0 oy
563 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ulaş 19 aylık oldu neredeyse artık her şeyi söylüyor derdini anlatacak kadar konuşmaya başladı  artık ama anne demiyor çocuk ya deliriyorum :D ne zaman söyler 

19 Cevaplar

0 oy
(28,828 puan) tarafından

Takılma her çocuk farklı der biraz daha büyüyünce 

tarafından
Her kelimeyi söyleyip anne dememesi ağrıma gidiyor dermişim :D ❤️
-Reklam-
0 oy
(3,285 puan) tarafından
Söyler söyler daha bıkkınlık da verir sana :D 

İnşallah bütün sorunlarımız böyle olsun ☺️ ♥️ 
tarafından
Amin canım ❤️ ama konuşuyor çocuk ana demiyor :D
0 oy
(17,183 puan) tarafından

Benimki 2 yaşındayken söylemeye başlamıştı o zamanlar hatta bende post açmıştım sen gibi ne zaman anne diyecek diye daha 1 yaşındaydı oglum:D sabırsızlanıyorum insan 

tarafından
Hahah benimde bir kaç ayım kalmış o zaman :p
0 oy
(537 puan) tarafından
Bır konuşunca hıc susmuyorlar sıkayet degıl agızlarını severım ben onların çok şükür bın şükür. Öyle zaman da anne anne anne anne dıyorlar kı marketten alacagını evde yapacağını unutıyorsun 
tarafından
Valla şimdi bile öyle yani ne demek istediğini anlıyorum
0 oy
(7,045 puan) tarafından
2 yaşında söylemeye başlamıştı ayyy bir çığlık bir kıyamet kopardım hala da o gün gözümün önünde bir anne demesi vardı annesi kurban olsun çok şükür bin şükür ☺
tarafından
Hahaha darısı bana hülyoş:D
(7,045 puan) tarafından
Amin canım amin yakındır ama takipte kal ☺☺☺
tarafından
Ayy hadi inşallah kız evdeki hayvanların bile ismini söylüyor Hülyoş vini diyor Mars diyor bana yok hsndn
0 oy
(1,036 puan) tarafından
Esim surekli bana anne diye sesleniyor bende efendim diyorum son bi kaç gündür papağan gibi anneee anneeee diye diye oğlum iki gündür anne demeye başladı dün bir kere bugün de bir kere dedi artar inşallah:)) 15 Aylık şuan 
tarafından
Bende mi öyle yapsam ne yapsam :D
(1,036 puan) tarafından
Yap yap ise yarıyor bizim muhabbet kuşuna da eşim annecim dedirtmisti ahahh :)) sürekli anne diye seslensin eşin sende efendim de öyle öyle alışır
0 oy
(1,893 puan) tarafından

Söyler canım yakındır merak etme bu sefer dersinki hay senin annnene :D çünkü günde en az 50 kere söyleyecek :woot:

tarafından
Hahaha evet herkes böyle demiş :D
0 oy
(10,882 puan) tarafından
Muhammed 2 yaşını geciyodu anne dediğinde mama baba dede bu sıralamaya başladı anane bile diyodu her lafı vardı dil papuc gibiydi ama anne demiyodu essek herif bak aklıma geldi sinirendim yine :) 
tarafından
Herkese her şeyi söylüyor abla abi teyze dede hayvanların ismini bile söylüyor evde vini Mars diyor :D anne demiyor adam :D
(10,882 puan) tarafından
Çok üstüne dusuyoruz ya ondan oluyo aslında zaten anne sürekli yanında niye söylesin ki
tarafından
Ondan belki de bu aralar anne anne diye tekrar ediyorum yüzüme bakıyor sadece
(10,882 puan) tarafından
Ben ne zaman öyle anne anne demeyi bıraktım o zaman söyledi
tarafından
Bende ümidi kestiğim an olur  kesin
0 oy
(13,613 puan) tarafından
Defne de babasiyla diyalog kuruyor ama anne yok
tarafından
Bizde duyarız elbet şirinim be :D
(13,613 puan) tarafından
İnşallah -)
0 oy
(834 puan) tarafından
Benim oğlum 2 yasinda anne dedi oda ayye diyor ayyemm diyor ayoșum ne ler galiba zor dıe söyleyemiyor 
tarafından
Olabilir canım ben de duyarım inşallah
(834 puan) tarafından
Duyarsın canım bende çok icerliyordum herseyi söylüyor bunu söylemiyor anne neden demiyor dıe çünkü bir ambulans yada baba nerede falan söylüyordu ismimi söylüyor ama anne yoktu birden bire söyledi şimdi ayyem diyor.
0 oy
(4,840 puan) tarafından
Konusurken annem annecim diuor musun ya da esın annesı falan dıyor mu
tarafından
İki kelimemden biri annem :D
0 oy
(5,383 puan) tarafından
Sana ne diye sesleniyor peki?
(5,383 puan) tarafından
Olur kuzum olur :)) eşime kızım 15 aylıkken baba dedi :) eşim ölüp bitiyordu sonunda erdi muradına darısı başına
(5,383 puan) tarafından
Anneanne ye ne diyor?
tarafından
Kız ona da demiyor :D anne kelimesi yok lügatında :D hep ye annemmm diye severim iki lafımdan biri budur ona karşı hitabım ama bilemedim
(5,383 puan) tarafından
Söyler söyler :)) büyük kızım cümle kuramazdı 2 yaşını geçti bir gün koştur koştur geldi. Filiz anne dedi o ara da hıçkırıyor. Ses ağzımızdan çıkıyor bu ses nereden geliyor diye sordu. Ben de anlatıyorum sonra anaaa dedim hem cümle kurdu hem de 3 4 kelime ile soru sordu :)) bir anda oldu :)
tarafından
Ayy ne kadar güzel yaaa benim oğlumda ikili cümle kuruyor pisi gitti diyor hav hav geldi diyor filan  bende çok şaşırmıştım :,) ayy biran da darısı başıma :)))
0 oy
(393 puan) tarafından

Anne diyordu işine gelince bende üzülüyordum hiç anne demiyor ne zaman diyecek diye,  ama oğlum şimdi 15 aylıkken başladı anne anne anne demeye hatta anne demeden önce ismimi soyluyordu Tuğçe diycegine tutte diyordu 15 aylikde anne demeye başladı inşallah oğluşun anne diycek sabret cnm ama cocugunla konuşurken sürekli annem ve annecim de ben öyle diyordum hep :)))

tarafından
İki lafımdan biri annemdir yani sürekli hitap şeklim budur ona karşı ama işte evdeki herkese hitabı var dede baba teyze abla abi vs vs evdeki hayvanların ismini bile söyler vini Mars diyor bana yok :D
(393 puan) tarafından
Elbet diyecek sabret banada zordu anne dememesi hiç demiycek sandım internetten arasdirip bakdm bazı bebekler 6,7 aylıkken diyormuş bazilarida 15 aylık da diyormuş benim oğlan 15 aylık demeye başladi artk inşallah diycek sana anne diye :D
tarafından
Amin amin :D
0 oy
tarafından
Canı ne zaman isterse o zaman ona sen karışamazsın:)))))
tarafından
Çok doğru bir cevap :D
0 oy
(1,023 puan) tarafından

Benim kızım 11 aylık 2 aydır anni anne sürekli diyor  ama daha bir yürüme çabası yok mesela .pütürlü gıdalara gecemedik öğürüyor falan yani her çocuğun birşeyleri yapma sırası farklı canım merak etme:)

tarafından
Benim oğlumda 11 aylıkken baba teyze ve dede diyordu zamanı var demek dediğin gibi :)
0 oy
(2,733 puan) tarafından
Kızım 2 yaşında. Herkese seslenir. Anane, dede, baba, dayı, teyze, hala, abi, abla. Bütün akraba terimlerini bilir ama anne ile babaanneye gelince cıt yok :):) arada eşim anne de diyor o kadar tatlı anne diyor ki. Ama sonra yine anne deme yok. Diyorum anne diyebiliyorsun neden anne demiyorsun. Genel olarak bana gel, git, no, hayır, mama, meme diye seslenir adım bu benim :):):) ama illa ki bir gün der diye dert etmedim kendime hiç.
tarafından
Benim adım bile yok ağlıyor gibi ses çıkarır sen kıymet bil ndndn
(2,733 puan) tarafından
Heheheh :):) arada halası oluyorum :) buna da şükür diyeyim o zaman. Sen de dert etme canım zamanla der. Bir çok kelime kullanıyorsa potansiyel var demektir. İlla ki anne der. Zamanı gelir 40 kere anne dediğin sende 40. Kez efendim annecim dersin artık bunalarak :)
tarafından
Adam konuşuyor kız kelime ney ki jdjdjjd ana yok :D zamanı vardır ya illa ki ama evdeki hayvanların ismini söyleyerek çağırıyor mesela vini gel Mars gel gitti falan diyor bana yok canı sağolsun hdndj
0 oy
(13,517 puan) tarafından
Benim küçük oğlum da bana sokakta banu teyze diyor :) 
tarafından
Hahhahhaah :D bu iyiydi bak
0 oy
(4,405 puan) tarafından

Benim oğlumda öyleydi her şeyi derdi anne kelimesi yoktu çok istiyordum demesini sen anne de annen ne istersen yapar diyordum :D  20 ayına doğru anne demeye başladı şimdi 21 aylık akşama kadar anne diyor hatta gece uykusunda bile dediğini duyuyorum yemin ediyorum bir ayda bıktırdı beni bildiği bütün kelimeleri unuttu sadece anne diyor nasıl içten dua ettiysem :)

tarafından
HHhaha maşallah kız olsun demiş çocuk :D
(4,405 puan) tarafından
Valla dedi ama gel gör akşama kadar anne anne diye peşimde nasıl dolanıyor hayır sadece bana dese yine iyi herkese anne diyor başka bir şey söylemiyor ☺
tarafından
Ahhhah :D öğrenmiş ya pekiştiriyor benim oğlanda balık balık diye geziyor :D
(4,405 puan) tarafından
Yaa onların canı sağolsun ne derlerse desinler her söyledikleri kelimelere aşığız ☺❤
tarafından
Valla aşığız ya ❤️
0 oy
(153 puan) tarafından
Benim oğlum ilk 6 aylık iken anne dedi sonrası yok sürekli  ayya ayya diyor şuan 3 yaşinda yine aynı

Ama çok güzel konuşuyor şarkı söyler sayı sayar herşeyi der ama yine ayya ayya
tarafından
Valla her haltı söylüyor anne yok bakalım zamanı var demek :)

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 275 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde ...... (850 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 361 göst.
15 Aralık 2021 Aile kategorisinde Eylem Asya (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 212 göst.
19 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 208 göst.