0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sevgili anneler bebeğim bir aydır öksürüyor iki tane antipyotik kullandım geçmedi bugün doktora gittim buhar ver dedi geçen hafta gittim söylemedi o kadarki hemen muane edip hemen çık diyor çocuğa yanlış teşhis yaptıkları için iglesmiyor bir türlü aşırı baglamli bir öksürük var buhar vermem lazım bana makina önerisi soylermisiniz bir bilgim yok bana yardımcı olursanız 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
https://ty.gl/5w6hgosvoi doktorumuz bunu önermişti sabah akşam buhar vereceksin günde 7 8 kere burnunu açacaksın diye yetişkin maskeside var içinde yetişkinlerde kullanabiliyor
tarafından
Teşekkür ederim canım yardımci olduğun için bı bakayım hemem
-Reklam-
0 oy
(432 puan) tarafından
Benimde 4 aylik olcak bebegim 3 aylıkken bebeğim köyde doktor doğru düzgün bakmadığı için hırıltısı öksürüğü arttı sadece parol ver dedi başından saldı evime geldim çocuk doktoruna götürdüm doktor bronşit olmuş dedi antibiyotik ve iğne verdi bide buhar makinasi al 1 hafta evde hava ver geçmese yatış yapilcak dedi 1 haftada geçti çok şükür sende buhar makinasi al tabi ilk önce doktora danışın 
tarafından
Ayy yaa bebeklerimiz neler çekiyor ben doktora herşeyi sordum diyorum çocuk oksurukden yatamiyor diyo geçer bişey olmaz bak işte yanlış tedavi yüzünden böyle oluyorlar Allah yardımcın olsun canım seninde geçmiş olsun
(432 puan) tarafından
Aynen canım çoğuda doktor ihmalsizliği yüzünden,bende köyde götürdüm ikinci gittiğimde doktora diyorum hocam 5 gün oldu ateşi çıkmıyor ama çok öksürüyor ve hırıltısı var öksürmekten ememiyor diyorum diyo bisey olmaz parol ver muane bile etmedi orda olmuş olsaydım şikayet ederdim
tarafından
Ahh bu doktorlar Allah başımızdan eksik etmesin ama yanlış yönlendirmeleri bazen insanın hayatına sebebiyet veriyor yazık günah değilmi hem biz hem çocuklar ne cekiyorlar
0 oy
(481 puan) tarafından
Wohler diye bı marka almıştım. İyi ki de almışım. Çünkü çocuğumun burnu akmasın hemen hava verdim çok ileri boyutta bı oksurugu hiç olmadı. Şuan üç yaşında. Makinanın tek kötü yanı çok ses çıkarıyor. Bende üzerine battaniye falan koyuyorum sesi bastiriyor. Çocuk olan evde mutlaka hava makinası olmali. 
tarafından
Buhari ilk verdigimden hem ağız hemde burundan bildiğin olgunlaşmış bağlam geldi ilk defa gördüm bayağıda var hani ama atamıyor inşallah onuda atar
(432 puan) tarafından
Balgam olur zaten Öksürükten sonra buharla İnşallah onu da atar Çok iyi yapmışsın buhar makinesi alarak bana da millet işte kullanma buhar makinesi alışkanlık yapar Sürekli kullanmak zorunda kalırsın falan dedi ama ben mecbur kullandım çünkü doktor bana dedi ki bir hafta boyunca dedi kullan eğer geçmezse bebeği yatıracağız dedi ben mecbur kullandım hastanede yatmasından iyidir
(481 puan) tarafından
Hava vermeye devam et. İnsaAllah bı kaç güne düzelir. Çocuğun burun temizliğine de dikkat et. Belirli günlerde şırınga ile fizyolojik serum sık burnuna bu serum sümüğü yumuşatıyor. Sonra burun  aspiratörü ile cek. Ama çok siddettli çekme burun içini tahriş edersin. Ve youtubeden Dr Osman Gönülal'ı takip et. Orada aradigin herseyin cevabı var. Kızım doğduğundan beri onu takip ediyorum. Soru soruyorum cevap alıyorum. Çok detayli ve aannelerin içini rahatlatan bilgiler veriyor.

Çok geçmiş olsun.
tarafından
Çok teşekkür ederim çok çok hemde Allah razı olsun söylediklerimizi uygulucam çok sağolun tekrardan ❤️
(481 puan) tarafından
Bı nebze yardımcı olduysam ne mutlu bana.
: )

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 113 göst.
21 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ozlemyc (562 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 279 göst.
26 Nisan 2024 Aile kategorisinde Etkiye tepki (756 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 51 göst.
27 Şubat 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde rabiaans (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 75 göst.
14 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Yasem1234 (152 puan) tarafından soruldu

401,064 soru

12,002,956 cevap

36,187 kullanıcı

...