Ulaş 19 aylık oldu neredeyse artık her şeyi söylüyor derdini anlatacak kadar konuşmaya başladı artık ama anne demiyor çocuk ya deliriyorum ne zaman söyler
Takılma her çocuk farklı der biraz daha büyüyünce
Benimki 2 yaşındayken söylemeye başlamıştı o zamanlar hatta bende post açmıştım sen gibi ne zaman anne diyecek diye daha 1 yaşındaydı oglum sabırsızlanıyorum insan
Söyler canım yakındır merak etme bu sefer dersinki hay senin annnene çünkü günde en az 50 kere söyleyecek
Anne diyordu işine gelince bende üzülüyordum hiç anne demiyor ne zaman diyecek diye, ama oğlum şimdi 15 aylıkken başladı anne anne anne demeye hatta anne demeden önce ismimi soyluyordu Tuğçe diycegine tutte diyordu 15 aylikde anne demeye başladı inşallah oğluşun anne diycek sabret cnm ama cocugunla konuşurken sürekli annem ve annecim de ben öyle diyordum hep ))
Benim kızım 11 aylık 2 aydır anni anne sürekli diyor ama daha bir yürüme çabası yok mesela .pütürlü gıdalara gecemedik öğürüyor falan yani her çocuğun birşeyleri yapma sırası farklı canım merak etme
Benim oğlumda öyleydi her şeyi derdi anne kelimesi yoktu çok istiyordum demesini sen anne de annen ne istersen yapar diyordum 20 ayına doğru anne demeye başladı şimdi 21 aylık akşama kadar anne diyor hatta gece uykusunda bile dediğini duyuyorum yemin ediyorum bir ayda bıktırdı beni bildiği bütün kelimeleri unuttu sadece anne diyor nasıl içten dua ettiysem
1,489,277 soru
24,341,843 cevap
346,082 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın