0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde (634 puan) tarafından
27 aylık kızım ben başına oturmadan hiçbir etkinlik yapmıyor oyun kurup kendi kendine oyuncak oynamıyor. Sürekli anne gel , anne otur... Hava da sıcak dışarı da çıkaramıyorum . Tüm gün onu nasıl oyalayacağımı şaşıyorum. Gurbetteyiz burda kimsemiz de yok alıp anneme kardeşime gideyim gibi bir durumum da yok. Çok bunaldım bu ara tv telefon da vermek istemiyorum günde sadece 15 er dk yemek yerken açıyorum onun harici vermek istemiyorum. Varmı öneriniz ne zaman kendisi oynamayı öğrenir?

8 Cevaplar

0 oy
(11,088 puan) tarafından
5 yaşında hâlâ tek oynamaz :D
(10,819 puan) tarafından
Ya ben bunu yazacaktım:)) benimde 5 yaşında erkek asla tek oynamaz
-Reklam-
0 oy
(3,158 puan) tarafından

7 yaşında hala tek oynamıyor :'(

0 oy
(14,905 puan) tarafından

4.5 yaş yeni yeni 10 dk felan barbıeleriyle oynuyor :)

0 oy
(2,948 puan) tarafından
Canm naparsan yap cocugunun icinde yoksa hic bir sey ise yaramaz.buyuk kizim 9yasinda hic baskasina ihtiyac duymadi bugune kadr hep kendj oyun kurdu kendj oynadi.7yasinda bi kizim daha var ve asla oyun kuramiyor tek basina oynayamiyor illa yanina birini istiyor gotle don gibiyiz ayrilmiyor temas bagimlisi resmen.1yasinda bi bebegm daha var oyalaniyor sagda solda ama oda pek oyun kurabilcek gibide durmuyor malesef
0 oy
(1,973 puan) tarafından
Benimki de 27 aylık. Bazen kendi de oynar ama çok uzun sürmez. Mutlaka bir arkadaş istiyor yanında. Oyunu beraber kuruyoruz, sonra ben bir köşeye çekiliyorum, aynı odada. Bu şekilde yapınca yine biraz oynuyor. Şuan kardeşi de var. Onunla da arada oynar. Ama genel anlamda kendi yaşıtı, arkadas istiyor. 
0 oy
(3,976 puan) tarafından
Vallah 34 ylık kızım halen aynı tek oynamaz sabahtan akşama kadar peşimizde
0 oy
tarafından
5 yasında asla tek oynamaz ;)) 
0 oy
(1,645 puan) tarafından
27 aylık  benm kızımda. Oda çok az oynar kendi kendine sonra anne gel diye çağırır  :)

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 90 göst.
18 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Muhammedelifmertomer (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 307 göst.
0 oy
7 cevap 213 göst.
29 Eylül 2021 Diğer kategorisinde CanOglum (862 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 198 göst.
24 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,189 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,443,255 soru

23,717,473 cevap

312,654 kullanıcı