Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Cocugunda kalbi delik olan varmi
0
oy
228
göst.
19 Temmuz 2024
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Gzr
(
53
puan)
tarafından
soruldu
Merhaba arkadaslar oglum kalbi delik dogdu 3 tane tesadufen ogrendik yogum bakimda kalmisti oglum kontrol sirasinda 1 yasina gelince getir dediler goturdum rabbime sonsuz sukur kapandi dediler sadece toplu igne ucu kadar aciklik var dediler kapanir 3 yasinda getir demislerdi oglum 3 yasinda yarin kontrol var cok korkuyorum anne yuregi anlarsiniz beni rabbim dermansiz dert vermesin insallah kalbi sagliklidir kapanmistir komple basina gelen varmi
sohbet
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
9
Cevaplar
0
oy
19 Temmuz 2024
ceylancan
(
1,716
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim kızım da 20 günlüktü 7 mm lik açıklık vardı takip istedi 6 aylıkken götürdüm küçülmüştü 1 yaşında tekrar çağırdı kapanmıştı geneldee çogu bebek öyle doguyor büyüdükçe kapanıyor ki takipte de kalıyorlar olaki kapanmmazsa diye çağırmıştır seni ama bence kapanmıştır geçmiş olsun
19 Temmuz 2024
Gzr
(
53
puan)
tarafından
yorumlandı
Insallah canim gecmis olsun
19 Temmuz 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
9mm benim kızda doğduğu zaman ama 1 yaşına geldi hâlâ kapanmadı ya , muayene esnasında çıktı ortaya . pazartesi günü kardiyolojiye gideceğiz bakalım o ne diyecek
19 Temmuz 2024
ceylancan
(
1,716
puan)
tarafından
yorumlandı
Hiç gelişme yok mu yani küçülme gibi normalde küçülmesi lazım
19 Temmuz 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
O belli değil canım onkoloji dedi kalbinde delik var bilginiz var mı diye , 1 yaşında tekrar kontrole getir demişti doktor, şimdi işte kaç mm bakacak pazartesi günü işte
19 Temmuz 2024
Gzr
(
53
puan)
tarafından
yorumlandı
Canim.normal.rütın cocuk doktoru bakarkenmi anladilar benim.oglum da surekli hastalaninca goturuyoruz hani bakiyorlar.muane ediyorlar hic bisey demediler biz zaten kalpte delik.oldugunu biliyoruz ama
19 Temmuz 2024
ceylancan
(
1,716
puan)
tarafından
yorumlandı
Onkoloji ye neden götürüyorsun mor wampir inşallah pazartesi hayırlı haberler alırsın
Gzr benim kızım 20 günlüktü çocuk polikliniğine götürdüm göbek deliği için iyileşmiyordu çünkü kontrole gittim kalbini dinlerken çok az üfürüm duydum dedi kardiyoloji gönderdi öylee ögrendim yoksa bende bilmiyordum
19 Temmuz 2024
Gzr
(
53
puan)
tarafından
yorumlandı
Hadiya cok gecmis olsun canim rabbim sifa versin cocuklarimiza
19 Temmuz 2024
ceylancan
(
1,716
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin Allah'ım hiç bir aileyi evladıyla sınamasın şükür iyileşti bir yaşında götürdüğümde kapanmıştı darısı sizin evlatlarınızın başına inşallah
19 Temmuz 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Amin canım inşallah ❤️
3 aydır çok aşırı yükselen B12 miz var şuan 1500lere kadar çıktı , sebebi araştırılıyor , şehir ve özel bulamayınca şimdi üniversiteye götüreceğim profesöre
20 Temmuz 2024
ceylancan
(
1,716
puan)
tarafından
yorumlandı
Ay çok geçmiş olsun Allah'ım tez zaman da şifa versin inşallah İzmir'de Ege üniversitesi ve Behçet uz çocuk hastalıkları hastanesi var ikiside araştırma ve muhteşem hastaneler benim kızım nöbet geçirdi bana yakın hastaneye götürdüm anlamadılar süt kaçmış bogazına dediler gönderdiler 2 gün sonra behçetuz çocuk Hastanesi'ne götürdüm B12 eksikliği yüzünden epilepsi nöbetleri geçiriyormuş kızım hemen müdahale ettiler kızım şuan çok iyi
Yani eger İzmir'e yakınsan tavsiyee edebilirim iki hastaneyide
20 Temmuz 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Canım inan ki bulunamaz ise artık şehir dışına çıkacağız , Bursa'da oturuyorum şimdilik Uludağ üniversitesine götüreceğim ilk defa bakalım orada ne diyecek. Daha sonra dahiliyeye götüreceğim
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
19 Temmuz 2024
Annesininmasali
(
940
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim kızımda 1 yaşında tekrar gittiğimiz de çok ağladığı için bakamadilar 18 aylık tekrar cagirdilar
19 Temmuz 2024
Gzr
(
53
puan)
tarafından
yorumlandı
Insallah sizin kizinda kapanir rabbim butun yavrulara sifa versin
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Temmuz 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Canım kapanmistir iğne ucu kadarsa çünkü benim kız kardeşimle öyle doğmuştu ama onun kuculmustu kapanmamisti benim kızım da doğduğunda delik var dediler sürekli kontrole getir dediler götürdüm kapanmıştı korkma kapanır inşallah canim
19 Temmuz 2024
Gzr
(
53
puan)
tarafından
yorumlandı
Insallah canim dusundukce resmen kalbim sıkısıyor bian once yarin olsunda iyi haberi alayim bende
19 Temmuz 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Allah'ın izniyle inşallah kapanmıştır ya
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Temmuz 2024
Elizan nur
(
3,215
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim oğlum bir yaşında iğne ucu kadar delik var dediler zamanla kapanır dedi doktor 4 yaşında kontrole getir dedi doktor
19 Temmuz 2024
Gzr
(
53
puan)
tarafından
yorumlandı
Kac tane delikti bi tanemi
19 Temmuz 2024
Elizan nur
(
3,215
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet bir tane
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Temmuz 2024
Karadenizin incisi
(
10,508
puan)
tarafından
cevaplandı
3 yaşında getir dedilerse çok büyük bir sıkıntı değildir. Kapanmıştır büyük ihtimalle. Benim kardeşim 7 yaşında şuan doğuştan kalbinde delik vardı ve normal değil milyonda bir görülen kapl attıkça her yana esneme yapan bir delikmis 2.5 yaşında açık kalp ameliyatı oldu. 3 ayda bir kontrole götürüyoz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Temmuz 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Hemen hemen birçok bebek kalbi delik doğuyor ama sorun teşkil etmediği için bilinmiyor bile. Eğer büyük bir sorun olsaydı doğar doğmaz hatta anne karnındayken belli ederdi. Sizin zamanla küçülmus ve neredeyse kapanmak üzere sıkıntı yapmayın 8 10 yasina kadar kapanma ihtimali hâlâ var yani sadece kontrol etmek yeterli yarın belki tamamen kapanmış diyecekler dert etmeyin lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Temmuz 2024
Gamzee33
(
340
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim kalbim delikti kendiliğinden geçmedi bir yaşında ameliyatla kapatilar ama sizin için tehlikeli olsaydı bekletmezdiler o kadar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Temmuz 2024
2 boys mommy
(
2,889
puan)
tarafından
cevaplandı
Kuzenimin oglundada vardi 4 tane dr buyudukce kapanir demisti 6 yasinda kapandi tamamen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Temmuz 2024
eylul_
(
1,864
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim oğlum doğduğu da da delik var demişlerdi kapanır da kapanmayabilir de dedi Dr 1 ay sonra kapandı ama . Büyük ihtimal ile kapanmıştır canım korkma
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
6
cevap
142
göst.