0 oy
453 göst.
Diğer kategorisinde (196 puan) tarafından
Çok uzun zamandır namaza ara vermiştim ve rüyamda hiç kötü rüyalr görmedim. Ama namaza başladım bu sefer hep rüyama geliyolar neden bilgisi oşan. Namaz kılmadığım vakit yok ama namaz kıldığım vakit görüyorum

15 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Şeytani rüya. Namaz kılmanı engellemek istiyor. Be sana bu şekilde vesvese veriyor.
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Şeytanın kafir veya münafıkla uğraştığı nerede görülmüş?

Korkacak bir şey yok bunda, size hiçbir şey yapamazlar. Tam da bu düşünceyle namazlarınızı bırakın diye uğraşıyorlar. Meyve veren ağaç taşlanır çünkü...
(196 puan) tarafından
Yeşekür ederim yprumları gördüm içim rahatlandı
tarafından
Rica ederim, yeter ki namazda ısrara devam edin. Bir süre sonra bir şey yapamayacaklarını anlayıp sizi rahat bırakacaklardır. 18 senedir ne zaman yeni bir derse başlasam onlarla uğraşıyorum, ısrarla derse devam ettikçe gidiyorlar. Korkarsanız beslenirler.
(196 puan) tarafından
Bende devamlı namaz kılan biriydim o vakit hep görürdüm yine.  Doğum yaptım o günden beri kılmadım bi haftadır başladım kılmaya ve görmeye başlıyorum. Dediğiniz gibi ., kötüler kötüyle uğraşmazlar hep iyilerr bulaşır buda onun gibi
+1 oy
(724 puan) tarafından

Aksine mutlu ol. Demekki dininde iyisin ki seni kötü etmeye çalışıyor. Bu güzel bişey. Gördükçe daha fazla istekli kıl Kur'an oku. Bende sürekli görüyorum ve rüyamda Ayetel Kürsi okuyorum kaçıyorlar. Rüyamda korkmuyorum. Sende uyumadan önce mutlaka Kelime şehadet getir 3 kez sonra Ayetel Kürsi oku etrafını üfle sağ tarafta yatmaya çalış. Vallahi Allah sana yardım edecek :)

(196 puan) tarafından
Yorumun içimi cız etti artık vazgeçmicem kılmaktan hep kılcam
+1 oy
tarafından
Allah yolunda olanlarla uğraşırlar zaten sen devam et Allah yolunda olmaya 
+1 oy
(2,546 puan) tarafından
Bende nezaman kuran okusam aynısı bana oluyordu belirli bir süre sonra düzeldi , vazgeçmedim okumaktan 
+1 oy
tarafından
Çünkü kilmadigin zaman seni rahatsız etmelerine gerek yok kilman onalari rahatsız ediyor .
0 oy
(988 puan) tarafından
bence korkulcak bişr sandım kız.uğrsşıyolardır senle nas felak ayetelmkürsi oku hiçbir şry olmaz
tarafından
Bende önce girmedim ama sonradan merak ettim acaba neymiş diye benimde yaşadım sorunmuş
0 oy
tarafından
Namaza devam etmem gerekiyo bi süre sonra bitecek 
0 oy
tarafından
Aynısı bana da oluyor ocakta başladım namaza hala oluyor eşime söyledim şeytan sabah namazına uyanma diye yapıyor sakın korkupta kalkmamazlık yapma seni yenmesine izin verme dedi çok kötü rüyalar görüyordum eşimin eski eşiyle aynı evde yaşadığımızı bile gördüm çok yordu yıprattı beni ama biraz geçti eskisi kadar çok görmüyorum öyle rüyalar
0 oy
tarafından
Her namaz sonrası Ayetel kürsiyi okuyo musun?
0 oy
(2,669 puan) tarafından
Bende namaz kildgmda cok korkuyorm ozelliklede dabah namazi neden bilmiyorm yani korkuyuyorlarmj noluyir anlayamiyorm.ole bole bi korku girmiyor icime.
0 oy
(18,116 puan) tarafından
Meyve veren ağaç taşlanır şimdi sen namaz kılmasqm bu rüyaları görmem diye dusunebilirsin tam o zaman vesveseye düşmüş olursun 
0 oy
(93 puan) tarafından
bir tane ilim adamının güzel bir sözü var. hırsız içi eşya dolu eve mi girer yoksa içi boş olan eve mi. tabiki içi eşya dolu olan eve girecektir. ilk zamanlar herzaman böyle olur. zamanla düzelecektir.
0 oy
(84 puan) tarafından
Namaz kılmadğn zaman şeytan bu benden diyo korkutmuyo ama namaz kılınca seni caydırmak için oyun oynuyo korkma devam et allah herkese nasip etsin 
0 oy
tarafından
Bende başlamak istiyorum bana önerin ne olur 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 497 göst.
31 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,915 göst.
0 oy
20 cevap 553 göst.
25 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu