0 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde (5,933 puan) tarafından
4444 tane bi günde okuyablrmiyim braz uzun valaha bı niyet için okuyacaktim braz çaresizim yaa ismi azam okiyorim Kenzül arş okuyorim hacet namazı ve duası kılıp okuyorim esamil Hüsna zikir cekiyorim hep aynı duam hiç kabul olmuyo eşim hep iş degistryor sabit dursun bı yerinde istyorum artık psikolojim bozuldu acaba ne okuyablirim

7 Cevaplar

0 oy
(14,763 puan) tarafından
1 gunde bitmez maalesef 
(5,933 puan) tarafından
Evet uzun bide
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hizbul bahr kılıç kadar keskindir güzelim okuyabilirsin. Adet döneminde okuma ama içeriğinde pek çok ayet var.
tarafından
Evet başın sıkışsa bile okuyabilirsin kurtarır.
Mağribli büyük sûfî ve fıkıh âlimi Şeyh Ahmed Zerrûk Hazretleri’nin ve Osmanlı devri âlimlerinden “Kenzü’l-havâs” sahibi Seyyid Süleyman el-Hüseynî (Rahimehumellâh)ın beyanlarına göre evliyânın büyüklerinden ve en seçkinlerinden olan eş-Şeyh Ebü’l-Hasen eşŞâzelî Hazretleri, “Hizbü’l-bahr” adındaki vird-i şerîfini rüyasında Rasûlüllâh (Sallâllâhu Aleyhi ve Sellem) Efendimiz’den öğrenmiştir. Dolayısıyla bu hizb-i şerîf her bir husus için okunabilir. Her niyet için belirli bir miktarı ve muayyen bir vakti vardır ki bunların beyanı şöyledir:
1) Her kim bu hizb-i şerîfi güneş doğarken okursa, Allâh-u Te‘âlâ onun ihtiyaçlarını giderir, isteklerini yerine getirir, sıkıntısını izâle eder, kadr-ü kıymetini artırır, dünya ve ahiret işlerini kolaylaştırır, inssanların ve cinlerin şerrinden onu muhafaza eder.
2) Bir zalimin yanına gitmek zorunda kalıp da onun zulmünden dollayı gidemeyen kişi, bu hizb-i şerîfi okuyup giderse, Allâh-u Te‘âlâ’nın izniyle o kişinin zulmünden muhafaza olur.
3) Bu hizb-i şerîfi beş vakit namazdan sonra okuyan kişi kimseye muhttaç olmaz ve çok zengin olur.
4) Bu hizb-i şerîfin bulunduğu eve hırsız giremez.
5) Bu hizb-i şerîf insanların muhabbetini kazanmak ve kalplerini yumuşatmak için bir kabın içerisindeki gül suyu üzerine kırk bir (41) defa okunup üflendikten sonra istenildiği zaman o sudan bir miktarı yüze sürülürse, o kişiyi görenler, onu son derece sever ve sözlerini dinlerler.
6) Bu hizb-i şerîf hastalıkların şifası için hastanın üzerine veyahut hasta uzakta olup da yanına gidilmesi zor ise hastanın kullanacağı bir eşya üzerine ara verilmeden üç gün peş peşe yirmi beş (25) defa okunursa, Allâh-u Te‘âlâ’nın izniyle o hastanın eceli gelmediyse sağlığına kavuşur.
(5,933 puan) tarafından
Allah razı olsun beş vakit okumak zengilkik icinmis bide güneş doğarken okumak ihtiyac için çok saol Allah razı olsun cnm çok saol yarında cuma inşallah okuyacam iki gün üst.uste şükür namazı kilayim
(1,793 puan) tarafından
Alaska Cnm bu duanin okuma şekli varmı ne kadar okunur ne zamn okunur
tarafından
İnternetten Türkçe yazılışını bulabilirsiniz. Hacetiniz yerine gelene kadar okuyabilirsiniz. 11 de olur.
(1,793 puan) tarafından
Tmm cnm sağol
0 oy
(5,933 puan) tarafından
Varmı başka bildiğiniz 
0 oy
(16,430 puan) tarafından
Ne için okunuyor ve nasıl ne zaman okunuyor beni bilgilendirebilir misiniz burda çok görüyorum 
(5,933 puan) tarafından
Bildiğim kadarıyla istediğiniz zaman okuyabilirsiniz hacet dilek icin
0 oy
(14,491 puan) tarafından
Okuyamazsn diye düşünüyorum ya.

Bende çocuk falan da yoktu tüm vaktimle onu okuyodum ona rağmen anneme yengeme bölmüş tüm 
(5,933 puan) tarafından
Evet çocuk olunca zor :)
0 oy
(103 puan) tarafından
Tanıdığın birileri okuyamaz mi sana niyet
(5,933 puan) tarafından
Yok öyle yaa nyse başka varmı bldigin
0 oy
tarafından
DUALARIN KESİN KABULÜ İÇİN

1.Allahü

2.Hüve

3.Melikün

4.Semiiun

5.Gaadirun

6.Keriimün

7.Haliimün

8.Ladtıifün

9.Aliimün 

10.Müiinün

11.Saadigun

الله

هو

ملك

سميع

قادر

كريم

حليم

لطيف

عليم

معين

صادق

11 veya 111 kere. Her okuyuşta haceti dile getir
(5,933 puan) tarafından
Evet onu YouTube den izledim Hüseyin Çevik hoca syliyor her 11 kere okudugunzda niyetinizi syleyin takı 111 olana kadar kağıda yazmisim çok saol canım onu okuyacam
tarafından
Ben bu dua vesilesiyle ülke değiştirdim İstanbul'a geldim canım çok faydasını gördüm immmmkansızdı yani o kadar söyliyim sana. Asla gelemezdik, dedim biz kimiz ulan bize tabi zor Allaha hiç zor değil. Bu duayı ettim hatırlıyorum 1 hafta bile sürmedi eşim biletimizi kestim diye gelmişti...
(5,933 puan) tarafından
Bende ailemin yanına taşındım İstanbul da rutubetliydi evim kiraydi insan yüzü goremiyorduk Allah'a şükür sürekli ismi azam okudum bu geçen sene çok okudum çok dua ettim yine caresisizm iş tek kaldı rabbim kabul etsin niyetimizi
tarafından
Amin amin amin. Rabbim hakkınızda hayırlısını size sevdirsin, sevdiğinizi hakkınızda hayırlı eylesin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 124 göst.
17 Mart 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,856 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 526 göst.
2 Haziran 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 190 göst.
2 Haziran 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 234 göst.