0 oy
243 göst.
Diğer kategorisinde (269 puan) tarafından
Kızlar oğluma tuvalet eğitimi verdigimi düşünüyordum tuvaleti gelince hemen söylüyordu büyük küçük fark etmez anne çiş çiş diyordu dünden beri bulduğu yere isiyor söylemiyor 2 ay oldu bezden keseli sadece gece bağlıyordum tuvaleti tam kavrayinca geceden de kesecektim niye böyle oldu acaba yaşayan varmı 31 aylık oğlum 

8 Cevaplar

+1 oy
(5,121 puan) tarafından
Kafa karışıkligi olmus olabilir gece baglanmamasi gerekiyormus ikisinin aynı anda kesilnesi lazimmis cocuk gece kaldirilmasi lazımmis benimde baslamam lazim arastiriyorum bende tuvalet egitimi cok onemliymis ilerki yasami icin falan 
(269 puan) tarafından
Çok iyiydi gece bile kalkıp anne çiş diyordu tuvalete götürüp tekrar bağlıyordum ama dünden beri pijama bırakmadı halıları da kaldırdım yıkadım ama devam ediyor kaç yaşında sizinki
(5,121 puan) tarafından
7 gün sonra 27 aylik olcak canım. Birseyden mi etkilendi ki korktu falan yada enfeksiyon mu oldu ki yanma falan varsa ondan da gitmek istemeyebilir
(13,243 puan) tarafından
Bezi komple atmanı öneririm 26 aylık kızım bi çıkardım tamam gece de baglamiyorum kalkıp kontrol ediyorum her gün değil ama bazen ıslatıyor o zaman da uyandırmadan üzerini değiştiriyorum altına başka carsaf seriyorum katlar halinde halloluyor
(153 puan) tarafından
+
Bende hem gece hem gündüz bez bağlamayı bıraktım çabuk öğrendi
(13,243 puan) tarafından
Benim kızımda çabuk çözdü 2 haftada hiç zorlanmadim bi kac kere kaka yaptı altına ama hala koltuk batmadı hiç bi sekilde
-Reklam-
0 oy
(1,231 puan) tarafından
Benım oğlum 28aylık gece bez baglamıyorym ıkısını aynı anda kestım altına alez falan serdım gece ıkı defa götürüyorum çişe  onun uyanmasını beklemıyorum çünkü benımkı gece çok şu ıcıyor çok şükür altına kaçırmıyor gündüzde ben soruyorum gündüz oyun oynamak ıstıyo gıtmek ıstemıyo bazen 1bucuk ay once tuvalet egıtımı verdım 
(269 puan) tarafından
Bende gece de baglamim bizimle uyuyor ya epilepsi hastasiydi bazı geceler nöbet geçiriyordu uyurken o yüzden yanlız uyutamadim hep babasıyla arama aldım bir şey olur diye o yüzden de biraz büyüsün öyle keserim diye düşünüyordum
(1,231 puan) tarafından
Benım oğlumda buzım odada ama ona yer yatagında yatıyor bız yukarda  yatıyoruz
0 oy
(3,935 puan) tarafından
Bence hatayi geceyi de ayni anda kesmemekle yapmissiniz. Cocugun kafasi karisiyo. Gece beze işe, gunduz tut. Ya komple kesin ya komple takin.
(269 puan) tarafından
Gecede keserim inşallah
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Evin icine mi isiyor oglumda disarda olursak yada bahcede neresi demez iser yani ki normal bence
(269 puan) tarafından
Evin içine isiyor
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Ara ara gerileme oluyor canım endişe etme. Döner eski haline
(269 puan) tarafından
İnşallah yaa
0 oy
(50,874 puan) tarafından
annem çise cok nazar deger kimseye tuvalete alistigini soyleme derdi
(269 puan) tarafından
Ya bende annemle konuşunca iki gün önce kuaföre gittim oğlumu da götürdüm orda anne çiş çiş dedi kadına oğlumu tuvalete götüreyim devam ederiz dedim işte eve geldik o zaman başladı acaba olabilir mi ya
(914 puan) tarafından
Nazardan olabilir diyen var mı diye bakıyodum tam diyen yoksa ben dicektim. Çocuğa nazar surelerini ve dualarını oku. Ben bir buçuk yaşımda çiş demeye başlamışım birilerinin yanında deyince hemen kapmışım nazarı değil çişimi söylemek 5 yaşıma kadar konuşmamışım bile bi daha
(269 puan) tarafından
Benim oğlum da 11 aylıkken baba felan diyordu konuşuyordu konuşması geriye gitti şuan 3 yaşına girecek konuşmuyor işte şimdi de çişini bırakıyor söylemiyor
(914 puan) tarafından
Allah iyi yapsın
0 oy
(441 puan) tarafından
Aynı sorunu bende yasadim canım ama burda söyleyen arkadaşlar haklı gece de bezi kemen lazım bende gece bagliyodum söylüyordu çişini ama bir bakmissin heryere çişini yapiyodu en son dedimki yaparsa yapsın defim altına alez serdim bezi kestim gece ondan sonra öğrendi 
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Kafası karışıyor kesinlikle. Ben gece gündüz kestim. Daha kolay oluyor. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 183 göst.
13 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kuzucuklarin annesi (2,995 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 93 göst.
13 Haziran 2023 Aile kategorisinde Sertuğ (354 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 143 göst.
12 Ocak 2023 Aile kategorisinde Bn bir anneyim (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 571 göst.

404,895 soru

12,129,297 cevap

36,496 kullanıcı

...