0 oy
59 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7 puan) tarafından
Merhaba dün gece 4 yaşındaki kızım uyandı tuvalete götürdüm ve gelince özel bölgesin acidini söyledi bende sürekli su ile yıkayan biriyim baktım kızarmış mi diye on bölgesini açtım kıl kurdu gördüm 

Doktor andazol şurup yazdı kızım 3 gün 10 SS icecekmis 2 hafta ara verip 1 kere daha icecekmis 

Ama ablasinda yazdirmim ona nasıl kullanicagim bilgisi olan var mi

3 Cevaplar

0 oy
(85 puan) tarafından
Öyle bir şey de benim bildiğim kadarıyla evde yaşayan herkese ilaç verilmeli ki en güvenilir i yamizol suruptur

Nevresimler iç çamasırları vs bunlar sık sık değiştirilmeli ve en az 60 derecede yıkanmalı

Tekrar doktora başvurun tek o çocugun kullanması ile geçmez muhtemelen

Geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(16,482 puan) tarafından
Sen ve eşin de kullanmalı aynı ev kullanıyorsanız bulaşıcı çünkü

Aç karına 10 ml verilecek iki hafta sonra tekrar aç karına 10 ml verilecek ve kesilecek.

Şaban kahvaltidan bı saat önce ver 
(7 puan) tarafından
3 gün demi 10 ml diğer kızıma kaç vermeliyim acaba a
(16,482 puan) tarafından
Bizde üç gün değil sadece bı kere 10 ml ver dedi 6 yaşındaki oğlum ve üç yaşındaki kızıma
(7 puan) tarafından
Hm bu ilacın üstünde de sabah akşam 5 ml diyor
(7 puan) tarafından
Hangi ilaç acaba
(16,482 puan) tarafından
Doktor nasıl yazdıysa öyle kullanin
0 oy
(3,020 puan) tarafından
Kıl kurdu varsa ailedeki herkes tedavi görerek. Bize çocuk doktoru bi hap verdi hepiniz icin dedi. 3 hafta boyunca haftada bir gün hapı hepimiz içtik. 3 hafta boyunda havlu nevresim ne varsa 60 derecede yikadim kizimin ic çamaşırlarıni ütüleyip giydirdim ondan sonra geçti şikayetleri 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 70 göst.
4 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (18 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 107 göst.
+1 oy
4 cevap 58 göst.
10 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ilayda19! (7 puan) tarafından soruldu

409,487 soru

12,308,281 cevap

38,630 kullanıcı

Kategoriler

...