0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (19 puan) tarafından
30 haftalik hamileyim bebegim transver ters duruşta çok ağrım oluyor duzelirmj sizce aranızda böyle olup düzelen var mı çokta hareketliyim hamileyim diye sürekli de yatmıyorum baş gelişti niye böyle birsey oldu anlamıyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(3,003 puan) tarafından
Benimki 31 haftadan sonra makat gelişe döndü ondan sonra com hızlı büyüyorlar zaten merdiven çık gırgır yap dedi yaptım ama dönmedi sezaryen oldum
(19 puan) tarafından
Devlettemi yaptın sezeryanini ben çok hareketliyim inan dediklerinin fazlası var eksiği yok bende eşim uzun yol şoförü evin erkeği benim yani tüm sorumluluklar bende cocuk ev market hastane postane temizlik 1 günde söyle uzanip yatıyım demiyorum ama neden böyle oldu anlamadım devlette yaptıysan surec nasıl ilerledi biraz bahsedebilirmisin kacinci haftada sezeryan günü verdiler dönmesi için suni sancı vs verdiler mi
(3,003 puan) tarafından
Özelde yaptım doğumu 38+5 te baktı  dönmedi sezeryana alındım
-Reklam-
0 oy
(93 puan) tarafından
son haftalara kadar bekleyin dönme ihtimali var. doğuma giderken bile dönenler biliyorum. benim bebeğim de bahsettiğiniz şekilde doğdu ama tansiyon probleminden dolayı 38de aldılar. yoksa muhakkak beklerdim. 
0 oy
(1,420 puan) tarafından
Dönen dönüyor ablam 3 arkadaşım aynı dönemde hamileydik onların bebeği dönerken suni sancıyla dogum yaptılar bnm hem nişanın geldi doğumum başladı 4 cm acilmam vardı bebeğim makat gelisiydi sönmedi agrimin olduğu gece hissettim kafası iki göğsünün arasindaydi yan donebildi sonrada daha dönemedi bebek buyudukxe yeri daralıyor dönmesi zorlaşıyor 
0 oy
(566 puan) tarafından
Plates topu alıp üstünde 8 çizme hareketi yap nette de var başka harektler bebeği kanala sokuyor

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 276 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Alyakus (2,514 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.
16 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde __&__Aysima (194 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 38 göst.
11 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,232 soru

12,179,958 cevap

36,675 kullanıcı

...