+1 oy
101 göst.
Aile kategorisinde (11,869 puan) tarafından
Kizlar daricada yasayan varmi sahil kismi falab

5 Cevaplar

0 oy
(1,207 puan) tarafından
Post çıksın 
-Reklam-
0 oy
(14,586 puan) tarafından
yoktur kiz kartepede felan oturan gordum de daricada gormedim 
0 oy
(2,603 puan) tarafından
Orda yaşamıyorum da hep gidiyoz mükemmel gerçekten 
(1,321 puan) tarafından
Otobüs ile gelip öyle biniyorsun marmaraya değil mi canım .öyle ise çok zor haklısın. Hele ki çocuklar varsa
(2,603 puan) tarafından
Otobüs yada metro evet o yüzden bazen kalıyoruz çünkü değmiyor gel git ama gerçekten bayramoğlu plajı muhteşem yaa istanbulda öyle temiz su yok
(1,321 puan) tarafından
Yaa ama o plaj şuan çok kötü ya. Yosunlarla kaplı bazıları diyor ki lağım kokuyor. Bu sene henüz gidemedim oraya. Otobüsle de 10 dk kapısında iniyoruz ama işte her zmaan gidemiyoruz. Yeni bebem de var . Pisse ora şuan dedikleri gibi gitmek istemiyorum
(2,603 puan) tarafından
Yok aslaaa 2 gğn önce gittik dibi görünüyor resmen berrak ama biz kadınlar yerine girdik
(1,321 puan) tarafından
Aynen canım bizde oraya gidiyoruz . Tesettürlü olduğum için karma yerlere giremiyorum
0 oy
(1,276 puan) tarafından
biz daricadayiz
(11,869 puan) tarafından
Aa merhaba canim :) ya gelecegimde 18inde 21ine kadar. Elite hotels daricaya baktimda nasil bilmiyorum. Etrafta gezilcrk yer varmi. Yani gezilcek derken bebek arabasina koyup aksam oyle yuruncek falan
(1,881 puan) tarafından
Daricadayim elits otel sahil kenarında gezebilirsiniz ve millet bahçesine de uğrayın zamanınız varsa hobbit evleri falan var
(11,869 puan) tarafından
Aksamlari vaktimiz olacak canim iste. Esim isten cikip gelecek 6dan sonra sabah ise gidecek. Hereke ile arasi cok uzakmi biliyomusun
(1,321 puan) tarafından
Cevaplayan değilim ama evet uzak. Orası İzmit'e bağlı
(1,276 puan) tarafından
tam sahilde bir otel. aksamlari herkes disarda yürüyüşte orda. bol bol gezersiniz. belediyenin işletmeleri de var cay kahve icebileceginiz. memnun kalirsinz diye düşünüyorum
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Ben oturuyorım canım.. sahile yakın değilim öyle. Araba ile 20 dk yol var. Yani 20 dk bile çok hatta. Ama oteller hakkında bilgim yok. Gezebileceğin hayvanat bahçesi var. Millet bahçesi darıca sahil halk plajı var gideceksen

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 82 göst.
6 Aralık 2021 Aile kategorisinde Serappppp (384 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 56 göst.
22 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elmmaa (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 99 göst.
0 oy
3 cevap 101 göst.
11 Haziran 2024 Aile kategorisinde Melekkk (11,869 puan) tarafından soruldu

401,982 soru

12,034,120 cevap

36,262 kullanıcı

...