0 oy
122 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (909 puan) tarafından
Gecelerdir kaşıntidan yatamıyoruz mahvetti bebeği acile götürdüm kaşıntı için krem verdi çocuk doktoruna götür dedi yarın resmi bayram saliyi bekleyen kadar mahvolurum eşim görevde tekim napacağım direk eczaneden şurubu verirler mi 

2 Cevaplar

0 oy
(1,549 puan) tarafından
Canım oğlumda olmustu neler denedik olmadi babannem bi gun dedi ki kınayı hamur kıvamında yap gece yatmadan poposunun arasına koy (deligin icine sokmak degil )delik kısmına denk gelsin delirdim dedim ilac cozum olmamis krem cozum olmamis bagirsak sorunu bu  kina nasil iyi gelsin kizdim son care denemek zorunda kaldim sabah uyandiginda kasinti tamamen bitmisti ilk buyuk tuvaletine baktigimda da temizdi bir gecede kurtulduk 
(4,266 puan) tarafından
Ya işte eskiler eskiler :D
(1,549 puan) tarafından
He ya Koca karı adetleri derler ya çoğuna çok karsi ciktim hepsini de denemek zorunda kaldim dedikleri de cikti anasini satim :D
(909 puan) tarafından
Sağol canım peki ev temizliği de gerekiyormuş herseyi kaynatmak mümkün değil nasıl yapacağım
-Reklam-
0 oy
(153 puan) tarafından
Doktoruna yaz yine ama 

Benim Oğlum 1.5 yaşında ishal ateşe girdi ve bezinde kıl kurdu gördüm doktor andazol verdi hemen geçti elhamdulillah

Vallahi çok zor bir durum ama sen kafana göre içirme bebeğe doktora danış veya acile götür

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 68 göst.
10 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ilayda19! (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 73 göst.
0 oy
4 cevap 89 göst.
4 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 137 göst.
2 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (18 puan) tarafından soruldu

411,424 soru

12,384,802 cevap

43,449 kullanıcı

Kategoriler