0 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde (1,691 puan) tarafından
Ne yapsam alışır artık çok yoruldum ya çok ağlıyor uyumuyor

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Parol şurup sür ucuna bı kaç kere alışır 
(6,290 puan) tarafından
aa hic aklima gelmemisti. bilsem yapardim. ben kensimi parcaladim. sutume suya sekerli auya. recele bandim.  sac bandi ile sabitledim cvgun agzina.  maske lastiklerininkesip kulaklarindan astim . seffaf bantla yapistirdim koli bandi yara bandi .  artik emzik mi agir gelio acaba diye sapini söktum kenarlarini kestim torpuledim kucuttum emzigin cevresini. binlerce marka model her girdugum degisik uclardan yovargi ovali lamba gibi damakli damaksiz  matkapla delip vidayla sabitlemesigim kaldi bi. bilsem surup aurerdim calpol falan.
(1,691 puan) tarafından
Kız şurup güzel değil ki niye onla tütsün
(6,290 puan) tarafından
paroli bilmm mor calpol turncu kalpol cok guzl . ccklar icincr bn kasigin bulasigini yalarim :)
tarafından
Parol çocuklar için ağrı kesici şurup canım ben öyle alistirdim
tarafından
Kiz nasıl güzel değil benim kız versem şişeyi dikiliyor kafaya
-Reklam-
0 oy
(2,749 puan) tarafından
Bnde çok  denemiştim ama tutmayabilir bazı bebisler
(1,691 puan) tarafından
Yok tutmuyor ya şuan
0 oy
(1,691 puan) tarafından
Fikir verin lütfen 
0 oy
(1,691 puan) tarafından
Lütfen bı akıl verin
0 oy
tarafından
Sütune batır ben öyle alistirdim 
(1,691 puan) tarafından
Batırdım ama istemiyor iki dk sonra atıyor
tarafından
Ben öyle attıkça vererek alistirdim canım iki buçuk aylıktı
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Ben hariç kızım emzik emsin diye herkes uğraştı. Emziğe başladığında 4.5 aylıktı. Görümcem alıştırdı oyun oynaya oynaya hep sonra birden aldı bir daha da bırakmadı şu an 2 yaşında bıraktırmaya çalışıyorum ama yok. Geçen kuyumcuya gittik orada patavatsız kızın biri abla emzik emmesin daha diye söyledi zararlı diye söyledi durup dururken muhabbetimiz de yok. Şaşırdım bir an neyin nasıl olduğunu emin ol annesi olarak senden daha iyi biliyorum dedim. Kendi istediğinde aldı kendi istediğinde bırakır diye söyledim. Haddi olmayıp böyle haddiymiş gibi insanların karışmasına aşırı sinir oluyorum. 
0 oy
(440 puan) tarafından

Kaç günlük bebeğin reçele biraz bandır dene ,ben daha hastanedeyken veriyorum emzik annenin en büyük kurtarıcısı 

(1,691 puan) tarafından
Üç aylık bende o günden beri veriyorum ama çok az tutuyor
(440 puan) tarafından
3 aylık olmuş bu saatten sonra alacağını zannetmiyorum bazı çocukları emzik emmez Siz bir de açken deneyin tutmasa demek tutmaz
(1,691 puan) tarafından
Açken de veriyorum beş dk en fazla tutuyor
0 oy
(11,640 puan) tarafından
Emmeden sonra yada biberondan sonra tutturmaya çalış 
0 oy
tarafından
Her yolu denedim tutmayınca tutmuyorlar
(1,691 puan) tarafından
Ayy inşaallah öyle olmaz
0 oy
(1,090 puan) tarafından
İlk bebeğim ne yaptıysam tutmadı. Parmak emdi. İkincisi de arada tutar, her zaman değil. İstemeyen bebek istemiyor maalesef. 
0 oy
tarafından
Maalesef canım her marka model emzigi deneyeceksin emzigi ilk sefer tutarsa tutar yoksa asla tutmaz 
0 oy
(310 puan) tarafından
Bnm doğum yaptığım gün sütüm yoktu annem şekerli su yaptı emziği batırıp verdi ve tuttu 
0 oy
(10,501 puan) tarafından
Iki çocuğuma da bütün emzikleri denedim Philips Avent dahil. Ne yaptıysam hiçbirini de tutmadılar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 106 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,691 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 200 göst.
16 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 164 göst.
13 Ağustos 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Aysekubramutlu (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 330 göst.
28 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,031 soru

12,403,523 cevap

44,528 kullanıcı

Kategoriler

...