0 oy
643 göst.
Aile kategorisinde (141 puan) tarafından
Eşiniz ile aranız nasıl?? 

Bizim gibi eşi gelince direk televizyon karşısına geçen çok konuşmayan var mı ?

Evlilik yıldönümü kutlamayan ?

Bu normal midir ? Eşime sitem ettiğimde senin evlilikten beklentin ne aşağı yukarı evlilikler böyle zaten sen ne bekliyorsun diyor 

21 Cevaplar

+1 oy
(988 puan) tarafından
benim eşimde oldu bitti çok konuikan bi insan değil genelde ben konuşturrum ya da konuşurum.O da bilgisayar başına geçer oyun oynar film açarsa da beraber izleriz.ama özel günleri kutlar unutmaz sağ olsun.o kadar da öküz olmasın bnce eşin.evlilikler öyle değil tabiki.özel gğnler hatırlanmalı yani.
(141 puan) tarafından
Bende konuşacak bişey bulamıyorum artık oda konuşmuyor TV bakıp duruyoruz ne yapmam lazım bu durumu düzeltmek için
(988 puan) tarafından
yeni ilgi alanları yeni deneyimler araştırmalar.
(18 puan) tarafından
Normalde biz eşimle çok konuşuruz tv falan da izlemeyiz ama bir ara sürekli tavla oynuyorduk ve normal sohbet etmeyi birakmistik konusacak bir sey bulamamaya başlamıştık. Sonra tavlayi kaldirdik ve tekrar konusmaya başladık. Bence siz de tvyi kapatin konusulacak bir şeyler illaki oluyor o zaman
-Reklam-
0 oy
(1,121 puan) tarafından
İşten 10 da çıkar 11.30 da evde olur bebek o ara uyumuyorsa onu sever uyuyorsa yemek yer aç ise eğer sonra uyuruz bu ara sen uyu ben biraz tele bakacam uykum yok diyor özel günleri kutlarız izinli olunca cebimizde para da varsa gezeriz vs klasik bir aile hayatı işte
(141 puan) tarafından
Önceden hafta sonları gezerdik artık onu bile yapmıyoruz
0 oy
(1,622 puan) tarafından
Özel gün kutlamayı sevmez benim ki pek çok keyfi olursa özelde günde yemeğe götürür sadece bende pek unursamam zaten 

