0 oy
121 göst.
Aile kategorisinde (39 puan) tarafından
Hanımlar merhaba yaklaşık 1 yaşında bir çocuğum var biraz toplu bir çocuk son zamanlarda gittikçe kambur durduğumu fark ediyorum çocuğu taşımaktan muhtemelen alışkanlık oldu artık dik duruş korseleri işe yarıyor mu sizce alsam faydasını görür müyüm

6 Cevaplar

+1 oy
(4,542 puan) tarafından
O korseler sirt kaslarini tembellestiriyor ben cocuklugumdan beri kamburum doktora korse takabilirmiyim diye sordum boyle soyledi ilerde o korsesiz yasamayaz hale gelirsin tek çözümü yuzmek dedi
-Reklam-
0 oy
(351 puan) tarafından
Ben internetten aldım bugün geldi ama köyde olduğum için kargoyu komşum aldı bizde eve geç geldik o yüzden bakamadım daha bende çok kambur değilde omuzlarım düşük duruyorum bunu takıntı etmiyorum ama sırt ağrım çok aşırı arttı bu ara ben o yüzden aldım bakalım deneyip göreceğim faydalı mı faydasız mı 
0 oy
(2,092 puan) tarafından
Bende de kamburluk tan kaynaklanan sırt ağrısı var hatta doktor kemik kayması var dedi ve sırt korsesi yazmıştı bana .
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Postural kifoz (kamburluk) başlangıcı var bende. 2 doktor da fizik hareketi ve korse verdi. Korseyle ağrılarım baya geçti
(8,267 puan) tarafından
Biraz araştırma yaptım bendede var gibi . Zaten küçüklükten beri kamburum bende. Hangi bölüme gittiniz bunun için
(1,850 puan) tarafından
Kusura bakmayın altta kalmış bildirim. Önce ortopedi ye sonra da fizik bölümüne gittim.  Ortopedi fizyo terapist de tavsiye etti ama fizik doktoru kendiminde yapabileceği sadece bi eğitmenler DAHA düzenli olacağını söyledi. Geçmiş olsun
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Ablam bir süre kullandı ama bir faydasını görmedi sonra pilatese basladi onun çok faydasını gördü
0 oy
(2,011 puan) tarafından

image

Ben bundan kullanıyorum masada ders çalışırken kullanmaya başlamıştım. Boyun düzleşmesi var imkanın varsa bi doktora görün ona göre karar ver. Fizik tedavi vermişti bana gidemedim ama egzersizle birlikte çok daha işe yarıyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 125 göst.
21 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Metesmoms (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 94 göst.
28 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ebru038 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 102 göst.
2 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nesibe4450 (73 puan) tarafından soruldu

403,370 soru

12,082,421 cevap

36,359 kullanıcı

...