0 oy
1,231 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından

Bu sıcaklar da yemek yapmakta gelmiyor insanın içinden. Yemek değil de böyle fast food tarzı bir şeyler yapasım varya hiç tencere yemeği yapmak gelmiyor bugün içimden. Ne yapabilirim acaba fikirlerinize ihtiyacım var kızlar :)))

26 Cevaplar

0 oy
(3,538 puan) tarafından

Kiymali yesil fasulye ve pilav canım. Eşimle ben yemeyiz normalde ama almış eşim yapayım dedim ben de daha önce 1 kere tek yapmıştım bekarken yeşil fasulyeyi. Yemeyeceğim de zatenn:D suyundan yerim

tarafından
Kız yemediğin şeyi niye yapıyorsun :)) yumurtalısını yap bari öyle de lezzetli oluyor seversiniz belki
(3,538 puan) tarafından
Kiymasindan yerim, eşim de aldığına göre yesin mecbur inşallah güzel olur :D
Aman bacım her gün et yemekten perisan oldum eşim et hastası bırak ot girsin midesine hazir canı istemisken
tarafından
Hahahah :)) benim de babam öyleydi yaa annem çıldırıyor kadın :))
(3,538 puan) tarafından
Vallahi anlıyorum anneni dibine kadar hemde
-Reklam-
0 oy
(768 puan) tarafından

Abimgile geldim bugün, balık almış akşama abim onu yapacaklarmış :)

tarafından
Misss :)
0 oy
(313 puan) tarafından
Akşama görümcem ve kayınpederim geliyor yayla çorbasi etli patates pilav ve cacık yapıcam mutfağım çok sıcam güneş gitsin mutfaktan yapmaya başlicam inşallah çorba yapmıştım inşallah diğer miki yemek 3 saate yetişir:) 
tarafından
Yetişir yaa ne yapacağını bulmuşsun gerisi kolay :)
0 oy
(735 puan) tarafından
Dünden mercimek çorbası vardı yanına da 

Kabak yemeği 

Ayran

Salata yaptım 
tarafından
Geçenler de kabak oturtma yaptım da benim cağğğnım kocam tadına bakmadı sevmiyormuş :))
0 oy
(776 puan) tarafından
Ayy bende hiç yemek yapmakta yemekte istemiyorum ama oğlum için mecbur baharatlı tavuk koydum ocağa oğlum sütlaç istiyordu iki gündür onu yaptım pilav yapiyim dedim eşimde gerek yok uğraşma dedi bide salata yaparım içecek yeter 
tarafından
Bende bu saate kadar anca buldum 1 saat sonra eşim gelecek :)) ekmek arası köfte yapayım bari dedim
(776 puan) tarafından
İçine de domates soğan tamam ver yesinler mis:))
tarafından
Aynen öyle yapacağım valla fırına da patates attım yanına yeterli
0 oy
(506 puan) tarafından
Bizde fasulye var yanına pilav yapacaz.
tarafından
Kuru fasülye mi? Yarında ben mi yapsam ki güzel olur
(506 puan) tarafından
Evet... Olabilir siz bilirsiniz

İlgili sorular

+1 oy
26 cevap 473 göst.
6 gün önce Yemek-Tarifler kategorisinde Balkizinannesi2727 (130 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 759 göst.
0 oy
29 cevap 335 göst.
22 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Gizem_clk21eker (1,099 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 434 göst.
24 Ekim 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Yildizsumeyye (1,077 puan) tarafından soruldu

411,553 soru

12,389,264 cevap

43,707 kullanıcı

Kategoriler

...