0 oy
228 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (53 puan) tarafından
Merhaba arkadaslar oglum kalbi delik dogdu 3 tane  tesadufen ogrendik yogum bakimda kalmisti oglum kontrol sirasinda 1 yasina gelince getir dediler goturdum rabbime sonsuz sukur kapandi dediler sadece toplu igne ucu kadar aciklik var dediler kapanir 3 yasinda getir demislerdi oglum 3 yasinda yarin kontrol var  cok korkuyorum anne yuregi anlarsiniz beni rabbim dermansiz dert vermesin insallah kalbi sagliklidir  kapanmistir komple basina gelen varmi

9 Cevaplar

0 oy
(1,716 puan) tarafından
Benim kızım da 20 günlüktü 7 mm lik açıklık vardı takip istedi  6 aylıkken götürdüm küçülmüştü 1 yaşında tekrar çağırdı kapanmıştı geneldee çogu bebek öyle doguyor büyüdükçe kapanıyor ki takipte de kalıyorlar olaki kapanmmazsa diye çağırmıştır seni ama bence kapanmıştır geçmiş olsun 
(53 puan) tarafından
Insallah canim  gecmis olsun
tarafından
9mm benim kızda doğduğu zaman ama 1 yaşına geldi hâlâ kapanmadı ya , muayene esnasında çıktı ortaya . pazartesi günü kardiyolojiye gideceğiz bakalım o ne diyecek
(1,716 puan) tarafından
Hiç gelişme yok mu yani küçülme gibi normalde küçülmesi lazım
tarafından
O belli değil canım onkoloji dedi kalbinde delik var bilginiz var mı diye , 1 yaşında tekrar kontrole getir demişti doktor, şimdi işte kaç mm bakacak pazartesi günü işte
(53 puan) tarafından
Canim.normal.rütın cocuk doktoru bakarkenmi anladilar benim.oglum da surekli hastalaninca  goturuyoruz hani bakiyorlar.muane ediyorlar hic bisey demediler biz zaten kalpte delik.oldugunu biliyoruz ama
(1,716 puan) tarafından
Onkoloji ye neden götürüyorsun mor wampir inşallah pazartesi hayırlı haberler alırsın

Gzr benim kızım 20 günlüktü çocuk polikliniğine götürdüm göbek deliği için iyileşmiyordu çünkü kontrole gittim kalbini dinlerken çok az üfürüm duydum dedi kardiyoloji gönderdi öylee ögrendim yoksa bende bilmiyordum
(53 puan) tarafından
Hadiya cok gecmis olsun canim rabbim sifa versin  cocuklarimiza
(1,716 puan) tarafından
Amin Allah'ım hiç bir aileyi evladıyla sınamasın şükür iyileşti bir yaşında götürdüğümde kapanmıştı darısı sizin evlatlarınızın başına inşallah
tarafından
Amin canım inşallah ❤️
3 aydır çok aşırı yükselen B12 miz var şuan 1500lere kadar çıktı , sebebi araştırılıyor , şehir ve özel bulamayınca şimdi üniversiteye götüreceğim profesöre
(1,716 puan) tarafından
Ay çok geçmiş olsun Allah'ım tez zaman da şifa versin inşallah İzmir'de Ege üniversitesi ve Behçet uz çocuk hastalıkları hastanesi var ikiside araştırma ve muhteşem hastaneler benim kızım nöbet geçirdi bana yakın hastaneye götürdüm anlamadılar süt kaçmış bogazına dediler gönderdiler 2 gün sonra behçetuz çocuk Hastanesi'ne götürdüm B12 eksikliği yüzünden epilepsi nöbetleri geçiriyormuş kızım hemen müdahale ettiler kızım şuan çok iyi

Yani eger İzmir'e yakınsan tavsiyee edebilirim iki hastaneyide
tarafından
Canım inan ki bulunamaz ise artık şehir dışına çıkacağız , Bursa'da oturuyorum şimdilik Uludağ üniversitesine götüreceğim ilk defa bakalım orada ne diyecek. Daha sonra dahiliyeye götüreceğim
-Reklam-
0 oy
(940 puan) tarafından
Benim kızımda 1 yaşında tekrar gittiğimiz de çok ağladığı için bakamadilar 18 aylık tekrar cagirdilar
(53 puan) tarafından
Insallah sizin kizinda kapanir rabbim butun yavrulara sifa versin
0 oy
tarafından
Canım kapanmistir iğne ucu kadarsa çünkü benim kız kardeşimle öyle doğmuştu ama onun kuculmustu kapanmamisti benim kızım da doğduğunda delik var dediler sürekli kontrole getir dediler götürdüm kapanmıştı korkma kapanır inşallah canim
(53 puan) tarafından
Insallah canim  dusundukce resmen kalbim sıkısıyor bian once yarin olsunda iyi haberi alayim bende
tarafından
Allah'ın izniyle inşallah kapanmıştır ya
0 oy
(3,215 puan) tarafından
Benim oğlum bir yaşında iğne ucu kadar delik var dediler zamanla kapanır dedi doktor 4 yaşında kontrole getir dedi doktor
(53 puan) tarafından
Kac tane delikti bi tanemi
(3,215 puan) tarafından
Evet bir tane
0 oy
(10,508 puan) tarafından
3 yaşında getir dedilerse çok büyük bir sıkıntı değildir. Kapanmıştır büyük ihtimalle. Benim kardeşim 7 yaşında şuan doğuştan kalbinde delik vardı ve normal değil milyonda bir görülen kapl attıkça her yana esneme yapan bir delikmis 2.5 yaşında açık kalp ameliyatı oldu. 3 ayda bir kontrole götürüyoz
0 oy
tarafından
Hemen hemen birçok bebek kalbi delik doğuyor ama sorun teşkil etmediği için bilinmiyor bile.  Eğer büyük bir sorun olsaydı doğar doğmaz hatta anne karnındayken belli ederdi.  Sizin zamanla küçülmus ve neredeyse kapanmak üzere sıkıntı yapmayın 8 10 yasina kadar kapanma ihtimali hâlâ var yani sadece kontrol etmek yeterli yarın belki tamamen kapanmış diyecekler  dert etmeyin lütfen 
0 oy
(340 puan) tarafından
Benim kalbim delikti kendiliğinden geçmedi bir yaşında ameliyatla kapatilar ama sizin için tehlikeli olsaydı bekletmezdiler o kadar 
0 oy
(2,889 puan) tarafından
Kuzenimin oglundada vardi 4 tane dr buyudukce kapanir demisti 6 yasinda kapandi tamamen
0 oy
(1,864 puan) tarafından
Benim oğlum doğduğu da da delik var demişlerdi kapanır da kapanmayabilir de dedi Dr 1 ay sonra kapandı ama . Büyük ihtimal ile kapanmıştır canım korkma 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 142 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Berf (6,395 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.
4 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Esra gezer (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 444 göst.
26 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Esra gezer (18 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 472 göst.