0 oy
513 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İki çocukla dışarı çıkmak eziyet gibi kizlar çok yaramazlar eşim evin alışverişini yapıyor şimdilik çocuklar gün icinde biseyler istiyolar sürekli eşimde danino meyveli yoğurt süt kek  bisküvi tarzı şeyler getiriyor ama ben bunlardan vermek istemiyorum neler önerirsiniz acaba eşimden istiyim getirsin 

23 Cevaplar

0 oy
(4,287 puan) tarafından
Evde kendin meyveli yoğurt yapabilirsin mesela yada meyve verebilirsin 
tarafından
Meyve sadece muz yiyolar onuda fazla veremiyorum kabız oluyolar cnm
(494 puan) tarafından
Ben muzu neredeyse hergün veriyorum kabızlık yapmıyor ve yeterince büyükse  korkma
-Reklam-
0 oy
(13,707 puan) tarafından

https://www.instagram.com/p/C9VKiMhN_jN/?igsh=MXVyYnJjYjF3d29rOQ==

Bu tarz şeyler yapıp eline verebilirsin atıştırmalık olarak meyve suyu yerine hoşaf kaynat bilirsin

Patates karnabahar ya da brokoli haşlayıp karıştırıp fırında cips yapabilirsin

O

tarafından
Canm firinim yok hosaf yapıyorum arada seviyolar onu videoyu izlemedim izlicem birazdan teşekkür ederim
(13,707 puan) tarafından
Rica ederim canım patates nişasta koyup yapılıyor ya hani çubukları patates çubukları kaşar da atabilirsin içine onu yapabilirsin tencerede
(13,707 puan) tarafından
İki yaşında benim kız sigara böreği gözleme katmer tarzı şeyleri seviyor
0 oy
tarafından
Züber marka saglikli atıstirmaliklar var onlara bskabilirsiniz eger yerlerse bar denen o kuruyemis patlakli cikolatamsı birsey var o olabilir meyve kuruları olabilir 
tarafından
Saol canm bakım denicem
0 oy
(1,533 puan) tarafından
Meyve fındık leblebi kuru üzüm ceviz ev yapımı kek börek pankek yoğurt  aklıma gelen bumlar
tarafından
Fırın yok cnm ondan yapamıyorum kek poğaça falan leblebi fındıktan çok korkuyorum bogazlarinda kalır diye arada ceviz veryrm
0 oy
(12,536 puan) tarafından
Kendin komposto yap m.suyu yap evde. Ben oyle yapiyorum kaynatip kavanozlara kapatiyorum acip acip veriyorum. Kefir iciyolar ayran seviyolar. Pankek yapabilirsin ellerine. Evde kek yapabilirsin. Sigara boregi. Misir patlariyoeum. Kuruyemis aliyorum. Meyve yiyolar. Ben markek balik krakerle cubuk kraker veriyorum genelde. Meyveli sut meyveli yogurt bebe biskuvisi hic vermedim. Evde kendim cilekli muzlu sut yapiyrm
tarafından
Aynen canm bende arada yapıyorum kompostu  pankek mısır sevmiyorlar firinimda yok ya olsaydı aslında poğaça kek falan yaprdim
(12,536 puan) tarafından
Ay benimde yoktu firinim saolsun hep annemden isterdim oda yapar getirirdi
0 oy
(2,818 puan) tarafından
Evde kendin kek kurabiye vs yapabilirsin
tarafından
Fırın yok canm :))
0 oy
(5,499 puan) tarafından
Meyve 

Kuruyemis 

Kuru meyve 

Evde kendin kek,kurabiye ,pogaca yapabilirsin. 

Ben genelde bunlari veririm. Yaz sicaginda en cok meyve tercih ediyo. Bazden salatalik ve kapya biberde yemek ister.
tarafından
Firinim yok canm keşke olsa yapardım ne guzel
0 oy
(884 puan) tarafından
Evde kendin yap birtanem dondurmayı bile ara ara kaçamaklar olur hiç olmaz değil ama sürekli paketli gıda yemeleri gerçekten onları hasta eder. Benim bebeğim saha 15 aylık görse istiyor bizde göstermiyoruz evde yaptığım şeyleri yediriyorum ama kek yapıyorum veriyorum eline yarısını yer yarısını atar. Sütlü tatlılar yapıyorum bir iki kaşık yediriyorum. Özellikle ona yaptığım şeylere şekeri daha az koyuyorum yada meyve ile tatlandırıyorum.
tarafından
Firinim yok malasef canm ya olsa keşke bir suru şey yapardim
(884 puan) tarafından
Kuzum ocaktada yapabilirsin hatta kek bile tarifler var ocakta kek diye bir bak bence. En kötü pankek yapabilirsin , sütlaç , muhallebi, meyveleri pişirip ezip yoğurtla karıştırıp verebilirsin hatta onları dondurursan karton bardaklara koyup içinede çaykaşığı koy dondurma olur.
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Ben genelde salatalık falan veriyom ama abur cubur da yiyor kızım ya azalttik ama cips falan almiyoz bu ara annem köyden koca bir torba göndermiş soyup soyup veriyom karpuz kavun tam mevsimi
tarafından
Karpuz kavun yemiyorlar salatalık yiyor canm ama iki gün üst uste verince yemiyolar artik
0 oy
(1,280 puan) tarafından
Canım meyve veriyorum 

