2 cocuklu olarak tek.cocuk yeter diyorum
Benim de oğlum 19 aylık. Geçen gün babasıyla olan eski mesajlarımızı okudum daha 2 3 aylıkken uyutmamasını konuşuyormuşuz ondan sonra daha dur dişleri çıkacak ateşi olacak bilmem ne falan filan bebek bakmak gerçekten çok zor yani ben bunları baştan yaşamak istemiyorum şimdi dişleri çıktı ateşli hastalığı az , geceleri de uyuyor yani öyle bebekliğinde ki gibi değil en azından. Bunları baştan yaşamak çok zor geliyor mesela şu an da konuşmaya başladı derdini anlatabiliyor az çok biraz rahatladım zor yanları da var tabi bunları baştan yaşayıp yarı beyazlaşan saçlarımın tümünü beyazlatmak istemiyorum ömrümün hepsini de bebek bakarak geçirmek istemiyorum o yüzden 1 tane oğlum var Allah mı sağlık sıhhat mutluluk huzur versin yuvamıza diyorum
Bende tek diyordum ama ikinciye hamileyim çok şükür
3 de yetmez 5 tane diyenlerdenim
Ufakken evet tek çocuk yeter diye bakıyoruz Çünkğ şimdiki çocuklara bakmak gerçekten zor ve fazlasıyla emek istiyor
2 çocuğum var ilerisini düşünüyorum anneme ve kvalidem biz bayram da normal günde gidiyoruz evlere neşe geliyor
Rabbim nasip ederse ileri de diyorum kızım oğlum gelecek bana oturmaya bayramlaşmaya bir mutluluğum olacak
Tek çocukla yetinmeyi düşünen birde ben var yanlız degilsin...
Kardeşi olsun istiyorum ama hemen vazgeciyom bu fikirden
1,486,291 soru
24,299,247 cevap
343,956 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın