0 oy
2,152 göst.
Diğer kategorisinde (263 puan) tarafından

Kızlar diğer postumu görmüşsnzdr yazdım kıza eşim yeminler ediyor bakalım kız ne yazacak yarın gidiyorum zaten pazartesi günü de boşanma davası açıyorum  eşime etmediğim küfür kalmadı kendimi durduramıyorum gerçekten içim sogumaz 

image

39 Cevaplar

+10 oy
(2,266 puan) tarafından
Kuzum kıza yazman gereksiz degil mi ? Cunku sorun eşin de bence . Simdi okudum diger postunu , bildigin eşin depar atmış . Kız oralı değil . Eşin silah dayansa numarasıni istemezse vermez , kendi istegiyle vermis ve sarkintinlik eden malesef ki o . Sen bu mesajı sil kız gormediyse ve esine yuklen .
(1,700 puan) tarafından
Ben öyle olduğunu zannetmiyorum ama günahını almayalim
(611 puan) tarafından
Eee kadını abla diye kaydediyor kadın da eşine abi diyor anlamadim
(559 puan) tarafından
Kadının cevabını da bekliyoruz
(1,700 puan) tarafından
Mesajlarda bey diyor, kadına ise o benim abim diyor ben onu diyorum.neyse bana ne :)
(263 puan) tarafından
Bende onu merak ediyorum eşime de sordum mesajlarda bey diyor dedim normalde orda mesut diyormuş bende kadın bana abi diyorum dedi vallahi ben duymadım dedi
-Reklam-
+7 oy
(12,417 puan) tarafından
Senin eşin yav.şak kızın suçu yok. Kimsenin eşi için bunu demem ama mesajlarda seninki depar atıyordu resmen. Boşanmazsın o ayrı ama bunun da kaşı gözü durmaz o belli bacı...
tarafından
Kesinlikle katılıyorum
+3 oy
tarafından
Sen hayatta bırakmasın bu vizdansizi. Şuan sinirle yaptın yarın en geç pazartesi affedersin aha buraya yazdım. Geçmiş gönderilerine baktım sinir krizi geçirmelik.bu WhatsApp sohbeti eşinin yaptığı en hafif şey olmuş bu adam senin kanser olduğunu bile bile öleceksen öl deyip telefonla oynamaya devam etmiş. o gönderiden sonrasını okumadım bile sen hala bu adamı koynuna almaya devam etmişsin pes! Bu arada adam dedim pardon adamlara hakaret oldu. 
(263 puan) tarafından
Haklısın diyecek bir şeyim yok
+2 oy
(5,471 puan) tarafından
Muhtemelen eşin işsiz kaldı tebrikler. Ayrıca posta baktım kadının umrunda değil. Sizli bizli konuşmasını bile bozmamış. Eşin yaldır yaldır koşmuş. Bana hırlayacağına dön kocanı ısır dese ne diyeceksin. Yaptığınız şeyin önünü sonunu düşünün yapmadan önce
+1 oy
(28,741 puan) tarafından

Senin eşine tepki göstermen gerek kadına değil 

(263 puan) tarafından
Eşimi evden kovdum zaten baktım kapının önünde uyuyor daha napim yarında gidiyorum o varken nefes alamıyordum onu kovdum rahatladım
+1 oy
(2,449 puan) tarafından
Kadına yazman çok saçma olmuş yani benim eşimde de kadın numaraları var işi gereği ama aradaki muhabbet ve samimiyet önemli. Burada suçlu olan senin eşin sen önce eşinle konuşmalısın 
+1 oy
(884 puan) tarafından
Canım, önceki postuna baktım ama sorun kadında değil, sorun eşinde 
+1 oy
tarafından
Eşin hatalı bu durumda kadıında evli olduğunu biliyorsa yırtık gibi konuşmasın soğuk yapsın geç cevap versin mesajlaara kendilerini aklayıp paklamışlar abi abla muhabbetiyle
+1 oy
(362 puan) tarafından
Kız gelişmelerden niye haberdar etmedin 
(702 puan) tarafından
Ya instagram olmayınca buraya sardık :D bnde merak ettim
(362 puan) tarafından
Bir merak ettiğim bu bide gece bir kadın post açmıştı kocası Suriyeli ile yazismis resim falan atmış lohusa kadın onu merak ediyorum fena :)
0 oy
(2,972 puan) tarafından
Canım numara konusunda haklısın ama eşin gercekten yürümemis koşmuştu eşin haketti.Hatta kadın yüz vermemiş gibiydi bey li konusuyirdu kahveye falan cagirdiginda gelmeyecem falan demiş bence bütün hıncını eşinden çıkar 
(263 puan) tarafından
Çıkardım kız çok yumuşak davrandı abi diyorum felan dedi eşimde pişman olacağın şeyler diyorsun dedi eşimden hirsimi alamıyordum kovdum gitti bana sarılmaya çalıştı istemedim yanıma geldi istemedim çok yüklendim ohh de ettim
(2,972 puan) tarafından
Yanı eşinin ısrar etmesi ve özellikle sana bir şey olmasın demesi bildiğin yürüyordu kadına bence iyi etmişsin eşine
0 oy
(1,324 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım
0 oy
tarafından

