0 oy
1,439 göst.
Diğer kategorisinde (242 puan) tarafından

Kızlar ben mi çok takıntılıyım bilmiyorum. Bir kadın önerdiler kişilik olarak çok iyi çok tatlı bir kadın. Bakınca da temiz yapıyor ama bakın takıldıgım şeyleri söyleyeceğim sizce bende mi bir sorun var? 

Camları sildiği suyu mutfak lavabosunda döktü uyardım. 

Şimdi de dolapları siliyor. Tabak tencere ne varsa yere koymuş :( 

36 Cevaplar

0 oy
(14,845 puan) tarafından
kuzum tencere tavayi basina baglasaydin oyle olmaz diyip de abartma bence 
(242 puan) tarafından
:) ahahahha
-Reklam-
0 oy
(3,632 puan) tarafından
Canım tabakları bende temizlerken dolapları tezgah dolunca yere koyarım yani halının üstüne yer yok ne yapabilir cam sildigi suyu haklısın tezgaha dökülmez ama kibar dille uyarmissin zaten abartılacak bir şey değil beğenmezsen bir daha cagirmazsin olur biter 
(242 puan) tarafından
Uyardım canım o da sağ olsun hiç ikiletmedi. Kadın güvendiğimiz biri o yüzden devamlılığı sağlayalım çok istiyorum. Abartıyorsam bilmek istedim sadece. Yorumun için teşekkür ederim
(3,632 puan) tarafından
Ne demek canım ama abartmoyorsun çünkü cam hep çamur oluyor sonuçta biz bulasiklarimizi falan tezgahta ykiyoruz camda ****** pislikleri oluyor
0 oy
(4,221 puan) tarafından
Yani burda söyle bir sorun var siz, ne ve nasıl yapılmasını istediğinizi her geçtiğiniz oda da söyleyin ilk defa geldiği için sizin nasıl bir beklentiniz olduğunu kendiside bilmiyor.Sizin düzeniniz temizlik beklentiniz hakkında bilgisi olunca istediğiniz sistemle ilerlersiniz.

