0 oy
1,039 göst.
Diğer kategorisinde (227 puan) tarafından
Kizlar 27yasinda gorumcem var bekar annesinin yanına gitmiyo burda 2 gorumcem daha var evli orda kalıyordu arada bize geliyordu şimdi kendi ablaları istemiyor yalandan eşlerini bahane ediyorlar istemiyor diye ama bana hep diyorlardi çok pis dağınık yoruldum diye 5yildir da bütün çeyizleri eşyaları vs hepsi benim evimde duruyor 2tane balkonum var sırf eşyalariyla dolu balkonumu kullanamıyorum her ikisi de dolu havalandiramiyorum bile tıklım tıklım ordan böcek mi gelir ne gelir hiç belli olmaz şimdi büyük gorumcelerim de kendi kardeşinin eşyalarını da bana göndermek istiyorlar kıyafet dolabi kiyafetleri ayakkablari vs zaten 2 balkonumu kapatmisim ben onları nereye koyucam 2+1 evim var çocuk odası ayrı hamileyim bitane daha geliyo ikisinin odası yapicam orayı bide yatak odam var başka da yok eşimle sürekli tartışıyoruz bana şeytan muamelesi yapıyor istemiyorum diye ben diyorum ki esitlik olsun ceyizleri bendeyse Bi zahmet kıyafetleri de kalsın orda 1ay bende kalıyorsa 1ay orda kalsın ama onlar öyle istemiyor bende gencimyeni evli sayılırım evlendiğimden beri Bi düzenim yok yoruldum 2aydir burda kalıyor zaten ekstra 2cuval kiyafetleri de burda kızımın 3 kapaklı dolabında kiyafwtleri duruyor oraya bebek kiyafwtleri de gelecek koyacağım ama duzenleyemwdim Bi türlü dolap ağzı kapanmiyor kıyafetler taşmış dağınık bide içinde kızımın kiyafetleri de kokmus hep parfüm vs ten koukusu felan ben kızımın kıyafetlerini bile ayrı yikarim moralim bozuluyor böyle düşünmekten sıkıldım bide hep geziyor sabaha kadar gelmiyo evi otel gibi kullanıyor eşimde bisey demiyor anca bana söyleniyor sokağa mı atayim napiyim kardeşim diyor başka bisey demiyor kizlar akıl verin valla ben yoruldum 5aylik olmak üzereyim henüz hiç Bi duzen yapamadim bide banyo her yer saç makyaj pislikleri dolaplarim makyaj izi vs zaten hamileyim ben yeri geliyo 3yasindaki kızıma diyorum ki annecim dağıtmışsin bak bunu topla dağınık bırakma en sonunda ben kötü olucam :( 

