum
0 oy
(153 puan) tarafından
Zararı yok daha faydası var jilet gibi hemen çıkmıyor ve bebek poposu gibi pürüzsüz oluyor kılllar çıkarken ise kaşıntı vs yapmıyor sarkma olduğunuda düşünmüyorum hiç 
0 oy
(3,722 puan) tarafından
Ona bakılırsa Makine zararlı hamileyken yapamiyorsun 

Ağda zararlı veet zararlı napacaz bacım 

Ha jiletle zararlı erkek gibi çıkarıyor kalın ve yoğun çıkıyor 

O zaman almayak uzatip tokayla baglayalim  :)))))
0 oy
(775 puan) tarafından
Ben evde hayatta yapamazdım herhalde ağdayı. O kadar cesaretim yok. Lazerden önce düzenli ağdaya gidiyordum ama kuaföre 
0 oy
tarafından
Ne zararı varmış ki ben 14 yaşımdan beri ağda yapıyorum, 15 yıldır yani. Hiç jilet kullanmadım bir zararini da görmedim rahatlık valla 
0 oy
(2,801 puan) tarafından
Benim komşum kuaför ona sordum hiç ağda sürmedim diye acır diye korkuyorum dedim bana dedi ki bende krem var dedi onu sürüyorum uyuşturuyor orayı çok minik acı hissediyorsun dedi ben ona aldırıcam çünkü gerçekten jiletin önü sonu yok 
0 oy
(310 puan) tarafından
Ben eldivenle alıyorum ve 3 aya kadar tertemiz oluyor , 3 ay sonra çıkıyor,
0 oy
(14,907 puan) tarafından
bence ilk agdani kendjn yapma canim kuaforun yapmasi daha iyi olur hem yaparken ogrenmis olursun hemde ilk yapinca killarin koku sert oluyor onlar yumusamis olur 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 112 göst.
5 Ocak 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Esra1212 (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 304 göst.
28 Nisan 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 218 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde curious (1,099 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 329 göst.