0 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde (8,665 puan) tarafından
Nasıl geçer kötü oldu 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kızım yoğun bakımda yatarken hemşire çocuğa pişik olduğunda suyla silip kurulayip tirosid ve bepontolu  karıştırıp şurup bezi kapatmadan önce bu temizleme pamuğu var ya onu o bölgeye ped  şeklinde kapayıp sonra bezini öyle bağlıyordu o zaman sancısı olmuyor çabucak toparlıyordu pudrayı onermiyorlar ama o kadın kullanmıştı bir kere de bende kullandım bir iki kere aman sanki bizim zanamizda Bepanthol vardı  geçmiş olsun dediğim şekilde uygula eminim işe yarar 
(8,665 puan) tarafından
Sağol canım denicem
-Reklam-
0 oy
(2,609 puan) tarafından
Hicbir krem ise yaramadiginda temiz ve kuru popoya nisasta surmustum 2 gune kalmadan gecmisti
(8,665 puan) tarafından
Bı deniyem ama daha zararlı olmaz bugün duş aldirdik
(2,609 puan) tarafından
Ben bi zararini gormedim, kimyasal olmadigi icin icim rahat buradan bir anne onermisti  Allah ondan razi olsun tek care o oldu
0 oy
(490 puan) tarafından
Genelde hametan krem bizde ise yarıyor son çare olarak birde kantaron yağı varsa oda iyi geliyor pisige 
(8,665 puan) tarafından
O var ya bende işe yaramadı
0 oy
(14,752 puan) tarafından
once yikayip kurutuyorum sonra bephanthol suruyorum geciyor biraz da havalandir kuzum 
(8,665 puan) tarafından
Bugün havalandırdim yıkadım da
0 oy
(6,897 puan) tarafından
Kızımda hiçbirsey işe yaramadıydı sıvı vazelin geçirdiydi canım 
(8,665 puan) tarafından
Herşey dinicem canım geçmesi için kötü oldu ya
(6,897 puan) tarafından
Çokta herşeyi deneme canım önce ilaçsız olanlardan başka mesela bu seferde iyileşsin diye daha kötü olabilir bize doktor dediydi krem felan boşuna uğraşma bunu kullan diye altını aldıktan sonra biraz hava alıyordu sonra sıvı vazelin sürüyordum 2 kere kendini belli etti
(8,665 puan) tarafından
Tm canim sagol
0 oy
(2,738 puan) tarafından
Arko diyorum başka birşey demiyorum şu bakkalda satılan arkolardan al yeşil beyaz olandan küçük olanı al sür sonra bana dua edersin ama düzenli sür 
(8,665 puan) tarafından
Tm canim Alaçam isallah geçer çok kötü oldu neden bilmiyon
0 oy
(435 puan) tarafından
Kızlarım pişik olunca Arko klasik varya küçük tüpler onlardan sürüyodum hemen geçiriyodu,ama oğlum 4 aylık sürekli pişik oluyor bezde değiştirdim  bezden değildi bepantolda işe yaramadı,doktor pişik kremi verdi oda fayda etmedi sürekli açık bırakıyodum geçmedi görümcem zeytinyağı sür hemen geçer dedi 2 güne geçti sizde zeytinyağı sürün ve ara sıra açık bırakın 
(8,665 puan) tarafından
İsallah benimde öyle oldu ıslak mendilini dahi suyla yıkıyom öyle yapiyom hata pamuk bile yapmayı düşünüyom artık
(435 puan) tarafından
İnsllah geçer canım  ben faydayı zeytinyağında buldum sizde mutlaka deneyin
(8,665 puan) tarafından
Tm canim olmadı onuda denerim diyom ya gecsin de
(740 puan) tarafından
Cnm arkadaşlar söylemiş. Neden demişsin ya antibiyotik ilaç kullandgınfa o pişik yapıyor. İshal olan kaka pişik yapıyor. Birde turşu tarzı şeyler yedignde de pişik yapıyor. Havalar aşırı sıcak biraz takma bez hava alsın. birde çok bekletme sık degiştir
(8,665 puan) tarafından
Tm canim sağol antibiyatik hastanede kulandı 7 gün yatı 35 haftalık doğmuştu
0 oy
(106 puan) tarafından
Canım benim.oglum da surekli pişik olur hemen hakiki zeytinyagi sürüyorum 1 güne geçiyor dene bi istersen
0 oy
(5,337 puan) tarafından
İslak mendil kullanma travazol hametan hamazing yazdır canim iyi geliyor 
0 oy
tarafından
Havalandır siyah demlenmiş ılık çay sur hemen geçiriyor 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 343 göst.
20 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,665 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 314 göst.
29 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (987 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 56 göst.
23 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Aylum (0 puan) tarafından soruldu

408,504 soru

12,274,240 cevap

37,683 kullanıcı

Kategoriler

...