Bizim evimizde televizyon yok, yıldönümü doğumgünü vs de kutlamayız o günler sistemin insanlar üzerindeki bir tuzağı bence. Bizde genelde telefonda vakit geçirme var ama onun dışında birbirimize de vakit ayırmaya gayret ederiz fakat bu konuda ben daha çok çabalarım ben kitap okumayı severim eşim pek sevmez ama onun da seveceği kitapları bulmaya çalıştım ve farkettimki ilgisini çekecn kitabı 1-2 günde bitiriyo ve beraber okuyoruz beraber vakit geçirmiş oluyoruz. Benim eşim sürekli dışarda gezerek çalışan birisi bu yüzden gezmeyi pek sevmiyo tatil günlerinde yatmayı tercih ediyo hemde akşama kadar bende onun bu ihtiyacına anlayış gösteriyorum fakat bende hep evde olduğum için aynı şekilde çocuklarda sıkılıyor ve gezmek istiyoruz eşime bu isteğimizi onu sıkmadan yansıttığımızda akşam olunca bizi dışarı çıkarıyor. Benim eşim haftaiçi çok geç yatan birisi ben de önceden erkenden yatardım fakat eşimle ortak vaktimiz kalmayınca artık 10-11 gibi çocukları yatırıyorum sonrasında kahve yaparım eşim telefonda oyun oynar ben kitap okurum veya birbirimize anlatmak istediğimiz şeyleri konuşuruz vs. Yani ortak zaman ve uğraş bulma konusundaki gayret biraz kadına düşüyo