0 oy
318 göst.
Diğer kategorisinde (866 puan) tarafından
Bu yıl ana sınıfına başlayacak ama komşunun kızı ile hiç anlaşamıyor o birşey oynayalım diyor mesela boyama yapıyor benimki defteri yırtıyor sonra çocuk benimki ile oynamak istekiyor bu seferde benimki peşinden koşuyor  uyumsuz çocuk ama bir o kadarda arkadaş istiyor napaçam bilmiyorum inşaallah okulda düzelir 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay çok zor çocuk okulda düzelir 
(866 puan) tarafından
Ben çok emek verdim asla kimseyi küçümsemem ama kendimi onlara adadım çocuğu umrunda olmayan annelern çocukları daha uyumlu niye böyle oluyor anlamadım dışlanmasını görmek çok zoruma gidiyor
tarafından
Yapmayanlar normal değil canım çocuk dünyaya getirdiysek elimizden gelenin en iyisini yaparak yetiştirmek zorundayız zaten olması gereken bu kendinde suç arama yapıyla alakalı okulda zamanla alışır biz çok gördük o tarz çocuklar zamanla hepsinden uyumulu oldular korkkma
(866 puan) tarafından
İnşaallah canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(4,157 puan) tarafından
Diğer çocuklarla arası nasıl? Bazı çocuklar anlaşamıyorlar. Ama diğerleriyle iyi oluyorlar mesela belki öyledir. 
(866 puan) tarafından
Evet iyi olduğu var ama genel olarak benimki peşlerinden koşuyor
0 oy
tarafından
Benimkide öyle kız ama ben sakince anlatıyorum 
(866 puan) tarafından
Anlatıyorum ama etkisi yok ğibi
tarafından
Olacaktır hemen pes etmeyin
0 oy
(3,143 puan) tarafından
Benim oğlan da teke tekken başka çocukla uyumsuz davranabiliyor ben de bundan çok korkuyordum senin gibi,ama kalabalık topluma uyum sağlıyor,yuzme kursuna başladı mesela maşallah uyum sağladı, kalabalık çocuk ortamına sok bence devamlı 
(866 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm anaokuluna kayıt yaptırdım inşaallah öğrenir
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Ana sınıfına gidince duzelir diye düşünüyorum oncelikle paylaşmayı öğretin ozellikle öğretirken dozunu kaçırmamaya zorlamamaya dikkat edin ki kendi eşyasına sahip çıkmayı da öğrensin arkasından devamı da gelecektir 
(866 puan) tarafından
Paylaşır canım hatta hattinden fazla oda iyi değil işte benimle oynasın diye elindeki herşeyi veriyor
0 oy
(780 puan) tarafından
Yaş kaçinda oğlun 

Benimde sulalenin en küçükleri den olduğu için bazen dislaniyor ondan büyük çocuklar tarafından 
(866 puan) tarafından
5 yaşında aksine benimki büyükler ile anlaşıyor
(780 puan) tarafından
Hım benim oğlumda kendinden büyüklerle anlaşıyor ama onlar aralarında almak istemiyorlar 2.5 yaşında oğlum dediğim kişilerde 6 7 yasindalar

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 640 göst.
2 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nisan KC (4,099 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 390 göst.
10 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (850 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 102 göst.
16 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (850 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 157 göst.