+1 oy
751 göst.
Diğer kategorisinde (3,843 puan) tarafından

Kızlar zeytin işletmesinde çalışıyorum makinemize bı erkek eleman oluyor bizim sabit olan eleman izinli 10 gün onun yerine geçici birini getirdiler..adam çok rahatsız edici bakıyor bana durup da dikkatli bakıyor muhabbet etmeye çalışıyor yardım oldu mu yardım da ediyor ama sadece bana yardim ediyor iş yaparken dönüp bana bakiyor ve ben bu durumdan rahatsızlık duyduğumu imha ettim kendi işini bırakıp gelme ve benle muhabbet kurma diye ama adam hala aynı seylere devam ediyor ne yapacağımı bilemedim benim başımda şefim var acaba ona söylesem mi ?

Gerçekten çok rahatsızlık duydum ve çalıştığım ortam da tanıdık da var eşimin kulağına gider laf söz gelir bana diye de çok korktum.napaym bı akıl verin kızlar :(

12 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Bence sen yine sert bir dille uyar. Eğer devam ederse sefe söyleyeceğini de belirt. Daha yapmaz bence
(3,843 puan) tarafından
Valla böyle bı degisik bakıyor çok rahatsızim bu durumdan
tarafından
Sen gene iyi dayanıyorsun ben kaç kere rezillik çıkardım bu durumdan dolayı :D
(3,843 puan) tarafından
Değilim aslında da iş yeri orası ya dışta olsa Şi.cardim ağzına:D Kız tersliyorum ama öyle bagirirsam olay büyür
tarafından
Kız böyleleri yüzsüz bacım yüzsüz . Kendi karılarına analarina bacilarina yapılsa böyle kabadayı olurlar namus bekçiliği yaparlar piclemeler
(3,843 puan) tarafından
Evet malesef
-Reklam-
+3 oy
(310 puan) tarafından
Kadınlar hep eşimin başı belaya girer diye susuyor ve daha başta belki engellenebilecek bir durumu daha vahim sonuçlarla yaşıyor. Korkmayın. Şefinize kimseye söylememesi konusunda tembihleyerek elbette anlatın durumu. Bu noktada bir önlem almazsanız zamanla "onun da gönlü vardı"ya getirir işi. Size bir şey yapamazsa dedikodu çıkarır. Öyle biriyle sizin de mesai arkadaşlarınızın da aynı ortamda olmaya mecburiyeti yok. İşvereniniz önlem almak zorunda. Yol yakınken defetsinler.
(3,843 puan) tarafından
Sadece bakışlarıyla rahatsız ediyor bide gelip konuşmaya çalışıyor cevap vermiyorum hatta çok ters davranıyorum. İsimden edecek beni umarım sadece ben farketmisimdir bu durumu
(310 puan) tarafından
Şimdilik bakışlarıyla rahatsız ediyor ve terslemenize rağmen geri durmuyor. Naz yaptığınızı düşünmediğinin bir garantisi yok. Bu tür durumlarda başkalarının ekmeğinden önce kendi hayatınızın kıymetin önceleyin.
(3,843 puan) tarafından
Bakalım aynı devam ederse şikayet edeceğim küçük yer biri bin yaparlar
+1 oy
(680 puan) tarafından
Allah böyle pisliklerin belasını versin. Bakışlarıyla taciz ediyorlar bazıları. Gerçekten kötü bir durum. Bence şefinle konuş yüz bulmasın sessiz kalmandan
(3,843 puan) tarafından
Evlenip ayrılmış ben sormadan kalkmış bana anlatıyor ağzımı mi aradı nedir anlamadım başta sonra bir baktım adam niyeti bozuk dönüp dönüp bakiyor
(680 puan) tarafından
Bence şefine kesinlikle söylemelisin . Tanıdıklar var yazmışsın söylersin şefine kimseye demeden uyarsın yine devam ederse göndersin onu
(3,843 puan) tarafından
Sanırım öyle yapcam canım çok rahatsızım çünkü
0 oy
tarafından
Patronuna şöyle 
(3,843 puan) tarafından
Direkt patronla muhattap olamıyoruz kuzum biz şefimiz var ona söylüyoruz olmazsa salı günü söyleyeceğim
tarafından
Şefine şöyle bacım onun yanında boz bi kere
(3,843 puan) tarafından
Aynen doğru diyorsun onun yanında tersliyim bakalım nolcak
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Adını çıkarmadan hemen konuş şeflerinle falan.Allah korusun dönüşü olmayan yollara kadar gider bı pis.ligin yuzune
(3,843 puan) tarafından
Allah korusun adını da çıkarır insanın ya sanki sordum gibi bana diyor ben ayrıldım karımdan banane arkadaş
(2,546 puan) tarafından
Allah ıslah etsin ya böylelerini.kovarlar onu kurtulursun .böylelerini calistirmaya devam ederlerse sen çık gitsin
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Seni bilmem ama ben tez canlı sinirli bir yapıya sahip olduğum için direk laf söylerim 
(3,843 puan) tarafından
Söylüyorum kız bana yardım etme dedim bugün tersledim
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Şefine soylemelisin canım ben sozluyken calisiyordum işte servis şoförlerine bizim numaramiz veriliyordu hani arayip gelip gelmeyecegimizi belirleyelim diye neyse işte bir gün ise geldim servis şoförü bana mesaj atmış işte merhaba seni sabirsizla bekleyecegim işte iyi çalışmalar diye servis soforude baya büyük yani bendende sonra şef ime söyledim mesajida gösterdim ilk vardiyami degistirdiler sonra aynı şikayetle tekrar gidince adamı işten attılar ha hak etti bence kimse kusura bakmasın kimseyi rahatsız edemezler direk şefine şöyle anında hallederler.
(3,843 puan) tarafından
Şefim bayan zaten kesinlikle anlayacaktır beni . Zaten yardımcısı var oda bayan o bile farketmiş ne değişik bu adam diyip duruyor biraz çıtlattim ona bugün bakıyor gevşek gevşek muhabbet ediyor diye
(3,603 puan) tarafından
Direk şöyle canım valla ben direk söyledim attılar işten böyleleri hakediyir çünkü rahat durmuyorlar
(3,843 puan) tarafından
Karısından ayrılmış gecen gelmiş onu anlatıyor bana banane senin medeni halinden
0 oy
(285 puan) tarafından
İş yeri sorumlusu ile yada insan kaynakları ile görüş işten çıkartırlar
(285 puan) tarafından
İş dışında başka muhabbetlere girersen mutlakaa yüz bulur.  Hiç muhatap olma müdürlerle görüş.
(3,843 puan) tarafından
Yok kız iş dışında muhattap olmuyorum geçen gün gelmiş bana karısından ayrılmış ya ben sana sordum mu medeni halini banane
(285 puan) tarafından
Allah fırsat vermesin canm öyle insanlar çok ki . Sen dikkatli ol .
0 oy
tarafından
Şefinle adam samimiyse hiç söyleme işinden de olursun bizimde bi eğitimcimiz vardı vardıya bitip eve giderdik bize sınav tarzı eğtim atarlardı çözüm diye benim telefondan olmuyordu şefe söyledim dedi eğitimciye söylicem o halleder adamı tanımıyorum siz diye hitap ettim ki gereksiz bi samimiyet oluşmasın eşim de evdeydi öyle laubali konuşuyordu ki rahatsız olup şefime söyledim evli bi bayanım dikkat, etsin eğitim harici bişey demesin dedim ertesi gün işe gittm adam dalga geçer gibi bana bişey olmaz şefle samimiyetimiz var dedi gülerek o gün bölgem değişti ve hep baskı vardı iş yerinde üzerimde
(3,843 puan) tarafından
Ayy Allah ıslah etsin hep kadın suçlu zaten böyle.durumda
0 oy
(47 puan) tarafından
Ben bi ara markette çalışıyordum ..birtane tavuk firmasından gelip ürünleri teslim ediyordu ama bana öyle bı bakiyorduki anlatamam.. neyse ben marketin deposuna indim çalıştığım market baktım oda arkamdan geldi beni opmeye çalışıyordu bende hızlı kostum markette çalıştığım müdüre söyledim onlarda o adamın firmasını aradılar adam işten kovuldu sonra daha da görmedim üstelik evliyim.. 
(3,843 puan) tarafından
Allah'ım sen koru pis sapık ya  hele öyle bı şeye yeltensin gebertirim onu. Biz yalnız kalacak ortam yok makine başında ama illa denk geliyoruz rahatsız edecek şekilde izliyor beni başta yanlış anladım herhalde dedim ama bariz bakıyor yani
(47 puan) tarafından
Çok dikkatli olun ama birilerine şikayet edin susmayın ben öyle yaptım kurtuldum üstelik esimede söyledim sınırlı olduğuna rağmen
(3,843 puan) tarafından
Sessizce soylucem ben onu basimdakine
0 oy
(1,127 puan) tarafından
Şefinize söyleyin, eşinizin tepkisini bilemem ama eşiniz hemen kalkıp öldüreceğim gibi tiplere girmeyen biriyse ona da söyleyin. 
0 oy
(432 puan) tarafından
Sana öyle bakarken adam fark etmeden resim çek telefonla oynar gibi yap anlamasın bide video çek eğer şefe söylersen adam iftira atıyor derse kanıtını hemen şak diye gösterirsin şefe , adı pislikler nasıl insalar var ya , Allah korusun işten çıkarken inşallah takip etmez eşin her iş cikişinda alsın seni mutlaka telefonun hep şarjı dolu olsun lazm olur Allah yardım etsin sana çok ama çok dikatli ol bu adı şerefsizler çok profosyeneldir 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 68 göst.
26 Ekim 2024 Diğer kategorisinde esrausen676 (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 9 göst.
0 oy
25 cevap 330 göst.

408,409 soru

12,270,451 cevap

37,576 kullanıcı

Kategoriler