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla uzun yazmışsın bacı o kadar okuyamadım da ben kabul etmem be o ne öyle 
(1,511 puan) tarafından
Haha alemsin tamam sustum sustum :D
tarafından
Sevlev direk aklıma o geldi sjsjsj Merve aşırı aşırı uzun yazıyor bide post değil yani cevapları:D
(1,511 puan) tarafından
Uzun yazmissin demiş post sahibine. Sonra tekrar kendisi uzun cevap verince dayanamadim :D
tarafından
Allah Allah azcik çenem düşükse nolmus yani :D
(1,511 puan) tarafından
Yok kız birsey olmamis masallah masallah sana ;)
-Reklam-
0 oy
(218 puan) tarafından
Okurken içim şişti. Valla kardeşiyse kardeşi gibi davransın, evlendik diye köle mi olduk bu ne ya. Ben abimin evine gittiğim zaman aman yengem yorulmasin deyip kendimi paralarim iş yapmaktan. İki tane görümcem.var ikiside benden Büyük ablam gibidirler ve evime geldikleri zaman hiç bana yük olmazlar. Senin ki gibi olsalardı kabul etmezdim eşim ne derse desin. Üstelik bı de hamilesin. Herkesin bir düzeni var özeli var. Evli insanın evinde bekar gorumcenin iki ay kalması hiç doğru değil 
(227 puan) tarafından
Bu son 2ay canım onun dışında bundan önceleri de var ara ara gelir hep kalırdı zaten 1 2 ay ama şimdi tamamen evlenene kadar denildi benimde sinirim bozuldu kaç yaşında kız hatta ailesinin bile düşünmesi gerek dediğin gibi ozelimizduzenimiz var ocak üstüne ocak olmuyo cidden ben eşime söyleyince ben kötü oluyorum
0 oy
(2,819 puan) tarafından
Aynı evde yaşamak gerçekten zor.  Allah yardımcın olsun.
(227 puan) tarafından
Amin canım sağol gerçekten zor biriyle ne kadar çok anlassan bile yine zor ocak üstüne ocak olmuyo cunki
0 oy
(2,237 puan) tarafından
Anası babası yok mu bu kızın?
(2,715 puan) tarafından
Aynısını ben yazacaktım anası babası nerde diye
(227 puan) tarafından
Annesi başkasıyla evli babası vefat edeli 7yil oluyor
0 oy
tarafından
Neden annesinde babasında kalmiyor
(227 puan) tarafından
Annesi başkasıyla evli babası vefat edeli 7yil oldu
tarafından
27 yaşında kazık kadar kız ev tutsun
(227 puan) tarafından
Ya çok farklı kimseyi kınamak istemiyorum ama çok geziyor takildikLri insan insan değil evimde de hiç istemiyorum ama eşimle tartışıyorum
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Annesının babasının yanında neden kalmıyor sız mecbur değilsiniz
(227 puan) tarafından
Canım annesi başkasıyla evli babası vefat edeli 7yil oluyor evlendiğimden beri böyle ara ara gelip kalırdı 1 ay 2 ay zaten eşyaları komple bendeydi 2balkonumukapattim ama şimdi temelli diyorlar bide kendi kafalarına göre kimse bana sormuyor
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Eğer sana gelsin derlerse yada yeni eşya gönderecek olurlarsa evim zaten tıka basa dolu, hatta burada ki eşyalarını alsın yenisini getirmesin çocuğum olacak ben sığmıyorum de. Yoksa üstüne gelmeye çalışırlar. Azıcık sınırını koy ileri de pişman olursun
(227 puan) tarafından
Canım ben sessiz sakinim normalde onlar da üzerime buyuzden geliyorlar sanırım kimseye kolaylıkla hayır demeyi bilmem istemiyorum kalmasindiyemiyorum yüzlerine ama yerim yok zaten ceyizleri var balkonu kullanmiyorum diyorum buna rağmen de bisey demiyorlar kendi evleri gibi davraniyolaresim de bana kotuymusumgibi muamele yapiyo sürekli
(2,330 puan) tarafından
İşte sen ses çıkarmadığın için asıl kötüsün. Seni avuçları içine almışlar istediklerini yapıyorlar. Eşin adam olsa bir yerde dur der ama demek ki onun da hoşuna gidiyor. Yeni evlisin yarın öbür gün gözün açılınca üzülürsün insan bir yere kadar susar. Yada psikolojin bozulur asla de el atmazlar üstlerine de alınmazlar
0 oy
(7,453 puan) tarafından
Bu kadar anlatmışsın ama çözüm basit anasının evine defolsun kimse koca kızı çekmek zorunda değil sizde ne halt yiyo ki 
(227 puan) tarafından
Annesi başkasıyla evli ve bizim yaşadığımız şehirden uzak burda çevresi var orda kimse yok diye gitmiyor
0 oy
(4,552 puan) tarafından
27 yaşındaki görümcen anne babasıyla kalmıyorsa eğer tutsun bir ev kendi başına yaşasın. Kazık kadar insan neden sizde veya koz kardeşlerinde kalıyor ki?
(227 puan) tarafından
Babası vefat edeli 7yil oldu canım annesi başkasıyla evli yaşadığımız şehirden uzak olduğu için orda kalmıyor burda çevresini bırakmıyor Bi ara ev tutulamaz felan dedi ama eşim abisi olarak karıştı ev tutamazsın diye şimdi de kimse benim fikrimi almadan bu evde ben yasamiyomusumgibi davraniyor
0 oy
(614 puan) tarafından
Bu durumdan benim eşim de rahatsız olurdu ergen değil sonuçta eşin bişey yapmazsa sen konuşman lazım. Ya eşin uyaracak yada sen arayı bozan yapçak bişey yok 

Ayrıca eşin halini görüyor yani ayıp
(227 puan) tarafından
Eşim benden yana değil daha çok vicdanimlaoynamaya çalışıyor hamilesin kanında melek tasiyosun fesatliktan çık böyle düşünme diyo senin demen gerekir ki kalsın başımın üstünde yeri var hayatım demen lazımdı diyor bana benden yana değil yani
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Annesinde neden kalmıyor ki ortalıkta kalmış gibi davranıyor? 
(227 puan) tarafından
Canım annesi başkasıyla evli babası vefat etti ama annesi yakın olsaydı kalırdı üvey babası kötü biri değil anlasabiliyor aslında ama burda çevresi var birakamiyor
0 oy
(153 puan) tarafından

Okudum. 

Ben asla istemem ki benden önce eşim el atar kardeşi de olsa. Bu ne yüzsüzlüktür ki annesi babası nasıl izin veriyor anlamış değilim. Evlisiniz yani özel alan vs kalmaz. Evimde ailemde başka biri olursa asla rahat edemem benn tanrı misafiri başka

Birde onun arkasını topla pisliği ile uğraşamam 
0 oy
(934 puan) tarafından
Bizde ilk evi ayırdığımızda eşimin yattığı yatak vardır kaynanam bunu da götürün çocuk odasında dursun iki tane ikiz görümcelerım var onlar geldikçe yatar demişti bende ev zaten 2+1 çocuk odasında yüklük dolap var yeni doğum yapacam onun beşiği var diye istememiştim baştan belki de yüz bulsa sürekli kızlarının da bana bırakırdı okulları bana yakındı ama kendi evlerine de yakındı kendi çalışıyordu yinede arada gelirlerdi ama kalmazlardı akşama geri giderlerdi
0 oy
(3,886 puan) tarafından
Kızın yüzüne söyle. Ben senin pisliğini döküntünü toplayamam. Bana yardım edeceksen eğer gel. Yoksa ben yapmam de. Olmadı kaynananı ara. Ben yapamıyorum, çağırın yanınıza de. 
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Hepsini okuyamadım ama daha olmaz yerim yok dedim diye tavır aliyorlarsa cegizleri gelin alın bir bir balkondan aşağı atarım yoksa iyilik ettim nankörlük buldum derim olayı çıkartırım bende de kalamaz toptan kurtulurum eşimde haklı olan benden taraf olmuyorsa kendisi bilir gitsin oda kardeşiyle cegizleriyle yaşasın 
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Annesinin yanında kalsın saçmalık.ben burdan cinnet geçirdim.kocana de ki ben mecbur değilim kapıyı vurar cikardim kardeşinle mutluluklar derdim.tahammul edilmes
0 oy
(13,611 puan) tarafından
Annesi babası yok mu kızın
(227 puan) tarafından
Annesi başkasıyla evli babası vefat edeli 7yil oldu
0 oy
(482 puan) tarafından
Görümcenin yüzüne söylesen? " Ben zaten hem hamileyim hem küçük çocukla uğraşıyorum. Kendi dağıttığın, kirlettiğin şeyleri bi zahmet Sen temizle. Utanmıyor musun karnı burnunda birine kendi arkanı toplattırmaya" diyebilirsin. Zaten kendi öz ablaları da şikayetçiymiş. Sana laf edecek halleri yok. Laf ederlerse de "e siz onun hakkında bana şöyle şöyle şeyler demiyor muydunuz? Şimdi ben mi kötü oldum?" diyebilirsin.
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Ne değişik insanlar var ya annesinin yanına gitsin mecbur değilsin 
(227 puan) tarafından
Gitmiyo canım annesi başkasıyla evli bide suanki olduğumuz yerde çevresi var oraya gitmek istemiyo
0 oy
(1,542 puan) tarafından
Benim eşim kabul etmez başta böyle biseyi ben zaten etmem o ayrı 
(227 puan) tarafından
Benim eşime kalsa hep birlikte ömür boyu yasayalim hatta ablası bazen bosanicam diyor gel abla diyor bana sormadan annesi de başkasıyla evli bırak anne gel diyor sanki ben yokmusumgibi
(1,542 puan) tarafından
Eee yok ebesininki daha neler desene ona al kardeşini git ananın yanına yallah hadi diye
(227 puan) tarafından
Gerçekten bu ara aşırı soguguz bide hamileyim bir sürü şey düşünüyorum kız zaten evlenecek benim ailem sana batıyor gibi şeyler söylüyor ama alakası yok gorumcemin evlenmeye de niyeti hiç yok gecen kendi söyledi evlenmek istemiyorum diye bira rahat sürekli geziyo

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 436 göst.
0 oy
2 cevap 196 göst.
0 oy
0 cevap 139 göst.
27 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zelis... (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 578 göst.
17 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Metesmoms (353 puan) tarafından soruldu

411,607 soru