0 oy
278 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (877 puan) tarafından
Merhaba kızlar 3 temmuzda beta 166 9 temmuzda 1000 çıktı ama alttan bakmasına ragmen keseyi gormedi doktor bir kist var dedi 3 temmuzdan beri 7 gün biyunca kahverengi bazen kirmizi akıntı oldu peceteye sildikce geliyodu 3 gündür durmuştu simdi yine bulantı bel ağrısı ve pembe akıntı geldi cok az peceteye sildikce cok korkuyorum dış gebelik olabilirmi yarın kpss var pazartesi resmi tatil Salı gidebilcem doktora

3 Cevaplar

0 oy
(985 puan) tarafından
İyide beta gayet güzel artış göstermiş bende diş gebelik geçirdim beta hiç boylr artmadı 
(985 puan) tarafından
Adetiniz kac gün gecikti
(877 puan) tarafından
13 gün olcak
(985 puan) tarafından
Geç döllenme mi oldu bende diş gebelik geçirdim adet döneminde değerim 145 falan di sonra artmadı 2 gün sonra atıyorum 160 oldu 2 gün sonra 200 oldu sonra kahverengi lekenme başladı çamur gibi 4 5 gün devam etti tek taraflı kasik ağrısı vsrdi sonra Bi sabah kirmizi ya döndü kanama aşırı ağrı ile hastaneye gittim iç kanama başlamıştı ama durdu öyle ignelerle kürtajla düşürdüler tek doktora bağlı kalma
(877 puan) tarafından
Soyle anlataym son adete gore 5+6 haftalik ama o kadarlik degil ben sadece 1 defa 16 haziranda korunmadim oda adetimden 2 hafta oncesi yani 5 6 haftalik olmasi imkansz 3 bucuk 4 haftalik suan bu gec dollenmemi oluyor acaba herkes son adeti baz aliyor ama ben korunmasiz iliskiye girdigim tarihi biliyorum
(985 puan) tarafından
O zamn sağlıklı olabilir kese de bu yüzden görünmüyor olabilir bence siz başka doktora da görünün tek doktorla kalmayın bi kac gun de bekleyin
-Reklam-
0 oy
(11,135 puan) tarafından
Canım dış gebelikte beta bu kadar yükselmez sen ya yerleşme kanaması yasiyosun ki o bu kadar olur mu bilmiyorum yaniltmayim seni ya da düşük olabilir ama beta çok güze yükselmiş bebek gelisimi güzel demekki boye guze gelişen bebek düşse bile kanama yoğun olur bence yerleşme kanaması o ya 
(877 puan) tarafından
Bilmiyorum dış gebelik olmasında cok korkuyorum doktorda yok
0 oy
(6 puan) tarafından
Bende 14 Haziran'da ameliyat oldum bu durumdan canım sürekli kahve rengi akıntım ve arada pembe akıntım oluyordu betamda artış gösteriyordu ama kese yoktu geç farkedildi ve sol tüpümde büyümüş ve patladı iç kanama geçirdim,sol tüpümü aldılar o yüzden gittiğin hastane eğer bir devlet hastanesi ise bişey anlamıyorlar  derhal şehir hastanesine başvur.
(877 puan) tarafından
Yaa cok gecmis olsun cok korkuyorum beta ne kadar olmuştu sizin
(6 puan) tarafından
150 ile başladı 3500 kadar çıktı, ama yavaş cikiyodu iki günde bir 2 ye katlamasi gerekirken benim 4 günde bir  2 ye katlıyordu korkma canım sen sadece tedbirini al donanımlı bir hastaneye başvur önemli olan herşeyin erken tanısı ne yazikki ben geç kaldım
(877 puan) tarafından
Yarin gideceğim umarim yoktur cok.gecmis olsun teşekkür ederim cevap için
(6 puan) tarafından
Gittinmi canım doktora merak ettim seni
(877 puan) tarafından
Dun gittim ozele keseyi gördü şükür degilmis ama hala durmadan kahve akıntı geliyor agrim yok yerlesme kanamasi olabilir dedi 5 haftalik bi kese dedi progestan verdi yerlesme kanamasi 8 9 gun surermi bilmiyorum haftaya gel kese buyumusmu bakarz dedi

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 318 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde azra01 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 157 göst.
7 Kasım 2021 Aile kategorisinde Merveruzgar (1,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 159 göst.
0 oy
6 cevap 456 göst.
8 Mart 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mervekrvl (982 puan) tarafından soruldu

407,395 soru

12,228,661 cevap

36,839 kullanıcı

...