Bende mutfak lavabosunda yemek hazırlama,bulaşıkları yıkama harici kullanmam ,kendim temizlik yaparken yere bir örtü serer öyle oraya yerlestiririm.
0 oy
(3,996 puan) tarafından
ya yorumlara cok sasirdim . ben  o kadar titiz biri degilim ama asla cam sildigim suyu mutfak lavabosuna dokmem , tabaklari yere koyma olayina gelince bana normal geldi ama sana uymayan seyleri kesinlikle soyle 
0 oy
(2,194 puan) tarafından
Suyu dökmesi hoş olmamış evet ama uyardım ona göre davranıyor diyorsun. Tabakları yere koyması da çok büyük bir problem değil bence geri koyarken zaten temizleyerek koymacaimi
(14,845 puan) tarafından
iyilik guzellik valla ayni bildigin gibi
heyecanli misin ? ☺ hadi kiz benden once doguracan yine ❤
(2,194 puan) tarafından
Allah izin verirse kuzum ♥️ hem heyecan hem korku hem üzüntü hepsi bir arada ☹️ kızıma sarilip duruyorum sürekli, geceleri gözümü kapatinca soğuk ameliyathanede buluyorum kendimi bir anda nefesim kesiliyor ☹️
(14,845 puan) tarafından
korkma stres yapma kuzum bitecek Allahin izniyle iki bebelerimizle evimizde konusacagimiz gunler de gelecek ❤
(2,194 puan) tarafından
Hadi Allah'ın izniyle kuzum inşallah dua et benim için olurmu ☹️
(14,845 puan) tarafından
ederim kuzum ❤
0 oy
(698 puan) tarafından
Peki sen mutfak lavabosunun içinde yemek mi yapıyorsun? Biseyler koyup orda mi yikiyorsun eğer öyle yapıyorsan senin yaptığın daha kötü. Ne kadar mutfak desekte sonuçta oda bı lavabo 
0 oy
(558 puan) tarafından
Bır kere cagırmaya hazırladım kendımı yardıma yapamıyordum  . Çarşamba cagıracaktım dedım kı cam kapı mutfak olur sadece ay ben basladım pazardan temızlemeye evı utanmayayım dıye sonra bır baktım ev tertemız mutfak dolaplarına kadar sılmısım :) bır cam kalmıs :) kalktım onu da yaptım. Oturdum güldüm kendıme bır güzel :) motivasyonum bu artık cagırmaya hazırlanıp kendım yapmak :) 
(242 puan) tarafından
Bende iki hafta önce kendim başlamıştım canım sonra şükür hamile olduğumu öğrendim. Eşim asla temizlik yapmamı istemiyor şu an :) mecbur kaldım aslında. Yoksa kendi yaptımız daha içe sinesi oluyor
(558 puan) tarafından
Saglıkla gelsın. Ablayı uyanırsın zaten düzenli istiyorsun alısır boylelıkle yapmaz ıstemedıgın seylerı ıkı tarafta anlayıslıysa ve konuşursa ortada sorun kalmaz
0 oy
(5,448 puan) tarafından
Camı sildiğim suyu asla mutfak lavbosuna dökmem sonuna kadar haklısın bardak çanağı da bır tepsı koyar onun üstüne koyarım yada ayaklı masam var küçük onu açar onun üstüne koyarım bende takıntılıyımdır
0 oy
tarafından
Şimdi kişiden kişiye değişiyor mesela asla annem mutfak lavabosunda el yıkamamıza izin vermezdi küçükken öyle büyüdük ha yemek yaparken eline şu dökersin ya da yemek kalıntısını yıkamak için onun dışında dediğin gibi o kirli su direk tuvalete dökülür ama işe başlamadan söyleseydin keşke belki o evinde öyle yapıyordur herkes bir değil ona göre dikkat ederdi 
0 oy
(14,668 puan) tarafından
Güzelce söyle anla tencereleri felan yere koymayalıöm dolaşıyoruz toz olur gibisinden 
0 oy
tarafından
Canım yapiyor yine yanı tamam para veriyorsun takıntilarin vs olabilir ama ben ne temizlikciler gordum bir bilsen dolapları duzgun silmeyen hep bez lekesi kalan hamile hamile geri arkasinan ben sildim yani birdaha da temizlikci cagirmdadim para verip temizlemeyende var yeterki temizlesin lavabonun icini temizliyorsa sıkıntı yok yani yada avizeleri vs sildim diyor gittikten sonra kontrol ettiriyorum esime silmemis boyle olanlarda var 
0 oy
tarafından
Benimde farklı bi takıntım var saçma gelebilir ama mesela tezgahın üstünde tabaklara bişeyler koyarsın yemek çerez vs onu sofradan kaldırırken tabaklar doluyken üstüne diğer tabağı da koyup kaldırması o tabağın altı diğer yiyeceğin üstüne geliyor yiyemiyorum bi daha o şeyi
0 oy
(1,278 puan) tarafından
Tamam en zengin sensin 
(242 puan) tarafından
Ne alaka?
0 oy
(3,568 puan) tarafından
Çok haklısın canım kirli çamurlu su yemeklerin piştiği yere dökülmez tabak çanak dediğin şey yerlere koyulmaz sonuçta yemek yiyoruz onların içinden yere koyduysa da hepsini en baştan yıkayıp kurulayıp öyle yerleştirecek raflara sonuç olarak para veriyorsun istediğin şekilde hizmet almak en doğal hakkın
0 oy
(5,299 puan) tarafından
nereye bırakmasını  isterdin tencere tabakları herkes  yere bırakıyor  dolapları silince ne var bunda
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Haklısın bende takılırdım ama tencereleri koymadan önce yeri sildiyse zaten ve lavaboyu hemen sonrasında çamaşır suyu ve sirkeyle ovduysa söylemem bile benim için yeterli o kadar mikrobu kırılsın çok çok absürt bir hatada değil zaten 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 238 göst.
0 oy
9 cevap 390 göst.
2 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Mervekrvl (982 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 174 göst.
+2 oy
18 cevap 428 göst.
5 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Melek.hfs (1,221 puan) tarafından soruldu

409,974 soru