0 oy
373 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,513 puan) tarafından
Kızlar biliyorsunuz meme kanseri tedavisi görüyorm. Geçen hafta pazartesi ilk kemoterapimi aldm. İlk gün zorladi beni. Onunda dışında Elhamdülillah çok iyim şimdi. Kendimi hiç hasta gibi hissetmiyorum çok şükür her işimi yapiyorm. Saçlarım henüz dökülmedi ama dökülünce nasl tepki verecegm bende bilmiyorum. Her neyse işte.. dün kan vermeye bulunduğum yerdeki hastaneye gittim. Ben kayseri şehir hastanesinde tedavi görüyorm. Doktorum kan ver değerlerine bakalm ona göre verecegz ilaci demişti. 15 gün bir alacagm şimdilk. Eşimin hastane kantininde çalışan arkadaşı var liseden. Onunda eşi genel cerrahi de sekreter doktorun yaninda. Bana giriş yaptı kanı flan verdm. Beni aramış sonuçların biraz düşük diye.. Bana soruyor iyi misn. Nasılsın. Çok şükür diyorm iyim. He günüme şükür. Gerçekten iyi olduğun için mi iyim diyosn yoksa lafta mi diyor bana..yokkk dedm gayet iyi hissediyorum kendimi. Böyle sorunca insanlar o kadar sinir oluyorum ki.. Ne dememi bekliyorlar ben çok kötüym nasl yenecegm bu hastalığı.  Çok hastaym hiç kalkacak halim yok flan mi deym uani ne deym.. Bu zamana kadr çok şükür neden ben diye isyan etmedm. Esimde bazen başına busey gelse neden ben der..kaynanam da diyor ki hep isyan ettiğinizden bu haldesinz ya. Dedm halimde ne var şükürler olsn her günüme. B3n asla başıma n3 gelirse gelsn isyan etmem oğlun ederde dedm. Bi sebebi vardr mutlaka Rabbım dermansz dert vermesin dedm. Gerçekten insanları hiç anlamıyorum ben ua

10 Cevaplar

+1 oy
(7,374 puan) tarafından
Bu dönemde hastalık yüzünden hassasın muhtemelen kuzum ama onun da kötü niyetle sorduğunu sanmıyorum merak etmiştir üzülme sıkma canını.
(1,513 puan) tarafından
Oyle tabi canımda yani n3 bilim .Ben olsam soramazdm boyl4 bisey
(7,374 puan) tarafından
Sonuçlarının düşük olduğunu görünce merak etmiştir canım kötü niyet sezmedim ben. Rabb'im acil şifalar versin. Hastalığı yendim postunu da görelim inşallah ❤️
(1,513 puan) tarafından
İnşallah canım Allah razı olsun..
-Reklam-
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Kötü niyetli sormamış desteğe ihtiyacın var mı demek istemiş. Geçmiş olsun bu arada hem teyzem hem komşum yendi iki yılda korkmayın sakın. 
(1,513 puan) tarafından
Darısı bana canm inşallah
(13,304 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(4,900 puan) tarafından
Art niyetli sormamis bence kan değerlerin de düşük olduğu için gerçekten laf olsun diye mi iyiyim diyorsun yoksa gerçekten kendini iyi hissediyormusun onun için sormuş herkesin bünyesi çok farklı sana maşallah kuzenim kendini çok kötü hissederdi  öğretmendi birde özel cocuklarin ogretmeni o kadar yorucu işi olduğu halde eve gelir mantı keser yemek yapar iş yapardı hastandi ilaç alınca bir hafta kötüyüm hep yatıyorum sonrasında iyi oldum diyorum tekrar  ilaç alıyorum tekrar bir hafta yatıyorum çok kötüyüm derdi 
(1,513 puan) tarafından
Evet canım kimini çok ağır etkliyor . Bende daha ilk aldm ya bakalm ikincide ne olacak.
0 oy
(871 puan) tarafından
Bence çalışan sizi düşün düğü için sormuş sizi kendisine yakın hissetmiş kötüysen söyle dertleşmek amacıyla söylemiştir diye düşündüm ben. Belki de siz hassas bir dönemde siniz o yüzden alındıniz. Kaynanaya hiç bişey demiyorum zaten o da iyice saçmalamis. Çok geçmiş olsun Rabbim sifanizi versin inşallah. Hiç birşey sizden önemli değil kim ne demiş hiç duyma bile yorma kendini bunlara 
(1,513 puan) tarafından
Kötü niyetle demedi evet biljyorm canım.  Zaten iyi Bi kizdr kendisi cana yakindr işlerimide halleder sag olsn.
0 oy
(988 puan) tarafından
aksine sana samimi davranmış yanlış düşünüyorsun.Bç sıkıntın derdin varsa gene d eiçine atma diye.Vucudun daha yolun başında iyi hissediyor olabilirsin ama psikolojiltd bir şey var ortada destek olmak istemiş yüzeyden nasılsın he iyi misin tm deyip geçmemiş bence bu çok güzel bir şey.sende kötü niyetle algılama.kaynananda ortaya laf atmış işte ille sensn diye değil tamam de geç takılma 
0 oy
tarafından
Doktorun sorma sebebi değerlerinden kaynaklıdır o yüzden hastalıktan dolayı hassas olabilirsin, bundan sonra ki süreçte hep bu şekilde ol iyiyim de, kötü de olsan iyiyim de 
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Öncelikle geçmiş olsun.hastanede çalışan insanlar genelde alışık oldukları için onlara normal geliyor canim sen biraz alınmak istemiş gibisin.allahim şifa versin inşallah çok güçlü dur hep başaracağına eminim .♥️
0 oy
tarafından
Yani bunda bir şey yok ki. Merak etmiş seni sormuş gayet normal bence
0 oy
(2,715 puan) tarafından
Geçen Instagram da bı bayandan dinledim o da aynı hastalığa mücadele veriyor, aksine şikayet ettiği durum şuydu canım insanlar bana sormuyor konuşsam kendimi daha iyi hissediyorum ama onlar aman üzülecek aman kırarım diye bana hiçbi şey sormuyorlar diyordu, yani herkesin beklentisi farklı olabiliyor arkadaşını da bu yönden düşün kötü niyetle sormamistir öyle olsa hiç aramaz 
0 oy
(1,602 puan) tarafından
Allah sifa versin. Evet bence sacma olmus  sordugu soru.  Bir de sanirim siz sonuclar cikinca kendiniz gorebilirsiniz internetten. 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 213 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde ElaLii (528 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 216 göst.
+2 oy
32 cevap 1,153 göst.
0 oy
5 cevap 134 göst.
26 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Simsek21 (1,684 puan) tarafından soruldu

411,787 soru