0 oy
1,409 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (253 puan) tarafından
Hayirli aksamlar hanimlar canim cok sink in cok agladim Istanbul fan memelekete geldin kayin paderime geldin geldigimden beri cocuklar ne yapsa bagiriyor bunlar nasil cocuklar diyor dovuyor cocuklari ozellikle de kizimi begun duvuyor bugun kaynimin ayni yasta kiziyla cesmede suya girmisler diye kizimi okdar dovduki yuzunu cirmikladi today atti gozunun alti morardi kaynimin kizina sesini cikarmadi tepki gosterdim diye bana diyor herkes seni coklar dedesi vurdumda ne oldu terbiyesini vericem diyor siz olsaniz ne yaparsiniz Ben sustukca siddetin boyutunu artirdi

48 Cevaplar

0 oy
(769 puan) tarafından
Tarbiyesize bak sana terbiyeyi kim verecek bu yaşına gelmişsin sakın izin verme canım torun ayırıyo bide diğerinede vursaya ona lazım değilmiymiş terbiye hiç susma kim ne derse desin evlat senin evladın gerekirse evine git ben çocukken küçük amcam bizle yaşardı  büyük amcamın kızıyla aynı yaşta sayılırız elbis almış ikimizede küçük amcam bana kızdı çıkartırdı elbiseyi kuzenime bişey demedi benim bacaklarım görünüyomuş o benden daha uzun onun görünüyodu asıl annem hala pişman bişiy demedigi için 28 yaşındayım bende hala unutmadık bu olayı yaşımda 5 falandır yani 6 yaşımdayken amcam evlenip gitmişti çünkü yani düşün o zmnları unutamıyor insan hiç taviz verme sen ve kocan ne kadar korursa evladını okadar bişey demeye korkarlar unutma, eşin nasıl bişey demiyo bu duruma ben ona şaşırıyorum sokaktamı bulmuş çocuğu 
-Reklam-
0 oy
(1,579 puan) tarafından
Bacım 5 yıldır bu uygulamayi kullaniyprum lakin ilk kez bu kelimeyi kullaniyorum hay ben senin analigina... kendi dogurdugunu savunamayacaksan cani yanip gözü moraracak 10 gün boyunca siddet gorecek.. sen niye dogurdun cocugunu böyle sahipsiz bırakacaksan. 10 gün nasil dayandin hala duruyorsun. Aklım almiyor inanamiyorum postun gercekligine
0 oy
(4,024 puan) tarafından
Başlatmasın dedesinden böyle dede olmaz olsun valla benim çocuğuma kimse vuramaz baslarim böyle ise sen niye susuyorsun ki bağır çağır yani 
0 oy
(158 puan) tarafından
Mıymıntı olmayın ya Allah aşkına yazmışsın ses ettim diye suçlu oldum ol kardesim terbiye vercem dio adam sana alenen tebiyesiz diyo bence yani ya varya anlamıyorum nasıl kolay kolay yaziyorsunz kızımı kayinbabam dövdü biyere kadar anlarım otur yapma etme dur diye kızar belki iyi ihtimalle de dövmek ne
0 oy
tarafından
Bu arkadaşımız hariç bu zamanın güçlü annelerini tebrik ederim eskiden hem anneler dayak yerdi hem çocuklar zavallılar ses çıkartmazdı ama şimdiki anneler o konuda çok iyiler sende de çok şaşırdım bırak dövmeyi sesini yükselemez kimse o çocukta travma olur uyarırsın konuşursun ama, dövmek ne ya kaçıncı yüzyıldayız
0 oy
(4,554 puan) tarafından
Yuh sana, gözünün önünde olan olaylarda bile çocuğunu koruyamayacak kadar acizsen ne diye doğuruyorsun? Kusura bakma ama nasıl annesin sen? Eşin nerede? Alıp eline sopayı sen kim k.öpeksin diyemedin mi kayınpederine? Darp raporu alıp şikayet edemedin mi? Allah hepinizi bildiği gibi yapsın, yazık çocuğa…
0 oy
(2,288 puan) tarafından
Hastaneye git darp raporu al ve şikayetçi ol. Eğer bunları yapmazsan o kızına yazık. Senin anneligine de yazıklar olsun. O evden uzaklaş ve bir daha adımını atma.
0 oy
tarafından
Bu saka olsun ne olur 

Ya sen çöküntü döven edama tepki gosermedin mi sende vuramadin mi Allah'ım kıyamam polise şikayet etsene 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 347 göst.
11 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sevda18 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,230 göst.
14 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 2,379 göst.
6 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,127 puan) tarafından soruldu
0 oy
70 cevap 3,053 göst.