0 oy
385 göst.
Diğer kategorisinde (136 puan) tarafından
Benim çok acı dolu bir hayatım var yazsam roman olur iki satırlık değil okuyunca ağlarsınız en yakın zamanda uzun uzun yazıp bı post aticam buraya postun sahibi miracın annesi okuyunca anlarsıniz ne demek istediğimi şimdi sira sizde olsun 

12 Cevaplar

+1 oy
(16,104 puan) tarafından

Paylaşalım da derdimiz bir iken bin olsun sonra yorum yaptığımız post sahibi yorumumuzu sevmediğine Cat pat diye yüzümüze vursun reklam etsin bizi yok anam kalsın burası anlatacağım son yer olur :D

(4,502 puan) tarafından
Aynen oyle valla
-Reklam-
0 oy
(2,313 puan) tarafından
Zaten bugün herkes uzun uzun postlar açıyor genelde uzun postları okumam ama bugün hepsini okudum üzüldüm valla herkese 
0 oy
(1,316 puan) tarafından
Bende de sürekli söylenen bir kayınpeder var evi ayırdım üst kata çıktım yine durmuyo. Kurtulamiyorum terbiyesiz seviyesiz 
0 oy
tarafından
Valla buraya yazmayı tercih etmem. Sonra dönüp dolaşıp ordan vuruluyorsun. Burda o kadar kötü niyetli, SS toplayan insan var ki 
(136 puan) tarafından
SS toplayıp ne yapıyorlar ki İlk kez duydum Burda ki ss ler ne işlerine yaricak ki merak ettim cevaplarmsn
tarafından
İlerde mesela bir postta zıt düşersin düşüncen aynı olmaz onu önüne koyarlar ifşa gibi kullanırlar  çok yaşandı burda maalesef özellikle ss toplayan bir grup var ama hala topluyorlar mı bilmiyorum
(136 puan) tarafından
Evet maalesef var öyle manyak zekalı insanlar farkındayım bende ss olayını bilmiyordum ama
tarafından
Bende ss olayını yaşamadım ama yaşayan Bi kaç kişi gördüm ☺️
(136 puan) tarafından
Ne kadar çirkin bir davranış insanları zaaflariyla vuruyolar
tarafından
Öyle maalesef
(3,136 puan) tarafından
Genellikle evde işi olmayan boş takılan insanlar ss alıyor. Benim düşüncem :D
tarafından
Valla ss alanlar burda en yoğun meşgul insan rolüne bürünen kişiler aslında ama bende senin gibi düşünüyorum:)
(3,136 puan) tarafından
Orası öyle olur artıkın canım :DD
(276 puan) tarafından
O kadar haklı bı yorum ki, geçengün gebelik yoksa bu uygulamayı kullanmamın bı anlamı yok diye post atmıştım kaç tane hadsiz. Eski postlarımdan beni vurup anneliğime kadar söz ettiler , yazık o insanlara , bı tavsiye kimse özelini hayatını yazmasın
tarafından
Bazen gerçekten yazmak iyi geliyo. Kendini bilen mantıklı yorum yapan aklı başında çok insan var. Ama maalesef böyle çürükler de çıkıyor aradan va can sıkıyorlar
0 oy
(3,556 puan) tarafından
Oğlum evde hasta ben hastanede nöbetçiyim çocuğumun yanında bile olamıyorum
(136 puan) tarafından
Geçmiş olsun neden ki
(3,556 puan) tarafından
İdrar yolu enfeksiyonu okuldan bulaştı galiba
(136 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım
0 oy
(8,360 puan) tarafından
Benim anksiyete geceleri tutuyor wuanlik sakinim ozaman anlatırım sjsjs
(136 puan) tarafından
Sesli güldüm
0 oy
tarafından
Derdimi kafaya takıp dert edinecegime her halime şükür edip Allah'tan diyip takmamak en iyisi. Yoksa derdime dert ekleniyor. Hâlimden şikayetçi olduğumda ise daha kötü durumlara düşüyorum. Her hâlimize bin şükür olsun Allah beterinden korusun.
0 oy
(250 puan) tarafından
Bebeğimin hastalığına çok üzülüyorum çok ağlıyorum bugün hastaneye gittim o kadar içim yandı ki ordaki çocukları görünce imtihanın her türlüsü zordur ama evladınla imtihan edilmek de çok çok zormuş dua edin hastalığının en hafif seyri olsun rabbim tüm hastalara şifa versin dermansız dert vermesin inşAllah
(250 puan) tarafından
Kas hastası
tarafından
Tanı nedir ?
(250 puan) tarafından
Dushenne muskuler distrofi (DMD)
Neden sordunuz
tarafından
Yazınıza istinaden merak ettim.  Dediğiniz gibi evlat hasta ise, sınanmak ne zor. Cennet annelerin ayağı altındadır derler ya. Tam olarak o anne siz oluyorsunuz. İnşallah sizler hem bu dünyada hem öbür dünyada güzellikler ile karşılaşırsınız.
(250 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun rabbim dermansız dert vermesin
0 oy
(12,417 puan) tarafından
Çok yiyorum bu ara tek derdim o. Bu hızla dokuz ayı bidon olarak tamamlarım
0 oy
(12,933 puan) tarafından
Tek derdim eşimin bize ayıracak vakti bana verecek sevgisi olmaması...
0 oy
(3,136 puan) tarafından

Ölüyorum anlasana :D:D

(136 puan) tarafından
Aptallık etme bihter
0 oy
(2,550 puan) tarafından
Sonra gelir gider post hortlatirsiniz hiç gerek yok akan suya dört duvara anlatirim gene de buraya yazmam bisey
(136 puan) tarafından
No panik teyzecim anladım saygı duyarım
(2,550 puan) tarafından
Sjsjsjjs teyzen yesin seni

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 627 göst.
5 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Sekerparemm (616 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,081 göst.
18 Ocak 2023 Aile kategorisinde Bir erkek annesi (660 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 183 göst.
15 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 514 göst.

401,983 soru

12,034,178 cevap

36,262 kullanıcı

...