0 oy
177 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (194 puan) tarafından
Sürekli emmek istiyor ,emziriyorum ağlıyor gaz sancisi çekiyor dogum kilosunun altına düştü ve hala aynı dogum kilosuna gelemedi gece gündüz gayet iyi emiyor ama neden kilo alamıyor fikri olan var mı sabah saglik ocağına da gidicem bakalım ne diyecek sütü mü de kontrol ediyorum var ama niye böyle oluyor çok üzülüyorum yani kilodan kastım tabiki gram olarak evdeki kendi baskülümde kontrol ediyordum

6 Cevaplar

0 oy
(2,301 puan) tarafından
Doktora git canım orda daha güzel ilgilenirler 
(194 puan) tarafından
Sabah gidicem inşallah çok moralim bozuldu
-Reklam-
0 oy
(807 puan) tarafından
Benimde öyleydi Aptamil prematil kullandım 15gunde 600gram alıyordu 
(194 puan) tarafından
Anne sütünden neden kilo almamış acaba ya doktor birsey söyledi mi bu konuda canım
(807 puan) tarafından
Stres hormonu sütü geri cekiyo süt arttırma kürleri denesin
0 oy
(944 puan) tarafından
Ben 5 aylık olana kadar öyle gözle görünür bi büyüme göstermemişim, hani 5 ayda kontrole götürünce bu çocuğun hali ne niye hiç büyümedi hiç mi beslemiyosun bu çocuğu diye anneme çok kızmışlar fırçalamışlar falan. Şuan 171 santim boyunda bi hayli yapılı bi insanım.Senin kafaya takman, strese girmen birşeyleri iyi anlamda değiştirmicek. Yarın doktora gidecekmişsin nasılsa, doktora danıştığında daha sağlıklı bi yol yordam gösterecektir diye umuyorum sana. Umarım sağlıkla büyür evladın. Dediğim gibi bunu kafaya takıp stres yapma, sütün azalır, daha da kötüsü kesilir minnete geçmez
0 oy
(4,133 puan) tarafından
Sutun olmasi bebek doyuyor anlamina gelmez. Randimanli ve dogru ememiyo olabilir. Doktorla istisare etmen dhaa iyi olur saglik ocagindansa.
0 oy
(19,241 puan) tarafından
Evdeki baskulun hassas tartamaz. Yarın sağlık ocağında tartılınca asıl belli olur. Sütü. Yetmiyorsa mama başlarsınız. Hem enzirir hem mama verirsin 
0 oy
(699 puan) tarafından
Bence uzman doktora götürün onlar daha iyi bilir sarılığı falan var mı bebeğin birde yarın 15 temmuz nedeniyle kapalı sağlık ocağı falan bizim burada sizin oralarda değil mi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 1,043 göst.
25 Eylül 2020 Aile kategorisinde nerminin annesi (1,166 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 282 göst.
2 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Bgm123 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.
0 oy
1 cevap 146 göst.

407,118 soru

12,219,150 cevap

36,811 kullanıcı

...