0 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde (389 puan) tarafından
Kızlar benim bu yakinim hastaydi. Onu ziyarete gittim. Bebegimide uyuttum babasina emanet etdim. 2 saat sonra geldim. Malum hep dip dibe oldugum icin hic bu kadar ayri kalmamistim cocugumdan ozledim.geldigimde kaynanamın kucagindaydi almak istedim bende kucakta tutmayi biliyorum dedide vermedi. Neyse bişey demedim. Sonrasinda kizim kucagimdaydi gelip almak istedi o zamanda ben vermedim emziricem dedim. Aslinda emmişti vermemek icin öyle dedim. O kadar sinir etdiki beni. 

7 Cevaplar

+1 oy
(11,163 puan) tarafından
yani bazı şeyleri büyütmemek lazım tamam kayınvalidenin dediği yanlış ama benim çocuğum özledim diye alabilirsin. sonuçta senin o, ondan izin almak zorunda değilsin
(389 puan) tarafından
Yani onu gec gorse anlarim öyle demesini özlemiş sevsin derem ama zaten ayni evde yasiyoruz dişaridan geldim bebegimi özledim etdigine bak
-Reklam-
0 oy
(2,734 puan) tarafından
İlk çocuk ve küçük mü bebek canım. İlk zamanlar genelde böyle zıtlaşmalar oluyor. Ben de ilk zamanlar kimseye vermek istemezdim filan. Yürümeye başladı o zaman bu zamandır kayınvalidem gelsin de çocuğu alsın az ben de kafamı dinleyim diyorum. 
(389 puan) tarafından
Evet ilk 7 aylik. Zaten ayni evde yasiyoruz buna ragmen herseyini kendim yaparim kaynanam sadece sevmeye kucagina alir.
(2,734 puan) tarafından
Büyüdükçe düşüncelerin değişir canım. Bir çok anne senin durumunu yaşadı. Ama gelip geçici. Sana tavsiyem kendini ezdirme, sen onun annesisin senden daha iyi ona annelik yapan olmaz. Her şeyini sen herkesten daha iyi bilirsin. Almak istersen güzel bir dille al buna kimse engel olamaz.
0 oy
(6,295 puan) tarafından
En sinir olduğum şey dışardan gelmişin ozlemissindir illaki ona kucağında tutmayı bilmiyon dien olmamış sende ona bende senden öğrendim kucakta tutmayı deseydin
(389 puan) tarafından
Ben senden iyi tutarim deseydim iyi olurdu:D
(6,295 puan) tarafından
Ayy aynn oda olurdu:D
0 oy
(20,225 puan) tarafından
Yani amacı neymiş manyak düpedüz
(389 puan) tarafından
Sanki kensi cocugu. Zaten dogdu dogalı kendisine anne dedirtmeye calisiyor.
(20,225 puan) tarafından
Manyak karı
0 oy
(14,656 puan) tarafından
ya surekli yaninda bebegin zaten duruyorsa dursun haklisin ozlemekte ama kaynanan da ozlemis olabilir 
(389 puan) tarafından
Ayni evde yasiyoruz
0 oy
(13,177 puan) tarafından

Yarın hareketlenip pacana yapistiginda hafi bi git babaannene dersin  :)

Valla 26 aylık şuan k.pederim alıp götürüyor bazen oh diyorum ya  :)

(389 puan) tarafından
Zaten şimdide veriyorum tüm gün kucagimda gezdirmiyorumki... Ama ozledim kucagima almak isterken oyle yapmasi hic hos degil
0 oy
(1,123 puan) tarafından
2 saat yanında yoktunuz diye bebeğinizin üzerinde hak iddia ettiğini mi düşünüyorsunuz? Eğer gerçekten böyle ise sinir olurdum ama normal ise hiç de abartmazdım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 372 göst.
6 Haziran 2024 Aile kategorisinde Cocukannesi (2,133 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 394 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde Hilay (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 228 göst.
28 Mart 2023 Aile kategorisinde ozgekaya (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 806 göst.