0 oy
695 göst.
Diğer kategorisinde (1,121 puan) tarafından
Ben kullanmıyorum bağımlılık derecesi nedir içmeyince sinir geliyor mu

Eşimin parası onun kartta idi şifresini unuttuğu için 3 kere yanlış girdi mobilden bloke oldu yarın gidip açtıracak sigarası da bitmişti dedi ben sigara içmeden yapamam sinirli olurum sağdan soldan istedik 100 TL sırf sigara içsin kavga çıkmasın sınırını çekmek istemiyorum çünkü kimse de vermedi yok dedi şimdi baya sinirlendi söylene söylene gitti yolda belki sigara atığı bulurum 2-3 saat gelmem ben bulursan bana dersin dedi birşey diyorum mal mal konuşma diyor bizim bebek mizmizlaniyo huysuzluk yapıyor ona dur mal mısın yaa diyor öğlenden beri kaç kere birşey izah etmeye çalışsam anlatsam ***** ***** konuşmaya başladın vs bayadir sınırlı ve söyleniyor şimdi çıktı işte izmarit atığı aramaya ne lanet birşey bu bağımlılık sinirlerim alt üst oldu 

33 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Bende kullanıyorum. Kesinlikle sigarasız yapamıyorum. Hatta yakın olsak size de verirdim bir paket. Üzüldüm. :D

-Reklam-
+1 oy
(1,207 puan) tarafından
Babam bu illeti içiyorsan cebinde paran olacak yoksa adama hırsızlık bile yaptırır derdi.
(1,121 puan) tarafından
İyiki hiç başlamadım ben o zaman
(1,207 puan) tarafından
Bencede
(9,718 puan) tarafından
Aynen öyle, düşmanın kapısıma götürur bu lanet der annem
(5,543 puan) tarafından
dogrudur ramazanda esim iftar sinrasi iciyor da kafa yapio birden eli kolu bacagi boşaliyor basi donuyo gibi oluo. birden vucut yoksunluktan cikinca  demekki kafam bi dunya oldu diyo ilk ictgund
(9,718 puan) tarafından
Benim herif ramazanda bıraktı geçen sene, evde kaos vardı o dönem :Djdj
+1 oy
(7,104 puan) tarafından
Mobil bankacılığı varsa quar kod okutup alsın marketten
(1,121 puan) tarafından
Mobili bloke oldu köy yerinde olduğumuz için de bir. Tane büfe var oda erkenden kapatıyor
+1 oy
(3,986 puan) tarafından
Maalesef sinir yapıyor bende kullanıyorum maalesef hemde senelerdir özellikle Kaynanaların yanına gidince içemediğim için çok sinirli aksi oluyorum 
(833 puan) tarafından
Ayy kaç aydır ıcmıyorum pçokdr canım çekiyor ki anlatmam
(3,986 puan) tarafından
Uzun zamandır içmiyorsan tekrar başlama
(833 puan) tarafından
Hamıleyım hamılılte karartı yorum ama malesef tekrar başlıyorum
0 oy
(1,700 puan) tarafından
Sinirli olmak çok normal de yolda sigara artığı aramaya gitmek başka bir seviye sanki :) yine de içmeyen anlayamaz hiç bakkal tanıdığınız yok mu ödünç verseydi geri oderdiniz
(1,121 puan) tarafından
Köy yerinde bir tane büfe var verir mi vermez mi şaibe de kaldık mesafe de var yürümesi lazım oraya kadar vermezse birde aboo o sinire sinir eklenir
0 oy
(1,020 puan) tarafından
İbana falan atsaydınız neden bu kadar büyüttünüzki olayı bakkallar büfeler kabul ederdi belki
(1,121 puan) tarafından
Bloke oldu işte paran olan kart eşim yanlış girdiği için şifreyi birde köy yerinde olduğumuz için bir tane büfe var onda veresiye kabul eder mi bilemedik
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Ben içtiğim zamanlar gece kalmadığında delirirdim. Sabaha kadar uyuyamadığım zamanlar olduğunu bilirim. Hemen açılan ilk yerden alirdim. İzmarit derecesi elbette değil ama Malesef berbat birşey. 
(1,121 puan) tarafından
Uyuyamam diyor zaten bu gece ben icemezsem
(1,207 puan) tarafından
Biz lisedeyken yurtta izmariti saklardik,  yarım yarım içip koyardık,  hocalar paketi yakalayınca alırlardı:)
(2,948 puan) tarafından
Bende bazen yarısını içtiğimde keserdim içtiğim yeri atmazdım sonra kalmadığında içerdim :D
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Sigara illeti insani düşman kapısına bile götürür paketim bitmeden paket alirim yillardir corona zamani sokaga cikma yasagi vs oldugu zamanlar tek aklima gelen sey sigara stoklamak oldu hep 
0 oy
(3,556 puan) tarafından
İsemsizce güldüm kusura bakma yerlere baka.baka sigara çöpü mu ariyacak yani 
(1,121 puan) tarafından
IBAN istedi şimdi atacak herhalde biri
0 oy
(4,502 puan) tarafından
Bir dal sigara isteyin birilerinden kahvede falan kimden istese verir 
(1,121 puan) tarafından
Köydeyiz etrafta sadece bizim ev var merkeze uzak şimdi IBAN istedi herhalde atacak biri
0 oy
(9,962 puan) tarafından
Malesef öyle canım insan aç kalır susuz kalır bi şekilde sabreder ama sigara içmeyi ve insan kötü oluyo bende bsgimliydim çok uzun yıllar içtim ailem bilmiyordu onlar evdeyken sürekli mutsuz sınırlı olurdum Allah'ım uyusalar da içsem derdim uyumaya çalışırdım uyuyamadım öyle berbat bişey ki 
0 oy
(8,369 puan) tarafından
Köyden biri sigara icmiyo yokmu arkadası istesin ordan ben öyle bişey oldumu Allah'tan annem var ondan isterim veriyo 
(8,369 puan) tarafından
Yok kız ben icmiyom eşim içer ama ben olursa çok arada nargile içerim
(9,718 puan) tarafından
Heee eşinden bahsettin anladım canm :) ben öyle yazınca sen içiyorsun sandım. Kızın nasıl ❤️
(8,369 puan) tarafından
Şükür iyi canım sağol kızda oğlanda uyo şuan
(9,718 puan) tarafından
Iyi maşallah :)
(8,369 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Hepsine eyvallah da sigara artığı aramaya da çıkılmaz kardeşim ya :D hiç mi nakitiniz olmuyor böyle durumlarda? Kuruşuna kadar bütun parayı kartta mı tutuyorsunuz
(1,121 puan) tarafından
Buldu şimdi para sigara Almaya gitti çok şükür içenden çok içmeyenin stresi daha beter :D
(9,718 puan) tarafından
Aynennn eşim geçen sene ramazanda bıraktı da kafayı yiyordu o dönem :D
0 oy
(12,417 puan) tarafından
Abartmasın oha ya izmarit atığı ne valla bir hastalık kapar sürünür
0 oy
(577 puan) tarafından
Çok normal hiç üstüne gitme. Bende kullanıyorum 2 saat bulamazsam kafayı yerim
0 oy
(3,892 puan) tarafından
Biri birine düşmanlık yapmak isterse eğer onu sigaraya alıştırsın derler. Ben de kullanıyorum.  Lanet birşey. İçmeyince sinir geliyor evet bu doğru. Çok şükür hiç Parasız kalmadım ama kalsaydım eğer ne yapardım bilemem. 
0 oy
(8,634 puan) tarafından
Bu olayı cozdukten sonra bir paket al sakla evde 
0 oy
(552 puan) tarafından

Marketen borç alsaydi izmarit bulup içmek nedir :) tövbe Rabbim insallh Rabbim sigitsun o sigaradan sakinlik versin eşine.benim eşimde aynı icmese dengesizin teki olur 

0 oy
(1,030 puan) tarafından
Canım tanıdık yok mu içen bir kaç dal istesin para yerine tamam sigara sinir yapar ama eşin ne kadar içiyordu ki günde 
0 oy
(1,247 puan) tarafından
Valla 8 senedir kullanıyorum başlamaz olaydım. Bugün hiç icmemistim bitmişti vallahi acayip gergindim .. insanın vücudu istiyor nedir bu bağımlılığı bilmiyorum keşke bıraksam . 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 1,018 göst.
16 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (5,543 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 659 göst.
0 oy
5 cevap 212 göst.
16 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mervees (163 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 888 göst.
28 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Linkin (18,262 puan) tarafından soruldu

401,982 soru

12,034,135 cevap

36,262 kullanıcı

...