Eşim çok konuşkan ben pek konuşmayı sevmem çalıştığı günler pek bişey yapamıyoruz ama evde olduğunda TV de sinema falan izliyoruz 
(141 puan) tarafından
Her gün TV karşısına geçiyor oda pek konuşmaz bende nereye kadar böyle gidecek
0 oy
(410 puan) tarafından
Eşim bzmle vakit geçirmek için can atıyor, ama maalesef uzaktayiz onunla.. eşine gelince de kusura bakmasın bütün erkekler öyle odun deil maalesef 
(141 puan) tarafından
Ne güzel ne mutlu size . Odunluk mu yoksa sevmiyor mu anlamıyorum
Hep TV karşısında fazla da konuşmaz önceden arada dışarı çıkardık onu da yapmıyoruz artık
(410 puan) tarafından
Acaba işleri mi çok yoğun çok mu yoruluyor, sevip sevmediğini sen daha iyi anlarsın canm biz sewiyor yada sevmiyor diyemeyiz..  abilerim de çok konuşmaz mesela ama özel günlerde eşlerini çok mutlu ederler çocuklarini ihmal etmezler..
0 oy
(4,641 puan) tarafından
Esin bnce yanlış düşünüyor 24 yıllık evliyim akşamları TV telefon yok hayatimzda eşimin işi ağır bide benim yorucu ama gelir çocuklarla oynar benimle ilgilenir hafta sonları evde mesela hiç evde durmayiz dağ bayır piknik gezeriz özel günler konusunda ben biraz odunum ama eşim hiç kutlamadan geçmez haa bnde kutlarim pasta vs yaparım ama eşim daha romantikdir 
(141 puan) tarafından
Ne güzel peki her gün konuşacak ne buluyorsunuz benim eşimde pek konuşkan degil
(4,641 puan) tarafından
Ahahaha çocuklarımızı konuşuruz nasıl evleneckler nasıl bir hayat bekliyor onları eskilerden çok konuşuruz
0 oy
(718 puan) tarafından
Pek de normal değil benjm esim isten gelince benim yetemedigimi yapamadigimi yapabiliyorsa bulasik camasir oyuncak toplama gibi seyler onlara yardim eder destek olur oglu ile ilgilenir ozel gunleri sade bir sekilde kutlariz zaten hediye falan beklemem her an elinden geleni yapiyor ozel gunde de almayiversin derim yemegi yedikten sonra tv karsisina uzanir birlikte biseyler izleriz 
0 oy
(1,775 puan) tarafından
Eşim evlilik yıldönümünü kutlamaz dinen uygun bulmaz ama bu demek olmuyor sürpriz yapmaz valla bazen öyle güzel sürprizler yapıyor ki beni çok mutlu ediyor, arada TV izler yada telden izler ama beni elinden geldiğince ihmal etmez dengeyi kurmaya çalışır 
tarafından
Nasıl dinen uygun bulmaz dinimizde eş için yapılan hiçbirşeye karşı değil tam tersi sevap ve peygamber efendimiz s.a.v. eşine nasıl davrandığını hepimiz biliyoruz bence evet dediğiniz gibi süprizler yapması güzel ama evlilik yıldönümü konusunda bana tuhaf geldi yanlış anlamayın
(1,775 puan) tarafından
Sizi anlıyorum ama dinen de olmayan birşeyi pek hayatımız da uygulamayiz haa hatırlar sarılır öper ama o güne özel hediye almaz bu sürpriz değil der sürpriz senin haberin olmadan ansızın olandır der hep gerçekten de hep öyle yapar ve her defasında beni mutlu eder Allah ondan razı olsun
0 oy
(1,878 puan) tarafından
Telefon bence bir bağımlılık hatta tamamen bağımlılık bence herkesin kendisine çeki düzen vermesi gereken birşey bu konu. Benim eşimdede var ama uyarınca bırakır.
0 oy
(2,215 puan) tarafından
Televzyon var ama acmayiz cok bakmayiz.ama esim cok yoruluyor kurye hemde sanayide normal bi kargo dagitmiyor araba motorlarina kadr indirp yukluyor.o gelemdem yemegini cayina kadr hazrlarim.benle sohnet edr ama adamin gucu kuvveti konusmaya bile yetmiyor git yat derim covuklrla ilgilenir yatar uyur.ama hafta sonlari telefn elindeyse birak konuslm sohbet edelm desem birakir sohnet ederiz.ev temzligne kadr yardim eder coxuklrla ilgilnkr allah razi olsn.evlilik yil donumu falanda valla 2mjzde dogum gunuymus evlilik yildonumj falan hic umursamayiz.evlilk yildomumu gelir gecer farkina bile varmayix.sorunda etmem boyle seylere takilmam oda takilmaz.bu sekilde mutluyuz.ozel gun diye tutturup ne ona gunu zehir ederim ne de o bana aynisini yapar.
(141 puan) tarafından
Özel günler benim için de sorun değil de ama bu televizyon ve konuşmama olayına taktım
0 oy
(1,788 puan) tarafından
Bizimde öyle eve gelince. Ya tv ya telefon konuşmaz özel gün hatırlamaz umursamaz 
(141 puan) tarafından
Neden böyle oluyor acaba sevgi eksikliği mi var
0 oy
tarafından
Biz film gecesi yapmadınız sürece TV açılmaz benim işim varsa eşim telefonla oynar işim bitince bırakır telefonunu sohbet ederiz birşeyler yeriz hatta ben eşim evdeyken doğru düzgün iş yapamam izin vermez özellikle kızdan sonra kız uyudugunda beraber vakit geçirelim der
(141 puan) tarafından
Beraber vakit geçirdiğimiz de neler yapıyorsunuz peki evde yapılacak bir şey de yok
tarafından
Kızdan önce oyunlar oynardık kızdan sonra zaten 2 saatimiz var :D
0 oy
(257 puan) tarafından