Ben sizin hemen hemen her postunuza cevap yazmisim ama hep farkli kisiler olarak dusunuyordum nickleri hic okumuyorum cunku basliga bakıp daliyorum iceri 

Ama sizin esiniz sıkıntılı ortada bir şey yoksa bile iyice süründürmeniz lazım köpek gibi sürünsün ki birdaha yeltenemesin cunku postlarinizin geneli esinizle o durumda yani bu satten sonra biraz zor gibi akıllanacak birine de benzemiyor bilemedim o yuzden surekli birilerine yurume derdinde oturup evdekiyle iki sohbet muhabbet derdinde değil iyice korksun bu bosanma isini falan kendisine soyleyin direk bosayin demiyorum bi adliyenin önüne gidip gelseniz bile o anki tavrindan belli olur 

Kızın tavrı gayet normal ama bu sefer kiz bir sekilde esine söyleyecek oda bundan sonra yedigi haltları daha gizli saklı yiyecek 

0 oy
(6,714 puan) tarafından
Bence bu mesaj çok saçma olmuş önce eşinle konuş sonra kadına dönersin besbelli mesajlardan eşin kadına yazıyo iş yerinde olunca da cevaplarda veriliyor kadın nezaketen saol yok dedikçe eşin başka birşey için bahane bulmuş gibi 
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Suç eşinde diğer postuna da yazdım vede suç kadında çünkü esin birseyleri ısrar ederken oda istemese rahatsız olsa ters cvp verebilir kadın kendisini biraz geriden tutuyor ama o kocamda suç boşamasan bile süründür biraz aklı başına gelsin
0 oy
tarafından
Kizman gereken kişi eşin kadın değil 
0 oy
(1,490 puan) tarafından
Herkez niye kadına yazdın demişte haklısın gayet iyi yapmışsın hepimiz çalıştık ben hiç evli erkeğin numarasını almadım çok saçma vermeseymis numarasını kız adam zaten suçlu 
(263 puan) tarafından
Ben zaten eşimi sucluyorum ama kadına da kızıyorum o yüzden yazdım
(1,490 puan) tarafından
İyi yaptın canım
0 oy
(2,242 puan) tarafından
Eski postuna baktım ama kadın daha normal. Farklı tarz bi mesajı yok ama eşin bildiğin kadına koşuyor. Flört etmeye çalışıyor, kadın da sa.lak değil farkındadır ama yine de kaypak.lık etmemiş. Suç eşinde. Böyle sere.fsizler evlenmesin işte karaktersiz herif
0 oy
(5,905 puan) tarafından
Önceki postuna baktım kocam kadına yürümemiş koşmuş kadına yazman gereksiz olmuş kocana ayar ver bence gerçi o adam değişmez 
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Kız size böyle kibar şekilde yazınca yelkenleri suya indirmişe benziyorsunuz pişman olursunuz ben size söylüyorum 
(263 puan) tarafından
Hayır hiç pişman olmadım babamın evindeyim şuan
0 oy
(5,832 puan) tarafından
Ama dyer postu okudum sanki kadın normal konusyor mesut bey falan şmdi niyeti de blmiyorum.ama ben olsam kadına yazmam eşimi rezil ederdim gel kahve içelim nedemek evli bı adamın yaptığı byle bişey ayıp nasil.cesaret artık bişey dyecemiycem Allah yardımcin olsun zor bir durum kmse kocam yapmaz demesin erkektir herşeyi yapıyor valaha 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 948 göst.
5 Nisan 2022 Aile kategorisinde Eflinduruu (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,625 göst.
18 Ekim 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 884 göst.
19 Eylül 2022 Aile kategorisinde MelekBebek (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 119 göst.