0 oy
368 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (122 puan) tarafından
Kızlar daha önce yazmıştım buraya eşim Azar indirmişti diye eve geldi Bi ara indirdim baktım bisi yok ve hala bisi bulmadım ama sadece garanti hesabına girdim baktım ordan Azara jeton almış dün gördüm söyledim kavga ettik bunun yüzden baya baya ve ben kullanmıyorum ila diyor biri benim hesaptan para çalıp yüklemiş diyor haberim yok diyor ben bir türlü çıkaramadım ortaya ne yapacam bilmiyorum bana güvenmiyorsan çocuk doğdu gibi ver git dedi bıktım senin bu saçmalıklarından dedi doğru düzgün cvp vermedi bile çok kötüyüm ya 

12 Cevaplar

+1 oy
(4,264 puan) tarafından
Demek ki o haltı yiyor üste çıkmış hemen 
(122 puan) tarafından
Zaten bende aynısını dedim ona üste çıkmaya çalışma falan dedim
(4,264 puan) tarafından
Valla bacım daha önceki postları da gördüm de bariz aldatıyor seni bu adam
-Reklam-
0 oy
(1,125 puan) tarafından
Biraz pusuya yatıp sessizce bekleyin :) eğer şüpheniz varsa gözünüz hep üstünde olsun. Bir şey çıkmazsa da bol verin gitsin 
(122 puan) tarafından
Ya şüphe şöyle ben hesaptan baktım azar için jeton almış soruyorum başkası hesaptan para çalıp almış diyor söylemiyo
(6,109 puan) tarafından
hesap kart no bilgilerini girmeden guvenlik sifrelerini girmeden btelefona onay msji gelmeden kimse kimsenin kartindan birsey alamaz. ben marketten birazdan peynir siparis edicem esimin kartindan saat 9 olmasini bekliyorum. esim uyuyor. tel yaninda.siparisin onaylanmasi icin yatak odasina gecip esimin tel onay vericem ki karttan cekilsin:). ki uygulamalara pra yuklemek daha da guvenliklidir .
0 oy
(6,109 puan) tarafından
e ortada ya garanti hesabinin bilgilerini girip jeton almis be yapiliyorsa . daha ne olsun ki . ac kendine azar hesabi esinin haberi olmasin kendi kartondan yukle yada yakin bi arkadasindan rica et para gerekiyosa artik uc bes kurus jetonmu alinio noluyorsa. bul esindeki uye ismini konus. hic olmadi dersin bana da birisi yuklemis calip da kartimi.
(122 puan) tarafından
Bilemiyorum ya ben kimse gibi olmak istemiyorum
(6,109 puan) tarafından
kimse gibi olmak demek
degilki
ortaya cikarmak bu. yada sineye cekip dusunmuceksin. wma esinde eger bir haltlar yiyossa busefer nasilsa kandiriyorum inaniyor deyip daha ileri boyutta seylere cesareti kuvvetlenir
0 oy
(2,253 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
İlk okul arkadaşım ordan biriyle tanışıp evlenmişti. Bu ilişki kurma flörltleşme platformu galiba eşinin orda ne işi var? Google kutusuna bakmanızı tavsiye ederim birdahikine orayada bildirimler gider. Eğer e posta kullanıyorsa
(122 puan) tarafından
Siliyor genelde e posta mesajlarını falan
(2,253 puan) tarafından
Kusura bakma ama okadar postuna gerçekten senin çok saf bir insan olduğunu düşünmeye başladım. Bu adam seni aldatıyor. Daha ne kadar kör olabilirsin diye düşünüyorum.
0 oy
tarafından
Yalan söylediğine yemin edebilirim ama ispatlayamam. 

Şuna bak, hem suçlu hem güçlü. Senii manipüle ediyor resmen. 
0 oy
(17,330 puan) tarafından
Psikolojik baskı yapıyor çocuğu ver git diyor gidemeyecegini bildiği için. İnanma şimdi sus inanmış gibi yap delil topla kendine 
0 oy
(4,225 puan) tarafından
Ben bile eşimin kartından alışveriş yaparken onun telefonuna giden onay kodu olmadan alışverişi tamamlayamıyorum bir başkası banka hesabını ele geçirecek ve ne hikmetse sadece o uygulamaya jeton alacak çocuk bile inanmaz buna
0 oy
(5,517 puan) tarafından
Kocan değil sen iflah olmazsın. O bebek için çok üzülüyorum lütfen bak lütfen psikiyatriye git. 
0 oy
(4,557 puan) tarafından
Akıl mantık var onun hesabından parayı çalan azar uygulaması için mi çalar, çalsa hepsini çalar bariz yalan söylüyor 
0 oy
tarafından
Eşinin gmail adresinin şifresini öğren bi şekilde kendi telefonuna azar indir o gmaille giriş yap 
0 oy
(103 puan) tarafından
Jeton almista ama ne için aldı kim için biraz daha takip et bakalım illa yakalarsin
0 oy
(988 puan) tarafından
yok kuzenim yaptı da desin bu nası bi yalan.kendi hesabına girip birinin para çalıp yüklemesi mümkün olabilir mi ya? Çocuğu bırak git diye ağır tehditler yapması da birebir üste çıkıp ört bas edip senin de çocuğu bırakmak istemyeceğini düşünerek susup kalacağını düşünüyor.Resti sen çek.Yaptın mı değil neden bunu yaptın diye üstüns git.Uygulamanın içinde bildiğim kadarıyla kanıtlayamazsın.Ama şöyle yapabilirsin.telefonundan play stora girip kitaplıktaydı galiba daha önce indirilen tğm uygulamalar orada görünüyor silse dahi abanoneliklere de bakabilirsin eğer aboneysede çıkar bi de ödeme geçmişi var tarihleriyle beraber ne ödedyse orda da yazar buralardsn da kanıt bulabilirsin.ya da bilgisayarı varsa orada google hesabı açıksa play storedan gene bakabilirsin bilgisayardan da olur yani.Eğer mailini bulabiliyosan mailede gelir ödeme ödeme faturası.Google hesabı açıkca bir de my activity yaz ilk çıkana bas burdan da google da ne aramış hamgi uygulamaları indirmiş tek tem yazar google geçmişi silse dahi.bunlardan birinde mutlaka yakalarsın gene.

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 831 göst.
19 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 158 göst.
27 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 374 göst.
0 oy
29 cevap 799 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu