0 oy
131 göst.
Aile kategorisinde (199 puan) tarafından
Oğlum 3 ay sonra üç yaşını doldurmuş olucak tuvalet eğitimi 4 cu günümüz çiş olayını halletik soylemiyor ama ben sürekli götürüp yaptırıyorum ilk iki gün cisi kakayi altina kaçırdı ama iki gündür kakası geldiği halde tutuyor yapmıyor dün gece altını ıslattı kalktım değiştirdim bez takmıyorum gecede uyandırıyorum ağlama krizleriyle cisi yaptırıyorum ama kakayi tutuyor normalde sürekli ishal olan bir bebek laktoz intoleransondan dolayı ama çocuk yapmıyor sanırım korkuyor fikirlerinize ihtiyacım var 

5 Cevaplar

0 oy
(10,687 puan) tarafından
korkuyordur, biraz beklerse lavman yapılması gerekir. doktora danışarak fitil ver olmazsa sonra tuvalete götürürsün 
(199 puan) tarafından
İçte evde halletmem gerekiyor eşim lavman fıtil olayını duyarsa bezden kesmeme izin vermez 7 aylık doğdu oğlum bir yıl midesine hortum takılı şekilde burundan mideye hortumla besledim bir yaştan itibaren bu dördüncü tuvalet eğitimim tam alıştı derken çocuk hasta oluyor eşim beni  zorlayip  bez baglatiyor cocuga evde ne yapabilirim kakayi yapsın diye altına kasirmasina bile razıyım yeterki yapsın
(10,687 puan) tarafından
zeytinyağılı pamukla uyar canım
(199 puan) tarafından
Teşekkürler canım
-Reklam-
0 oy
(1,949 puan) tarafından
Şu an TRT Türk de beni bı dinler misin programını hemen açmalısınız 
(199 puan) tarafından
Açtım teşekkür ederim
0 oy
(5,405 puan) tarafından
Canım benim kızım da korkuyordu yapmıyordu burdan bir arkadaşın tavsiyesi ile lazimliğina bezini açıp koydum oturdu ağladı ama cesaret verdim ellerinden tuttum  konuştum bir de ödül verdim öylelikle yaptı o gün çok şükür 1 hafta tutmuştu benimki de 
(199 puan) tarafından
Lazımliga oturumuyor evimde klozet yok yer tuvaleti çömelip çişini yapıyor
0 oy
(3,986 puan) tarafından
Geçen Instagram da görmüştüm kakasını tutan çocuk için klozette yada lazımlıkta otururken balon şişirme dini sağlayın diyorlardı şimdi balonu şişirmek için üfleyince ister istemez vücud kasılıyor ya kakasını yapması daha kolay olur diyordu kadının biri ne kadar doğru bilemem 
(199 puan) tarafından
Denicem mutlaka canım teşekkür ederim
(3,986 puan) tarafından
Rica ederim umarım işe yarar
0 oy
(2,605 puan) tarafından
Benim kızımda aynısı oldu 1 aya düzeldi alıştı
(199 puan) tarafından
Darısı başımıza insllah alışır hemen
(2,605 puan) tarafından
İnşallah canım

İlgili sorular