Eşim sabah işten geldi direk oğlanla oynadı bu hafta gececi sonra ben kalktım kahvaltı hazırladım o biraz işi vardı oraya gitti o gelene kadar bende oğlanı uyuttum geldi sigara keyfi yaptık uyuyacam dedi bende peşinden gittim biraz sohbet ettik yattı 
0 oy
(9 puan) tarafından
Bizim evimizde televizyon yok, yıldönümü doğumgünü vs de kutlamayız o günler sistemin insanlar üzerindeki bir tuzağı bence. Bizde genelde telefonda vakit geçirme var ama onun dışında birbirimize de vakit ayırmaya gayret ederiz fakat bu konuda ben daha çok çabalarım ben kitap okumayı severim eşim pek sevmez ama onun da seveceği kitapları bulmaya çalıştım ve farkettimki ilgisini çekecn kitabı 1-2 günde bitiriyo ve beraber okuyoruz beraber vakit geçirmiş oluyoruz. Benim eşim sürekli dışarda gezerek çalışan birisi bu yüzden gezmeyi pek sevmiyo tatil günlerinde yatmayı tercih ediyo hemde akşama kadar bende onun bu ihtiyacına anlayış gösteriyorum fakat bende hep evde olduğum için aynı şekilde çocuklarda sıkılıyor ve gezmek istiyoruz eşime bu isteğimizi onu sıkmadan yansıttığımızda akşam olunca bizi dışarı çıkarıyor. Benim eşim haftaiçi çok geç yatan birisi ben de önceden erkenden yatardım fakat eşimle ortak vaktimiz kalmayınca artık 10-11 gibi çocukları yatırıyorum sonrasında kahve yaparım eşim telefonda oyun oynar ben kitap okurum veya birbirimize anlatmak istediğimiz şeyleri konuşuruz vs. Yani ortak zaman ve uğraş bulma konusundaki gayret biraz kadına düşüyo
0 oy
(327 puan) tarafından
evlendikten sonra artık rutine dönüşüyo hersey cnm bizde öyleyiz gelir çocuktan sohbet bile edemeyiz Bi dışarıda balkonda kahve sigara içerken konuşuruz işte ne oldu ne bitti onu anlatır yoksa bana sorar naptin iyimisin diye rutin evde tüm gün aynı nolcak sonra alır çocuğu parka çıkarır sen kendi beklentini ben diliyle anlatmaya çalış bence sen beni anlamiyosun sen beni dinlemiyosun sen bana vakit ayirmiyosun dediğinde suçlayıcı tavra girer ve tepki verir esin bende başta öyleydim çünkü evlilik yildonumu Bi pastayla gecistirir hediye huyu yoktur yani esin tv karsisindaysa git sen sarıl özlediğini belirt ben seninle sohbet etmeyi seviyorum ben seninle vakit geçirmeyi seviyorum de Bi kahve yap yada neskafe aburcubur koy muhabbet edin bende benle ilgilenmiyo diye hep darlardim şimdi gezmeye diye ailemin yanındayım babamın anneme tavrını görünce kocamın haklı olup benim abarttigim haksızlık ettiğim yönlerini daha iyi anladım cnm 
0 oy
tarafından
Eşim konuşkan biri toplumda da. Ama evde yalnız kalsak pek konuşmaz taki ben konusturana TV karşısına geçer bi filmim var bırak bakayım der.özel güne gelincede o nedir öyle ilaki özel gün mü olacak ben herzamn değer veriyom sana seviyorum seni der .
0 oy
tarafından
Esinin yaptigi monoton bir evlilik tv karsisina gecmektense senin karsina gecip iki sohbet etseniz daha guzel bir evlilik olur ikinizde o gununuzu anlatirsiniz nereye gittin naptin nasil gecti gibisinden hicbise bulamazsa da film acip birlikte izleyin yani biz bazen onuda bulamiyoruz birbirimize saka vs yaparken sohbet mhabbet ilerliyor erkekler o konuda donuk kaliyor biraz 
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Saat 7 gibi gelir yemeği yeriz telefonu eline alır yatağa uzanır bazen uyur bazen film izler bizden ayrı yaşıyor aynı evin içinde.
0 oy
(309 puan) tarafından
Benim eşim de aynı eve geliyor diyor gel yatağa sarılayım sana yane sevgisi hayla var maşhallah ama daha genciz 19aylik kızım var 2ciyle hamileyim inşhallah doğum önce bı yerde yemek yeriz hahaha 
0 oy
tarafından
Benim eşim de özel günleri unutmaz hatta bazen sevdiğim bişeyi bi çikolata ya da sevdiğim meyve suyunu alır gelir bizim hiç aksamayan işe gitmeden içilen kahve eşliğinde sohbet ve genelde o espiriler yapar takılır bana sonra çok sıkılırsak gece kaç olursa olsun çıkarır dışarı bi yerde oturmasak ta bi hava alır geliriz eve çok şükür eşim iyi ama şansız çocuğunun doğumunda burda olamadı cezaevine girdi şimdi kızımla onu bekliyoruz 
(141 puan) tarafından
Rabbim bir an önce kavuştursun iňşAllah
0 oy
(9 puan) tarafından
Hatice Kübra yongarın YouTube kanalında sondan ikinci shorts videosunu sen de izle eşine de gönder mor bluzlu bir video belki eşine nasihat olur belki kendine de bir nasihat alırsın
(141 puan) tarafından
Kesinlikle bakacağım teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,570 göst.
7 Nisan 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 464 göst.
26 Aralık 2023 Aile kategorisinde Zehraokyanus (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,155 göst.
0 oy
7 cevap 550 göst.
4 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gizemlibayan (67 puan) tarafından soruldu

404,125 soru

12,106,780 cevap

36,425 kullanıcı

...