0 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (113 puan) tarafından

Bugün tam üç aylık oldu.besin alerjisi belirtileri yasiordu.kanli kaka hiç gormemistim.bugun mukuslu ve kanlıydi.rsndevu aldık ama daha randevuya var.ve inanılmaz kötü kokuyor kakası .gaz çıkartınca da. Anne sütü Aptamil confarmil kullanıyorum.zten beslenme sıkıntımız var çok besin de almıyor malesef.kizlar sizce besin alerjisi mi .

image

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Benim bebeğimde böyleydi ben kesinlikle raporlu mama önermem çok sıkıntı çektim mama konusunda sen çekme keçi sütlü mama dene Dr önerdi ondan önce bende mantıken alıp dememiştim Dr de söyleyince devam ettim hipp keçi sütlü diğer şeylere raporlu özel mama lara hiç girme kabızlığı bitmez bu sefer mide çalışsın diye uğraş bişey veremezsin ayrıca ağlaması ağrısı v. S var 
(113 puan) tarafından
Aptamil confarmil kullanıyorum skmdi.kolik bbebekler için özel mama.hip marka mi onerirsiniz
-Reklam-
0 oy
(8,348 puan) tarafından
Muhtemelen besin alerjisidir.Ozel mamalar oluyor sanırsam alerjik bebekler için 
(113 puan) tarafından
Kendi sütümü de sagiyorum.daha önce böyle kanlı kakayla karsilasmamistim.sutumden mi gecmistir.yoksa mama mi alerjik yapmıştır acaba

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 344 göst.
0 oy
3 cevap 262 göst.
0 oy
7 cevap 1,826 göst.
29 Eylül 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melekkkk (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 149 göst.
31 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,206 puan) tarafından soruldu

409,901 soru

12,323,836 cevap

39,050 kullanıcı

Kategoriler

...