0 oy
1,247 göst.
Aile kategorisinde (253 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Hayirli aksamlar hanimlar canim cok sink in cok agladim Istanbul fan memelekete geldin kayin paderime geldin geldigimden beri cocuklar ne yapsa bagiriyor bunlar nasil cocuklar diyor dovuyor cocuklari ozellikle de kizimi begun duvuyor bugun kaynimin ayni yasta kiziyla cesmede suya girmisler diye kizimi okdar dovduki yuzunu cirmikladi today atti gozunun alti morardi kaynimin kizina sesini cikarmadi tepki gosterdim diye bana diyor herkes seni coklar dedesi vurdumda ne oldu terbiyesini vericem diyor siz olsaniz ne yaparsiniz Ben sustukca siddetin boyutunu artirdi

48 Cevaplar

+7 oy
(12,586 puan) tarafından
Ben olsam sıç.arım ağzına. Çeşme yalağında kendini bulur. Benim bir tarafımı yırtıp doğurduğum evladıma vuracak adam anasından doğmadı daha 
(2,268 puan) tarafından
+ net bende Siccarim o adam musvettesinin suratina . Guzel kardesim o cocuguna vururken naptin ? Cidden cocugunun caresizligini hic mi dusunmedin ? Ya toplasana cantani bin taksiye git otogara ciksana o evden . Birde polisi gonder pesine sikayet edip surunsun ahlaksiz adliye koridorlarinda . Kalk yani allah icin kalk birsey yap .
tarafından
Bu postu eşime okudum "Net babamı döver bir daha da asla ne çocuğumun ne benim ne senin asla yüzünü göremez" cevabını verdi. Tabi küfür de etti :D
(12,586 puan) tarafından
Eşimin de tepkisi farklı olmaz valla bacım. Hanımkızımız suçlu ben oldum diyor. Evladı şu an artık annesinin babasının onu koruyamayan figürler olduğunu kodladı kafaya
-Reklam-
+5 oy
(1,666 puan) tarafından
Kızının yüzünü tirmalamis.  Gözünün  altını morartmis. Sen kalkıp hala onlarla aynı çatıda oturup pazartesi evine gidiyorsun. O adam o çocuğu döverken sen neredeydin? Araya girip sen nasıl çocuğuma vurursun demedin  mi? O aan da o adamı rezil edip eşyanı toplayıp o evden çıkamadın  mi? Vallahi billahi Allah yukarıda aynısını  yaşasam varsa o adama kadin gücümle  saldirirdim. Ve anında giderdim ordan. Bundan dolayı  eşim beni suçlarsa da defolsun gitsin derdim
+2 oy
(13,432 puan) tarafından
Gidip polise şikayet ederdim bir daha da o eve adım atmaz evime de asla sokmazdım
+1 oy
(4,545 puan) tarafından
Sende gel buraya yaz anca 

Normalde sakin anlayisliyim ama kizim senin cocugunu dovuyorlar sen dunyayi yikman gerekirken burayami hayiflaniyorsun 

