+1 oy
415 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kaç poşet neler atıyorsunuz fikir verin

13 Cevaplar

0 oy
(14,926 puan) tarafından
poset degil de kg hesabi atiyorum genelde ne bulduysam 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay dodurucum olsa neler neer yaparım da buzfolabinin üstüne ne sigarsa onu yapiyorum napiyim zaten kurbanda et koydum yaprak aldım onu koydum şuan nerdeyse dolu 1 ay içinde ne tüketebilir sen tuketcem açılan yere artık ne sigarsa ben yemeklik olarak taze fasulye patlıcan bamya koyuyorum domatesle kavurup koyuyorum patlıcan kozluyorum kapya biber kozluyorum karniyariklik kizartiyorum koyuyorum 5 6 poşet yetiyo bana yerim olursa bakcam başka biseyler daha yaparım artık 
0 oy
(321 puan) tarafından

Şu aralar kendimi atmak istiyorum çok sıcak:(

Bamya zamanı geldi ev ahalisi kaç kişiyse kim sever sevmez ise ona göre yap koy herşeyi

0 oy
(4,009 puan) tarafından
10 kilo vişne attım bi okadar daha alırım 12 kilo bezelye 2 kilo bamya koydum 5 kiloda barbunya alıp koyarım 
(4,009 puan) tarafından
Dört kişiyiz canım eşim sürekli vişne kompostosu içiyor bide kış sebzelerin de sadece kereviz alırız çok nadirde ıspanak yiyecek bir şey bulamıyorum kışın  eşime 5 kilo bezelye al dedim oda abartmış çuvalla almış dondurucuya koyuyorum buzdolbımda XXL boy olandan
(2,386 puan) tarafından
Cnm nasl attin visneyi
(4,009 puan) tarafından
Saplarını ayıklayıp yıkadım 700 gr lık poşetledim
(2,386 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
(4,009 puan) tarafından
Rica ederım cnm
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Şimdilik yeşil fasulye,bezelye,yaprak, barbunya,çilek,kiraz,kek, börek,kurabiye var, rondodan çektiğim ekmekler var çöpe gitmesin diye (köfteye falan koyuyorum)nohut,kuru fasülye şuan bunlar var çıktıkça biseyler atacam .domates,biber çeşitleri,patlıcan, kabak,vişne,böğürtlen ,ahududu,mısır daha bunlar koyarim . aklıma gelen bunlar var 
(2,386 puan) tarafından
Teskkur edem cnm
0 oy
(2,414 puan) tarafından
Biz sebze ektiğimiz için herşeyden bol bol koyuyoruz çünkü sebzeler dökmeden önce iscilere yemeklerini yapıyoruz. Genelde şunları koyarım; yeşil fasulye, patlıcan, kabak bamya bunları domatesle kavurupta koyuyorum onun dışında çiğden mısır, dolma biber, köy biberi, bezelye koyuyorum. Birde biz közleme yapıyoruz patlıcan ve kapya biberi onuda dondurucuya atıyoruz ayriyeten patlıcanı küp küp kızartıp ve karnıyarıklık atıyorum. Vişne, erik, kayısı bunları da hoşaflık ya da meyve suyu için koyuyorum.
(2,386 puan) tarafından
Oo masallah cnm bereketli olsun inşallah
0 oy
(299 puan) tarafından
Elime geçen herşeyi atarım salatalık bile atarım 

Kabak , patlıcan,fasulye ,biner domates ,vişne vsvs
0 oy
(20,686 puan) tarafından
Benim sandık tipi herşey koydum valla baya bişeyler attım yarında yaprak sarıp atıcam 
0 oy
(288 puan) tarafından
15 kilo fasulye koydum kabak patlıcan biber kizarttim karışık koydum karnıyarıklik patlıcan koydum biber koydum mısır koydum sarma sardım bir poşet koydum şeftali erik koydum domates koydum biraz daha koyacam elime ne geçerse onu koyuyorum poğaça yaptım onu koydum kurabiye koydum çünkü misafirim gelecek annem babam kardeşim halam eniştem gelecek  dolma biber koydum  birazı yenir biraz daha yer açılır iyiki aldirmisim
0 oy
tarafından
Vişne , böğürtlen , sarma , biber dolması , haşlanmış fasulye , nohut özellikle nohut çok iyi oluyor pilavlara. bezelye , domates, kırmızı biber , börek, poğaça, fellah köfte, köfte , yuvarlanmış köfte, mantı. Aklıma bunlar geldi canım 
0 oy
(19,218 puan) tarafından
4 çekmeceli küçük bir derin dondurucum var alırken eşime üç kişiyiz bu bize yeter demiştim şimdi sığsa eşimi de atacağım:) 

Doğranmış domates kızartılmış kabak patlıcan közlenmiş patlıcan kapya biber mısır limon ne bezelye fasulye ne ararsan var. 
0 oy
tarafından
Vişne,katmer, fasulye,haşlanmış nohut,madımak,sigara böreği,sarma,mısır,közlenmiş biber patlıcan, suan bunlar var canım ☺️
(524 puan) tarafından
Közlenmis biberi nerde kullanıyorsun bende ilk defa atacağım ama nasıl kullanılır hiçbir fikrim yok
tarafından
Kapya biber közledim canım patlıcan ile karıştırıp tavada biraz kavuruyorum üstüne sarımsaklı yoğurtlu sos yapıyorum meze gibi güzel oluyor
(524 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım bende deneyim belki severiz
0 oy
(890 puan) tarafından
6 kilo patlıcan attım kurbandan et var biraz. 2 3 kilo vişne atmıştım mantı var 2 3 poşet biz yaptık. Yeşil fasulye attım 3 kilo 5 poşet çıktı bezelye var 3 kilo aklıma bunlar geldi şimdi. Kışın doğumum var doğuma yakın sarma sigara böreği poğaça börek VS yapıp atarım inşallah 

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 319 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
0 oy
8 cevap 211 göst.
15 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (2,386 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 260 göst.

413,783 soru

12,455,421 cevap

46,464 kullanıcı

Kategoriler

...