0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde (22 puan) tarafından

image

Adetimden 8 g9n önce 2 günlük bi lekelenmem oldu yumurtlamanın 6.günüydü yumurtlama testi yaptım pozitif çıktı kanama bitti 2 gün sonra days doctor erken gebelik testi yaptım silik çıktı bugün kan verdim 0.100 normal adetime 3 gün var yumurtlamanın 11.günü 

image

image

4 Cevaplar

0 oy
(2,178 puan) tarafından
Canim kuruma cizgisine benziyo amma allahtan umudunu kesme belki bir hayır vardır
(22 puan) tarafından
İlk dakikada çıktı
(2,178 puan) tarafından
Bazen oluyo canim testlerde yalniş ola bilir
-Reklam-
0 oy
(11,034 puan) tarafından
Bu kuruma çizgisi gibi canım. Hayırlsı olsun
0 oy
(18,182 puan) tarafından
En kesin sonuç kan testidir oda negatif çıkmış bence yok canm silik cizgi insanı çok yanıltıyor 
0 oy
tarafından
Yumurtlama takibinde çatlama gününü gördün mü? Yani test yapmaya devam ettin ve koyu cizgi  yeniden siliklesmis miydi? Yoksa ilk yumurtlamada iki çizginin koyuluğunu gordugun gün test yapmayı bırakmış mıydın 
tarafından
Yumurtlama testlerine baktım sandığın gibi hepsi pozitif değil net olarak 6. Gün yumurtlama başlamış ve son teste kadar pozitif devam etmiş. bu yaptığın son yumurtlama testi onun devami mi yoksa aradan birkaç gün geçtikten sonra mı yapmıştın?  Ya kısacası kafalar çok karışmış ama yumurtlama testinde iki çizgide aynı koyuluk olursa ya da T çizgisi daha çok koyu olursa yumurtlama olmuş demektir ve o çizgi yeniden silik çizgiye dönene kadar test yapmaya devam etmek gerekiyor. Ne zaman t çizgisi yeniden silik olursa işte asıl o gün önemlidir yumurta o gün çatlamış demektir ve o günle ertesi günü ilişki önerilir. Gebelik testi de o çatlama gününden 14 gün sonra yapılmalıdır
tarafından
Ayrıca 4 gün önce yaptığın testi de gördüm hatta orada gebelikte lh yükselir demişsin öyle bir şey yok canım. eğer sen o bariz koyu çizginin olduğu güne kadar ovulasyonu devam etmemissen belki hâlâ yumurta catlamamis bile olabilir ya da bu ay iki yumurtlama olmuş olabilir. Obulasyonlari paylaştığın günden beri ilişki olmadıysa çok umut etme çünkü yumurtan çok geç catlamsi ve sen asil önemli günleri kaçırmış olabilirsin

İlgili sorular

+3 oy
10 cevap 182 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde 2801 (821 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 175 göst.
+2 oy
3 cevap 193 göst.
25 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Aysenur5561 (316 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,231 soru

23,690,474 cevap

310,906 kullanıcı

...