0 oy
259 göst.
Diğer kategorisinde (972 puan) tarafından
Kızlar annem tatilde gezmeye gitti yanu başka bir yere 1 ay gezecek 15 gün kaldı gelmesine bende evimdeyim beni arayıp sürekli diyor ki ben gelmeden 2 gün önce bizim eve git de temizlik falan yap ben gelicem ev temiz olsun ben başka şehirdeyim 2 saat mesafe var ama benim de 1 buçuk yaşında bebegim var ben olmaz diyorum kibarca başka şekillerde ama o ısrar ediyor her seferinde tamam annem gocunmam ama sonuçta hastaneden taburcu olmuyor tatilden dönüyor ben çok mu bencilce davranıyorum dışarıdan gözlem olarak fikrinizi cok meraknediyorum 

10 Cevaplar

0 oy
(2,449 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Sanki dip dibe oturuyormuşsunuz gibi konuşmuş 2 saatlik yol için birde annem tatildeyken temizliğe gitmem:)
(972 puan) tarafından
Ona kalsa diyorbki git ben gelene kadar evde dur her aradığında ısrar ediyor git evde dur diye dedim ben nasil gideyim 15 gün sahipsiz eve ne yapicam tek başıma e serin orası hem çocuğa iyi olur hem de ev sahipsiz kalmaz ayağına getiriyor
-Reklam-
+1 oy
(15,151 puan) tarafından
Aynı mahallede falan olsan ve küçük bebeğin olmasa yapabilirsin belki ama bence bu durumda gitme. Gezdigi gibi temizliğinide yapsın. 
(972 puan) tarafından
Ama sürekli boylr arayıp söylüyor e onların da bana hiç bir desteği yok kimse bana diyemez çocuğuna 1 saat baktim da uyudu bu zamana kadar ne şartlar altında çocuğumu büyüttüm kimse yoktu yanımda yani benim de içimden gelmiyor
+1 oy
(4,477 puan) tarafından
2 saat mesafe varmış neden ısrarla git dedi ki acaba 
(972 puan) tarafından
Sürekli diyor şimdi de diyor git hem serin hemde eb sahipsiz kalmasın ben gelene kadar temizlik falan da yaparsın ev temiz olur gelince uğraşmam diyor da ben eşimi brakip gidemem tek başıma ne işim var sizin evde diyorum ne olmuş ki ora serin git kal diyo anlamıyorum sonuçta eşim de işten geliyor yemek kıyafet oda günah
+1 oy
tarafından
2 saatlik yola temizliğe çağırmakta ne bilim ben olsam gitmem..
(972 puan) tarafından
Yani dönünce kendi yapsn hastanelik durum olsa Allah korusun gider yaparım da benim daha çok ihtiyacım var bence birinin gelip evimi temizlemesine
+1 oy
(4,354 puan) tarafından
Bence haklısın, sonuçta tatile gitmiş. Ona gücü varsa bence bir kadın da ayarlayabilir. Ortada hastalık yok, bir şey yok. Üstelik uzakmış.
(972 puan) tarafından
Bende anlamıyorum ki sonradan da vicdan yapiyorum
(4,354 puan) tarafından
Bence vicdanlık bir durum yok ortada, hastalık olsa derim ki yap ama bu bambaşka bir durum.
(972 puan) tarafından
Bide bana hiç destek olmadılar o yüzden içimden de gelmiyor açıkçası yani diyemezler çocuğuna 1 saat baktık uyudu veya çocuğuna bi ksc saat baktık kocasıyla bir çay içmeye gitti bazen diyorum bak da biz de basbasa bi tatlı yemeye gidelim ben bakamam senin çocuğun durmuyor onu da götürün diyor yani onlar beni düşünmüyo
(52 puan) tarafından
Sen de annene de ki anne temizlik yapamam benim çocuğum durmuyor :)
0 oy
(9,809 puan) tarafından
Oldu canım gez gez gel temiz evde otur gezmeye giderken eli ayağı tutuyo ya deseki ben gelmeye sende gel 1 hafta kal hel temizlik yapalım hem vakit geçirelim dese okey o ne öyle 2 saat yol gitcen temizlik yapcan geri gelcen annen böyle yaparsa kaynanan naat sana 
(972 puan) tarafından
Yani 2 gün önceden gel temizlik yap ben gelene kadar ben gelince de bi kac gun daha kalırsın diyor
(9,809 puan) tarafından
Hayır demek istediğim temizliği de birlikte yaalim demiyo ysni ayip yaptığı eşin ne diyecek bu duruma benimki olsa ben evde kıyamıyorum sana der
(972 puan) tarafından
Benimki de aynı valla evde temizliği eşimle yapıyorum tek yoruluyorum diye yardım ettiriyorum oda garipsiyor annemin davranışını ama üzülmüyeyim diye bisey de demiyor
0 oy
(519 puan) tarafından
2 saatlik küçük bebe bilemedim annemizin sağlık sıkıntısı yoksa kendisi de yapabilir.Hadi yakın olsa yaparsın .tatile gidiyorsa parası var demekki gelince en kotu temizlikci çağırsin canim.
(972 puan) tarafından
Çağırmaz :D
(519 puan) tarafından
Kendi bilir canim ozaman :) sen içinden ne geliyorsa onu yap.
0 oy
(1,525 puan) tarafından
Kusura bakmada annen biraz bencilce davranıp karşısındakini düşünmüyor sen küçük çocukla nasıl gidip temizlik yapıcaksın bir zahmet tatilinden gelsin yapsın kendi temizliğini hanım efendi lükse baksana ya 
(972 puan) tarafından
Bide ona kalsa diyor şimdiden git giderken desöyledi gel 1 ay burda kal diye ben dedim kalamam bugün yine diyor git kal orda hem ev sahipsiz olmaz gibisinden hemde ven evde olunca otomatikmen temiz kalacak diyorum kalamam korkuyorum tek başıma ne işim var sahipsiz evde müstakil bide kocam da izin vermez diyorum ne varki niye izin vermiyor diye ısrar ediyor
0 oy
tarafından
Tabikide siz bencillik yapmiyorsunuz anneniz yapıyor aslinda kendi tatildeyken kucucuk bebekle 2 saatlik yola cıkıp o tatilden temiz eve dönsün diye neden yani bunu istemiski tatilden dönunce kendisi yapsın hem uzak mesafe hem bebeginiz var hemde tatilden donüyor mecburi bisey degil keyfi bisey ısrar ediyorsa esim izin vermiyor diyin annen seni enayi yerine koyuyor bence eve bekci lazimmis aklina srn gelmissin gibi evi o kadar dusunuyorsa 1 aylik tatile gitmrk yerine 2 hafta gitsin 
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Ben hayatta 2 saatlik yolu bı buçuk yaşındaki bebemi alıp gitmem 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 471 göst.
6 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Ebru ecrin (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 248 göst.
0 oy
1 cevap 62 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Damlakaramuk (45 puan) tarafından soruldu