Kızlar 4 yıl önce evlendim. 2 buçuk yaşında oğlum var 5 aylık da hamileyim.Kaynanamlarla Altlı üstlü evlerde oturuyoruz eşimle ilk evlendigim sene bu eve girdi bir sene sonra borclarim bitti mi cikariz diye. 4 sene oldu çıkmıyor. Evin iki odası iç içe toplam 80 metrekare yani. Mutfak desen bir admlik yer bile yok iki kişi sığmaz. Eşim burada çalışıyordu şehir dışı bir iş buldu oraya gitti. Uzun zamandır evk onusunu konusuyoruz hep bahane üretiyor kayınbabam sürekli gelip olgidiyor çocuğumu tuvalete alistiriyorum. Dün diyorum gel hadi çiş yapalım çocuğa diyor yapma ben sana bez alırım. Çıldırdım artık bağırdım bende ne yapiyosun sen hep benim dediklerimim tersini ogretiyosn çocuğa. 1 buçuk senedir ne desem tersini diyosun ne garezin var diye. Kalkmış bana bağırıp diyor ki sus o çocuk bağırma bilmem ne. Delirdim aldım çocuğumu eve geldim. Sabah yine utanmadan geldi uyuyor götürme hiçbir yere dedim. Çıktı gitti. Bunaldım artık kocam olacak beyefendiye diyorum başka yerde oturursan içim rahat etmz ben doğumdan sonra yine gidicem diyor. Gidersen ben ne yapicam iki çocukla, burada aynı işi zaten yapıyorsun diyorum, yok illa şehir dışında çalışacak. Babasını söylüyorum diyor ki ne yapayım arayıp babamla kavga mı edeyim? . Bende dün sinirlendim dedim ki ya bir çözüm yolu bul ya da biz bitirelim 3 yıldır tükendim artık yemin ederim. Bıktım artık . Kocam yanımda değil karşımda druyor. Önemsemiyor. Ne yapayım?