Kiz kendine gel kendine senin cocugunu dövmüşler 

O cocugun canini dayaktan cpk senin pasifligin acitti 

Bugun susan yarin daha buyuk bir seyde yine susar 

KENDINE GEL
(253 puan) tarafından
Cok haklisin
(8,028 puan) tarafından
O kadar haklısın ki. Annem yetersiz demek ki diye düşünüyor çocuk ve bu resmen travma yarattı çocukta. Bir de bir kere sallamak bile çocukların beynine zarar verir bakalım o adam dövdü diye çocuğun beyninden kaç nöron eksildi. Ay Allah'ım o evladın yardımcısı ol
(4,545 puan) tarafından
Ya tabikide su an belki anlayamadi ama ilerde anlayacak neden ezik mutsuz korkak bir karakter yapisinda olduğunu
+1 oy
(553 puan) tarafından
Ben olsam kendi babam bile olsa tepesine binerdim.
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Senin çocuğuna vuruyor ve sen susuyomusun ?
(253 puan) tarafından
Dedisisin vurdiyecekmisim bugun susmadim bagirdim ama suclu oldum
0 oy
tarafından
Evime geri dönerim bir daha da görüşmem ne yapcam başka 
tarafından
Kocam da görüp babasına bir dur diyemiyor mu nasıl eşmiş öyle zamanında teyzem dayım bize yapardı öyle annem ses etmezdi şimdi onlarla görüşmüyorum aynı şeyi kardeşlerime yapmaya çalışıyorlar asla müsade etmiyorum kızabilirsiniz evet haklısınızdır da ama asla fiziki temas kuramazsınız diyorum
(253 puan) tarafından
Esim Istanbul burada yok olsada onlari tutat O ndan Boyle yapiyorlar bize
tarafından
Ara söyle o zaman ben gidiyorum de
0 oy
(5,082 puan) tarafından
Cocugumu alir da giderim kapinin esiginden adımımı atmam darp raporu alip o adamida sikayet ederim 
(253 puan) tarafından
Geleli 10,oldu her gun  bagurti siddet psikolojim bozuldu
(5,082 puan) tarafından
Al cocugunu git ne tutuyor seni orda Allah aşkına babanin evine git pazartesiyi niye bekliyorsun
tarafından
Okurken ruhum daraldı yahu evladın şiddet görüyor senin orda ne işin var ya ? Bu kadar mı caresizsiniz hayret bisy
0 oy
(8,402 puan) tarafından
Sende bişey demiyor mu o adamı rezil ederim ben baba nerde bu olaylar olurken hiç mi babasına karşı gelmiyo alıp sizi götürmüyo 
(253 puan) tarafından
Pazartesi  kendo babama gidicem oradan ayrida evime Geri donicem
(8,402 puan) tarafından
Ben kendi babama anlatirim kıyameti koparır gelir beni alıp giderdi benim babamda bağırır kendine zarar vereceği zaman bı diyer ne döver ne bişey yapar bugün oğlanın  bir yeri acıdı neyi var diye üzüldu direk alır giderdi o evden hemen gidemiyosam ararım polisi gelir alır evime bırakıralae beni
(8,402 puan) tarafından
Ben de kücuken ineklerin ictigı yerden düstum eşekten düstum ama dedem ananemde hiç dövmedi
0 oy
(144 puan) tarafından
Nasıl susabilirsin ya buns aklım almadı 
0 oy
(520 puan) tarafından
Anında valızı toplardım ben bır ıkı üç defalarca yapmıs bıde asla asla asla şakasına bıle kımse vuramaz aıddetlı asla.  Ne gıderım köye ne götürürüm çocukları ne demek ben dedeyım terbıye veriyorum ay 
0 oy
(3,736 puan) tarafından
Okurken gözlerim büyüdü resmen. Ne demek o kadar dövdü ki !!!! Değil parmak ucuyla el kaldırmak sesini dahi yükseltemez dedesi babaannesi anneannesi hiç kimse... Bugün buna müsade ederseniz, yarın herkes ezer evladınızı. Ne demek siz olsanız ne yaparsınız bu durumu duyduğum gördüğüm an terkederim orayı bir daha da kolay kolay gitmem evine
0 oy
tarafından
Valla Allah yarattı demem asla sakin kalacağım konular değil 
0 oy
tarafından
Esinizin bu durumdan haberi varmı oyle dedemı olur ya el kadar çocugu doverekmi terbiye edecekmis once kendini gelistirsin sizde susmayın birdahada gostermeyin cocugunuzu
0 oy
(890 puan) tarafından
İkazı anlarım ve hakkıdır da suya girdi diye dövmek ne ya. Üstelik orasını burasını morartacak kadar sert vurmak nedir yani. Terbiye dediğin anne babanın hakkıdır, şayet o ortamda terbiye edecek anne baba yoksa o zaman onların büyüklerine geçer o hak. Şakalaşma niyetine bile çocuğuma vurulmasına karşı çıkarım, değil gerçekten dövmek. Taviz verme. Bu taviz verilecek susulacak bi konu değil.
0 oy
tarafından
Gitme bi daha o eve
(253 puan) tarafından
Yemin ettim gelmem daha buzaman kadar saygida kusur etmedim ama bu cok agrima gitti
tarafından
Terbiyesizlikten başka bir şey değil ya. Ne hakla dövebilir kızını aklım almıyor
0 oy
(2,296 puan) tarafından
Kızıma vuracak adamı daha anası doğurmadı. Zaten iki taraf içinde geçerli biri kızıma vurmaya kalksa eşim herhalde o kişiyi boğar, o yapmasa ben boğarım hiç acımam
0 oy
(4,554 puan) tarafından
Sen nasıl annesin yaaa gelmiş buraya post açana alalhim cildircam siz iyimisiniz gerçekten çocuğunuza bunu yapmasına izin veriyorsunuz yazıklar olsun sizin gibi anne olmaz olsun 
(253 puan) tarafından
Ortaligi yiktim suan gitme durumum yok pazartesi babamlar geliyor oraya gecicem
(4,554 puan) tarafından
Sinirden yazamıyorum inan o kadar kötü oldum ki siz nasıl bir ailede nasıl bir yaşantı içindesiniz o dede nasıl bir dede ki coxuvun gözünü morartana kadar dövüyor sinirden elim titriyor çok yazık çok Allah'ım o çocuğun yaşadığı travma bu hep aklında kalacak nasıl bir anne buna izin verir nasil
0 oy
tarafından
Aslaaaa adım atmam ben bağırmaya kıyamıyorum kaldı ki vuracaklar
0 oy
(226 puan) tarafından
Ben Olsam Adamı Yerin Dibine Sokarım Kim Oluyorda Kızıma Wuruyor O Wurdugu Halde Sen Nasıl Sakin Durabildin Ben Olsam Ortalığı İnletirim Sustukça Ezilirsin Ezerler Seni Dilli Ol Konus Hakkını Sawun Çocuklarını da Kimseye Ezdirme Allah'ım Yaa

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 313 göst.
11 Nisan 2021 Aile kategorisinde Sevda18 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,169 göst.
14 Kasım 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 2,340 göst.
5 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,115 puan) tarafından soruldu
0 oy
70 cevap 2,945 göst.