Meyvelerden rondoda çekip kalıpta dondurma yapıyorum 

Kuruyemiş falan bazen kurabiye yapıyorum
tarafından
Firinim yok cnm rondoda yok :)))
(1,280 puan) tarafından
Canım olsun çilek muz süt karıştır çatalla iyice ez koy buzluğa bayılıyolar
tarafından
Saol canm bunuda denicem dindurmayi çok seviyorlar zaten fazla vermek istemiyorum bende kabızlık sorunları var cunku
(1,280 puan) tarafından
Seftaliylede güzel oluyo canım
0 oy
(4,495 puan) tarafından
Evde kek, kurabiye yapabilirsin, meyve verebilirsin, sadece muz yiyorlarsa diğer meyveleri dondurma şekline getir belki severler öyle, karpuz dilimlerini üçgen kesip dondurma çubuğu takıyorum mesela ben seviyor, çubuk kraker veriyorum bazen. Arada kaçamak abur cuburumuz da oluyor tabi. 
tarafından
Fırın yok canm.keske olsa ama meyveleri dondurma yapıp verebilirim iyi fikir hiç aklıma gelmemisti
0 oy
(1,530 puan) tarafından
Bence internetten  bebekler icin olan kek tariflerine bakabilirsiniz cup cake yapabilirsiniz. Kurruyemis verebilirsiniz
0 oy
(3,027 puan) tarafından
Zuber in atistirmaliklari guzel oluyo fakat asiri pahali onun yerine siz netren zagliklo atisrirmaliklar yapsaniz onlarla etkinlikte olur 
0 oy
tarafından
Meyve ceviz sigara böreği krep aburcubur dondurma vs 
0 oy
(5,322 puan) tarafından
Cupcake pogaca sigara boregi falan yapsan canim yemezler mi benim oglum sever bende hafta bir yapiyorum iki gun yiyor esimle bizde yiyoruz tabi :) pankek de yapabilirsin hafta da 1 de kahvalti cesiti olarak yapiyorum balla seviyor 
0 oy
(1,659 puan) tarafından
Kahvaltıda pankek yaptıysam onlardan veriyorum ya da kek kurabiye gibi şeyler veriyorum meyve veriyorum aburcubura alışırlarsa bunları yemezler sen esine söyle bunları eve asla almayalım diye, çok zorda kalınca disarda arada alınabilir ama günlük beslenmelerinin bir parçası olmasin aburcuburlar, mesela şuan havalar sıcak kakaolu süt verebilirsin ya da meyveleri yoğurt ya da kefir ile veya süt ile blender dan geçirip üzerine bal ekleyip dondurma yapabilirsin hem serinlerler hem saglikli şeyler tüketmiş olurlar, evde kendin krakerler hazirlayabilirsin, simdi yorumunu gordum sadece muz yiyorlarmis meyve olarak , yemedikleri meyveleri blenderdan geçirip söylediğim sekilde dondurma yaparsan tatlarına alışırlar o meyvelerdeki vitaminleri de almis olurlar
0 oy
(74 puan) tarafından
Kek için fırına gerek yok canım ben bazen tavada ocağın üzerine yapıyorum çok güzel oluyor en son üzerine sos yapıyorum ıslak kek yada kuru bırakıyorum normal kek oluyor 
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Dondurma, çubuk kraker, beyaz leblebi, kaju, meyveler çok nadir küçük çikolata yiyor benimki. Meyve suyu falanda içmez zaten Abur cubur almayız biz. 
0 oy
(881 puan) tarafından
Bu tarz şeyler yerine meyve kuruyemis kurumeyve  arada vermen için cips bisküvi alabilir. Kendin kurabiye yapabilirsin şekilli yaparsan daha çok ilgileri çeker yerler diye düşünüyorum. Özellikle meyveyi eksik etme yaz mevsimi çeşit çeşit meyve var hamdolsun. Hem daha sağlıklı 
0 oy
(657 puan) tarafından
Muz. dogranmis çubuk seklinde  salatalık. Kendi yaptığım kurabiye. Minik minik pogaca. Tuzlu kraker bunlar kızlarımın en sevdiği şeyler 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 350 göst.
24 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 369 göst.
15 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
4 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Dilek6616 (5,139 puan) tarafından soruldu

408,401 soru

12,269,958 cevap